Cine se mai simte copil?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si eu si eu tot copil ma simt. Nimic nu a putut sa imi ia acest sentiment. Acum de cand cu Alexei cred ca am mai crescut si am ajuns pe la 15-16 ani dar mai mare nu vreau sa ma fac. Pe mine ma ajuta destul de mult si infatisarea si mai imi zic babele ramolite prin parc "Stie ma maica-ta ca asta mic nu are caciula"

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

IOOOOOOOOOOOOOOO

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu ma bucur enorm ca fiul meu a crescut putin si deja incepem sa ne jucam impreuna, Doamne ce bine ma simt... abia astept sa trecem la jocuri mai complicate, nu stiu de ce, poate suna bizar dar dincolo de faptul ca sunt mamica simt uneori ca imi retraisesc copilaria alaturi de el....si faza minunata este ca de data asta... e asa cum vreau eu sa o fac ! O zi minunanata tuturor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si io ma inscriu in clubul maturilor-copii....
De cate ori nu m-am dat in leagan cu fetele mele spre groaza babelor din parc....
Sau de cate ori nu m-am tavalit in iarba cu ele.... sau m-am alergat cu ele... sau cand am invatat-o pe cea mare sa stea cu capul in jos atarnata pe bara........
Sau cand m-am batut cu soata cu zapada si rostogolit prin ea....
Sau cand ne manjim cu ciocolata sau frisca pe botic...
Si ce? Imi place sa fiu copil! E obositor sa fi mereu om mare!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu ce sa mai zic ca in parcurile de distractii fug ca apucata inaintea lui fii-mio sa ma dau in toate cele?
Si mai si tzip spre disperarea lui barbatu-meu care e om serios dom'le!
Iar de faza cu leaganu mi-am amintit, ptiu ce zboara anii...asa faceam si eu cu fii-mio, il tineam in marsupiu si utza-utza!
Cred ca imi placea mai mult mie!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu numai ca ma simt copil... da unii zic ca nici la minte nu sunt departe... uneori!

da eu ma simt bine in pielea mea... de copil mare!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si eu si eu .
Ma incadrez perfect in categorie.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

tzuni, mamico, io zic sa infiintam o gradinita, ca estem multe...
si o botezam "gradinita lui brancusi". acu, singura problema ar fi ca nu stiu cine s-ar baga sa aiba grija de noi... ca bag de seama ca suntem, toate, copii atomici!!
inainte sa dau peste frumusetea asta initiasem si eu o invitatie la copilareala: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96460&whichpage=2

daca cititi ce scriam aici, o sa ma credeti ca si io-s din alta varsta. da daca am responsabilitate in viata de zi cu zi, ma lasa rece parerea "babelor" din jurul meu. invidioase, asta sunt. ia, copilareala placuta sa ne dorim!!

si cu elise mi-ar placea tare mult sa ma intalnesc pe strada, la vara. cred ca ne-am recunoaste usor..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sar'naaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
Si iooooooooooo!!!!
Si ioooooooooooo!!!!

Da....nu va zic ce varsta am.....Am sarit demult de ceva lunishoare...acolooo....

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si io !
Iar de cand sunt mamica ma copilaresc si mai si, ca am cu cine. Zi de zi, e clar !
Nu credeam ca voi ajunge sa ma joc cu papusile, sa ma dau in leagan, sa sar coarda sau sa joc sotron la peste 30 de ani.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput