Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
cristiana70 spune:
SHINE, pampersul era doar pipi sau meniu complet?

GABRIELA, faci rau ca-i cauti scuze. Da, fa-te frumoasa, pentru tine insa. Da-i in palaria mea de barbati, le purtam copiii noua luni (sai cine cate poate) in pantece, stam cu nasul in wc de greturi, dureri de spate si craci cat cuprinde, majoritatea iesim cu cate-o taieturica, mai jos sau mai sus, si te pomenesti cu un text de genul asta. Sa mor daca nu-l scoteam afara din casa
!
Am fost la pediatra, piticul meu e echivalat la 6 saptamani, sta bine cu inaltimea (57 cm) si circumferinta craniana (40), la greutate suntem la limita (4500 g) dar am luat-o aspru in freza ca nu-i fac suficient masaj si gimnastica, si fiindca am trecut la NAN1, eu fiind o fosta urticarista. Asa ca am capatat indicatie de NAN HA1, masaj, gimnastica si 4 picaturi Vigantol/zi. A, si sa eliminam laptele de noapte, avem voie la ceai. O sa reusesc eu oare?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
adinush spune:
Shine nu esti singura zapacita..eu am facut laptele in bucatarie si am bagat biberonul in frigider si am venit cu punga de lapte praf sa i-o dau copilului(la recomandarea medicului tin laptele praf in frigider).
Iar acu fo 2 zile am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca in timp ce eu puneam niste peste in tava si am plecat la un film...dupa 45-50 de min ma duc sa verific pestele..era bine mersi pe aragaz si cuptorul gol

Sa va mai zioc ca mi-e era o fooame de lup si deja ora 21? asa ca de la peste la cuptor am ramas la niste salam sibiu cu cascaval
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
gio spune:
shine, daca vrei dai de stire aici cand iesiti poate se mai gaseste careva pe afara in acelasi timp.
la gineco eu am pus frumos bb in scaunel, chemat taxi si mers la spital. ai si prioritate cu ocazia asta
. eu ma si vad de-acum inainte peste tot cu 2 plozi dupa mine.
am vazut un subiect tare interesant,macar pt mai tarziu si tot merita:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95838
mihacarm2002 spune:
Adam, sa cresti mare si voinic!
Roberta, sa cresti mare si frumoasa!
Sa fiti sanatosi, destepti si norocosi! Iar ca urare mai actuala, sa va ocoleasca colicile! Evushca mea va
si va ofera cate o 
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
miciurin spune:
Mamici de Adam si Roberta sa va traiasca pruncii si sa ajungeti sa le cresteti la randul vostru pruncii. Ca sa va comenteze asa cum le comentam noi pe mamele/soacrele noastre. 
Gabriela, eu iti sugerez sa incepi si tu sa te uiti de acum inainte mai chiorash la el, si sa mai constati din cand in cand ca parca parca parca a inceput sa cheleasca, ca are inceput de burta, sa faci la randul tau comentarii la adresa lui, ba chiar sa-l intrebi daca are probleme cu erectia ca nu mai simti dimineata ca se ridica cortu', si ca ar fi normal cu sau fara tine in pat.
Maryela spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la capitolul anterior legat de durerea mea de...fund.
Nu cred ca ar fi de la statul in fund...in fine , m-as duce la un medic dar nu stiu la care dintre ei...
. Trecand peste acest subiect" deosebit de interesant" vreau sa urez si eu la cat mai multe lunisoare lui ADAM si ROBERTEI.
Catalina felicitari pentru kk lui Matei far` de stimulente. Sper sa reusim si noi performanta asta candva, dar pe noi nici Debridatul nu ne ajuta prea mult.
Aoleu ce botic dulce are Ayleen!!!
Si apropo de ce zicea Gabriela, si eu tot vreo 20 de kile am de dat jos, nu stiu cum ca in viata mea n-am tinut o cura de slabire. Dar nu pt. barbata-meu vreau sa le dau jos ci pentru mine pentru a ma simti eu bine cu mine cd ies din casa. Eu m-am gandit sa incep cu masaj, asa ca acum sunt in cautare de maseuza...Stie careva pe cineva din domeniu??
Pupam fetele si bebeii!!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
anis spune:
Maryela nici Mihnea nu face kaka decat ajutat?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
gabi eu zic sa nu lasi lucrurile asa. Nu e cinstit sa puna problema in felul asta. Ia fa-te si tu interesata de barbati mai bine si intamplator de fatza cu tati remarca-i....
z
Messa io zic ca poate te gandesti serios la "Harry PoterUTZA"
Adinush ce scump boticul de Ayleen. Acolo ii era pfomica si era intrebatoare ca de ce nu primeste papa??
Gio ne-am baga si noi in parcul din Dr Taberei maine. Ca m-am gandit sa-mi fac un program:
luni+vineri - parc Dr Taberei
marti+joi - parc Cismigiu
miercuri - de voie, eventual Gradina Botanica
iote asa sa nu ne plictisim
Deh azi am fost in Csmigiu si Margelutza ...a avut iar parte de doua domnisoare numa una si una...si avea asa o parere
primavara in Cismigiu by Marce, Alinuk & Miciurin
Miciurin nu'sh de ce spui ca nu-ti place sa faci poze...uite aici ce mandretzuri de fete si foricele de primavara
Shine - super tare faza cu pampersul in frigi. Eu as trece-o la intamplari haioase in Cartea Bebelushului. Ce o sa rada Alex cand o sa citeasca...
Anis cum mai e cu lapticul??
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Maryela spune:
Anis Mihnea face kk odata la 2 zile, cu ceai de musetel si Debridat, dar mai ales cu termometrul bagat in fundulet si cu piciorusele pe burtica. Si primul caca este verde inchis. Mi-e asa de mila de el cand il vad cum se screme saracutul!
Fetelor eu va admir, cum reusiti voi sa va duceti de colo, colo, ba in Gradina Botanica, ba in Cismigiu... Noi singurei, adica fara tati ne plimbam doar aici in jurul blocului, vreo ora.
Va doresc o noapte linistita!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
R_MARCE spune:
Maryela, DE CEEE? De ce numai cu "tati"? Nu inteleg de unde teama asta de a nu iesi la plimbari lungi si peste tot cu bebe, dak nu e "tati" sau altcineva (ex .mama, soacra etc) prin preajma.
Marce
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006
www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)