Fetele din America (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Krissy, biberoanele nu se pun la congelator si nici la microunde. adica n-ar trebui. eu stochez lapte si, din ce am citit, exista recipiente speciale, cu o anumita compozitie a plasticului, in care poti sa stochezi lapte la frigi+congelator. nu se stocheaza in biberoanele pe care le folosesti uzual pentru alaptat (poate doar cateva ore, numai la frigi insa). de fapt, eu stochez in pungi de plastic speciale. apoi, cu microundele e la fel. pe langa ca e periculos sa incalzesti laptele pentru bebe asa, plasticul biberoanelor de alaptat nu e conceput pentru mediul respectiv. cea mai usoara si mai sigura forma de sterilizare mi se pare la masina de spalat vase, caci functioneaza cu temperaturi de fierbere, iar biberoanele se comporta ca orice alt recipient de plastic, deci e safe.

multumesc Elena si Anca. Elena, nici nu cred ca am apucat sa iti zic felicitari pentru David, sa va traiasca, e o scumpete. cred ca Alvarica e super fericit ca are un fratior!

Ancaaaa, muah, anul asta ne vedem sigur! avem bilete de avion deja, de fapt le aveam pentru Craciunul trecut, dar ne-a incurcat Sonia planurile. vorba vine, incurcat. :-)) numa daca mai vine si bebe doi nu ne vedem, altfel e batut in cuie, promit. aviz si Gabbriela, ca si pe tine Gabitu de cate ori te-am "pacalit" ca gata, viu.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor, cu refuzul la ambasada: dar eu am inteles ca s-au ridicat vizele pt america de turist de anul acesta?!? sau am inteles gresit si sint numai in tratative de a le ridica? citisem pe un alt forum despre asta, ca se vorbea mai ales ca vor da buzna toti tiganii in america......nu ma mir de refuzuri, eu cind am fost la ambasada asteptindu-mi rindul am vazut diverse persoane...unele primeau viza altele nu si nu se tinea seama de nici un criteriu anume nici de virsta nici de averi ...cred ca le acordau cum aveau chef....cu toate astea pot sa spun ca la ambasada sua am fost tratata cu respect in comparatie cu ambasada angliei unde am incercat sa iau o viza citiva ani in urma...unde m-au facut troaca de porci nu alta doar pt faptul ca am indraznit sa cer o viza....nici nu vreau sa va povestesc ce cuvinte mi-au fost adresate de catre insusi ajutor de consul de pe aceea vreme...asa ca la americani totusi a fost 'frumos'

Ce vorbiti fetelor de sticle de plastic ca elibereaza substante cancerigene? mama mia....pai eu folosesc de o vreme incoace sterilizator in care pui apa si-l bagi la microunde....si nu se topesc nici sticlele si se sterilizeaza rapid si eficient...daca ar fi asa nu cred ca s-ar vinde in sua ca tot in judecata ar fi data firma...si apa tot la microunde o incalzesc si n-am ars fata niciodata....cine are timp de stat si incalzit altfel...

Off topic: asa e de bine acasa....(in Ro)

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by msl
Ce vorbiti fetelor de sticle de plastic ca elibereaza substante cancerigene? mama mia....pai eu folosesc de o vreme incoace sterilizator in care pui apa si-l bagi la microunde....si nu se topesc nici sticlele si se sterilizeaza rapid si eficient...daca ar fi asa nu cred ca s-ar vinde in sua ca tot in judecata ar fi data firma...si apa tot la microunde o incalzesc si n-am ars fata niciodata....cine are timp de stat si incalzit altfel...

tu ai sterilizator special pentru microunde, e altceva. eu vorbeam de bagat biberonul direct la microunde, nu in aparatul de sterilizat. tu incalzesti apa in biberon la microunde? sau in altceva si dupa aia amesteci cu formula si torni in biberon?
daca incalzesti direct in biberon, presupun ca agiti foarte bine inainte sa-i dai lui bebe sa pape, nu? daca da, cred ca esti safe. regula asta cu microundele cred ca e facuta pentru cele care nu agita sticla dupa, eu asa cred.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by michelle7

va anunt cu " bucurie" ca parintilor mei le-a fost refuzata a doua oara viza turistica pt ca " nu indepliniti conditiile "
ramane sa mearga pe rand sa speram ca avem mai mult noroc asa :)

Michelle, nu vreau nici eu sa te descurajez, dar din pacate stiu pe propria piele ce nesimtire si nedreptate fara margini este la ambasada SUA din Bucuresti. Parintii mei au mai fost in US o data, si s-au intors chiar inainte de termen, au fost si in Canada cand locuiam la Montreal si s-au intors, si in ciuda tuturor actelor si dovezilor de buna-intentie, de vreo 4 ani incoace sunt in mod constant refuzati la viza - si impreuna, si pe rand - fara explicatii .
Asa am ajuns sa le aplicam pt green card, ca ultima solutie de a-i avea aproape, desi nu sunt interesati sa se stabileasca aici... Apropos, nu este nimeni care si-a mai "sponsorizat" parintii sa imi raspunda la intrebarea anterioara legata de asigurarea medicala? Multumesc.

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Michelle,
Nu stiu daca te ajuta in vreun fel, dar si mama mea a fost refuzata de 3 ori. Ultima data a mers cu scrisoare de la un senator republican de Minnesota si mi-a spus ca functionara de la ambasada a citit scrisoarea, a zimbit si a zis ca "nu va putem acorda viza de turist". Cind a mers a doua oara i-au spus ca atunci cind o sa devenim noi cetateni sa o sponsorizam pentru green card si o sa poata veni sa isi vada nepoatele pe care nu le-a vazut de 5 ani!

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ce chestie Krissy au mai avut viza US si tot i-au refuzat . Nu-s normali astia , clar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Tu acum ai aflat? Nasa fetitei mele a mers cu o carca de acte la ei, crezi ca au citit ceva??? Nimic doar i a dat foaia cu pricina ....

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu zic ca Ambasada SUA in Ro e organizatie de profit pentru America. Aia 11 dollari pentru programare plus suta de la fiecare aplicant, astia fac milioane de dollari pe an.
Viza nu s-a scos deocamdata, este pe biroul lui Bush sa semneze.
Mai o poveste, ca sa vedeti cat isi bat joc de oameni. Am o prietena romanca, care a venit aici definitiv. Mama ei a ramas singura in tara, la 75-80 de ani, bolnava si cu nimeni care sa aibe grija de ea. Cand s-au pus pe picioare, i-au trimis chemarea sa o aduca aici, pe maica'sa. S-a dus batrana la ambasada, si au refuzat sa-i puna viza pe pasaport, la primul interviu.... De aia zic ca sant sadici si isi bat joc de oameni. Batrana pana la urma a venit, dar dupa telefoane la ambasada de aici, stres, si bani tocati de a schimba biletele de avion....

Conchita, felicitari pentru BB, nu stiam ca ai avut copilutz. Deabea astept sa venitzi in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor, ma ingrozesc de ceea ce citesc despre viza. I-am facut si noi (sotul i-a facut ca el e cetatean) chemare surioarei mele sa vina pe perioada de vacanta acum in vara. Saptamina viitoare , pe 19 are interviul. Ea va face 18 ani pe 8 iunie, asa ca la ambasada acu trebuie sa mearga si ai mei parinti.

Am emotii pentru ea. O sa va tin la curent sa va zic ce a facut. V-as intreba de sfaturi, dar ce poate ea duce ca dovada ca nu are de gind sa ramina aici decat carnetul de elev (termina clasa a 11 anul asta), si se pare ca oricum nu prea dau importamta cei de la ambasada la dovezile pe care le duci.

Asa ca tineti-ne pumnii pt 19.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce-mi puteti spune despre aceasta locatie?(Austin ,Texas) Cum sint...scolile...vecinii...viata sociala?
Ce ar trebui sa stie cineva care se muta acolo?
Nu ma trimiteti pe net ...vreau sfaturi de la cei care taiesc acolo...
Multumesc!

asta este mesajul postat de mine...ca subiect nou...vad ca nimeni nu ma ajuta...voi stiti ceva?

Mergi la inceput