Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Elly_me, pe perioada administrarii utrogestanului e normal sa fie temperatura crescuta artificial, utrogestanul e progesteron si progesteronul e responsabil de cresterea temperaturii bazale dupa ovulatie, cand creste secretia de progesteron.
Administrarea de progesteron inainte de ovulatie o poate bloca, deci in niciun caz nu se administreaza decat dupa ovulatie. Asa e natural, inainte de ovulatie creste estrogenul, dupa ovulatie creste progesteronul.
Inca ceva, utrogestanul intarzie ciclul. La mine vine abia dupa 5 zile de la intreruperea utrogestanului.
Exista metode de a afla daca ai ovulatie sau nu: monitorizarea foliculara. De ce sa dai cu presupusul cand poti face ecografie sa vezi exact DA sau BA?

Turturica, eu voi face FIV in Germania. Acum am inceput sa corespondez cu medicul de acolo si in functie de ceea ce imi va spune sa fac voi face, deci laparoscopia o fac numai daca mi-o indica. Am gasit multe informatii care m-au facut sa ma razgandesc atunci in privinta laparoscopiei: se pare ca sunt studii care arata ca dupa varsta de 35 ani, atunci cand se intentioneaza FIV, laparoscopia poate avea efecte negative asupra reactiei ovarelor la stimulare. Si noi oricum tot la FIV ajungeam din cauza oligoteratospermiei foarte severe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Avalon
Multumesc frumos pentru raspuns. Este adevarat - eu nu stiu daca ovulez.
Pana acum mi-am monitorizat TB, insa m-a derutat ff mult.
Acum mi-am luat teste de ovulatie, iar de luna viitoare incep monitorizare ecog.
De asemenea, luna acesta imi refac absolut toate analizele si ma duc la un doctor bun.

Rectific - azi sunt in Z29 - probabil maine va fi Z1.
Asa ca astept.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor . Ce mai faceti?
Eu mi-am facut laparoscopia miercuri 18.04 si ma simt foarte bine.Mi-am facut-o la spitalul Giulesti cu domnul doctor Ion Ionut care este un domn super chiar dak nu este medicul meu(medicul meu este Doru Pana).
Sunt foarte bucuroasa ca mi-a dat sanse dechiar foarte curand. Mi-a zis ca in maxim 3 luni. Acum astept rezultatul.
In curand sper sa fim cu toate
Va pup si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Noname - spor la treaba
Sa apara cat mai curand

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna fetelor!
nu stiu daca postez unde trebe dar cine se pricepe sa-mi interpreteze si mie hormonalele de ziua 3-5(in afara faptului ca sunt in parametrii normali)? . eu le-am facut in Z4 a CM si au urmatoarele valori:
Prolactina 7.31 faza foliculara: 1.2-29.93
Estradiol 44 faza foliculara: 21-251
LH 7.03 faza foliculara: 1.0-18
FSH 9.70 faza foliculara: 3.35-21.63
multumesc anticipat. pupici!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Multumesc mult elly me!
Sper si la tine la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

buna ,
am si eu o mare nedumerire si am rugamintea ca fetele care si-au monitorizat ovulatia sa ma lamureasca si pe mine, ieri fiind ziua 9 am facut prima monitorizare si mi s-a spus ca pe ov stang am un folicul de 11 mm, pe dreptul nu-i nimic, intrebarea mea e daca e bine? ptr. ca dr. nu mi-a spus prea multe decat ca ma asteapta luni la urmatoarea monitorizare,la voi ce dimensiuni aveau in respectivele zile?
multumesc frumos

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput