Cine se mai simte copil?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Si euuuuu!! spre exasperarea unora din familie, nu dam nume. Ieri am sarit cu fetele in baltoace in curte pine ne-am facut fleasca toate trei. storceai apa din sosetele lor (nu m-a dus mintea sa le pun cizmele de cauciuc) si toate eram ude pe pantaloni pina la genunchi.

Tzuni, nu e semn de imaturitate, e ceva firesc sa te intorci cu placere la copilarie.

eu cind calc (urasc calcatul) pun masa de calcat in fata televizorului si ma uit la Lion King (desen animat). l-am vazut de zeci de ori dar nu conteaza. ma uit cu placere de fiecare data si uit ca urasc calcatul. pina se termina filmul am dat gata un cos cu rufe.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu nu ma “simt” – eu chiar “sunt” !

Cu zambetul pe buze,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

[quote]Originally posted by claudia_a

Eu m-am maturizat foarte repede si foarte greu imi mai aduc aminte de perioada copilariei si numai cu nostalgie... mi-e dor foarteee tareee de copilarie, am avut o copilarie frumoasa si plina de bucurii, joaca...
Incerc sa ma mai simt copil, vreau sa ma mai simt copil... insa sunt mult prea serioasa si tare imi pare rau!!!
Cum as putea sa-mi recapat copilaria????

Acelasi lucru il subscriu si eu. Tare as vrea sa pot sa ma simt ca un copil.
Ce ironie a vietii, cind suntem mici ne dorim sa fim mai repede mari si in sfirsit cind ajungem mari, am da orice sa fim din nou copii.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Da, tare frumos subiect... Si eu ma simt copil ! Si-mi place... Ma harjonesc cu fiu-meu pana innebunim de cap, ne maimutarim, il duc in spinare Dii calutzu... apoi de comentat la desene animate, ce sa mai zic... Iar ca "bonus" de fiecare data cand sunt intr-un parc de distractii ma dau pe roata aia mare care se invarte... E suuuper !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Io-s nascuta pe 1 IUNIE si cred ca a avut aceasta zi o influenta asupra mea ...glumesc...ma simt copil mereu, in tot ceea ce fac (in afara jobului) , imi place sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in familie, imi da acea siguranta ca sunt implinita. Sotul meu spune ca el are si baietel si fetita (eu)

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Daca m-ar vedea si pe mine careva cum ma joc cu coptchilu, ar zice ori ca nu sunt in toate mintzile, ori ca se joaca doi copii in casa, nu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Super! uite ca nu sint singura...
eeee, de cite ori mi s-a recomandat 'calduros' sa ma maturizez!
-da, imi plac jucarille. Sint fan animale de plus, trenuri electrice, masini teleghidate, lego si animale de plastic;
-daca are vreuna din voi chef sa joace 'Piticot', 'Sus-Jos' sau 'Monopoly',contati pe mine :))
(singurul la care nu m-am prins niciodata care e treaba a fost 'Dacii si romanii". Ce tin minte e ca jocul avea o cutie foarte misto);
-ma dau in leagane, ma dau pe tobogan, ma dau in toate masinariile din parcuri, intru in 'casa surprizelor';
-mi-ar placea sa inalt un zmeu, numai sa vad de unde-l iau;
-imi cumpar des oua kinder si abia astept sa vad surpriza;
...da' mai sint multe de povestit si de copilarit.

ideea e ca daca a te maturiza inseamna a te inacri, atunci nu, mersi, nu e pentru mine

Laura
PS: Numele meu de pe forum, 'Foreman Elf', e luat dintr-un film pentru copii. Personajul era un fel de seful spiridusilor care faceau jucarii pentru Mos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Muuh
si mai imi zic babele ramolite prin parc "Stie ma maica-ta ca asta mic nu are caciula"

Tare faza Miruna!!!!

Nu stiu daca numai copiii danseaza prin casa, daca numai copiii rad in hohote, daca numai copiii se bat cu perne.

Eu cred ca orice ..sa zicem adult.. ar fi bine s-o faca; macar din cand in cand... altfel ar fi doar ceva, o fiinta fara sare si piper, fara bucurie, suflet si nerv.

Deci nu e bine. E f bine!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

sa mai fii copil la maturitate... Pai cel mai grozav imi dau seama de cit sint de copil cind fetele mele imi spun cu un ton ghidus de usor repros "maamaaaaaa" (inclusiv a mica!)
Imi place grozav sa colorez.. cartile copiilor mei. Incercati sa vedeti cit este de relaxant!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Tora, la asta cu coloratul te aprob intru totul, bine ca pe tine te lasa copiii!
Chiar si la serviciu, cand simtiti ca nu mai puteti, "copilariti-va", scoateti niste imagini nostime de pe net si lasati mana sa coloreze, e si o terapie, va destreseaza teribil! O sa vedeti ce bine va simtiti cand va simtiti ca niste copii pentru cateva minute!

Mami 34+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput