Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 151
Raspunsuri - Pagina 25
L5845 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Melita, iti multumesc pt urare si iti doresc din suflet acelasi lucru si tie. E o mare fericire, sper doar sa nu se intimple nimic, dar sunt destul de optimista. Vad ca ai aceeasi virsta ca si mine . Pupici
Jasmin, nu stiam ca suntem de aceeasi varsta si sper ca si eu, cat de curand ( cand o sa vrea DD) sa vin din urma cu . Ma tot gandesc la faptul ca dupa sarbatori, mi-am propus cu o prietena sa incepem sa mergem din nou la sala; as vrea sa mai dau jos din sunculita, ca in iulie e nunta fratelui meu si sa-mi iau si eu o rochie mai sexoasa, dar in acelasi timp, parca m-ar bucura mai mult sa merg la nunta cu la purtator. In legatura cu temeri de orice fel pe care ai putea sa le ai, incearca mai bine sa gandesti pozitiv, te ajuta sa-ti fie bine, eu cel putin incerc sa gandesc atat de pozitiv cat se poate (chiar daca nu-mi iese tot timpul) si sa stii ca mi-e bine, nu ma mai stresez atat.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
L5845 spune:
Pepsi e bine ca ai trecut pe multe sucuri naturale, care te vitaminizeaza mai bine decat pastilele, plus ca te ajuta sa-ti creasca imunitatea. Cu stresul , ce sa zic si eu, ca ar trebui sa nu te mai stresezi, dar....asa-mi zic si eu mie insami dar tot nu reusesc sa nu, mai ales de la chestii marunte. Deh, asta e viata si ar fii si mai frumoasa daca ne-am stresa macar mai putin, daca nu deloc. si ai grija de puii tai,de tine si de jumatatea ta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
irlandeza spune:
[quote
IRLANDEZA....nu stiu daca felcitarile imi erau adrestae dar oricum eu iti multumesc.
[/quote]
Da , erau pt. tine, chiar daca nu te cunosc.
Noi 2 singurei
elly_me spune:
L5845
Si eu ma duc la o nunta in iulie si am ceva probleme .
Dar nu prea am chef sa merg la sala, sa alerg sau sa tin vreun regim.
Vreau nu .
Stiu ca nu e bine sa tin regim daca tot ma chinui sa .
Dupa ce vine bb o sa tin regim si o sa ajung din nou la 50 kg.
Asa ca sa vina mai repede .
Daca nu cer prea mult- vrau 2 .
Elly
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor , am fost azi la medic, la Marie Stopes, ca acolo mi-a fost mai la indemina. M-a consultat o doctorita, Ionescu Virginia. Mi-a zis ca pare sa fie totul bine, ca nu singerez si mi-a dat de facut ecografie, dar doctorita de la eco mi-a spus ca e prea mica sarcina (fiind vorba de aproape 4 saptamini de la conceptie), ca bebe e doar un punctulet de 7 mm si ca e prea devreme sa spuna daca e totul bine, ca s-au mai vazut cazuri ca al meu si ca s-a mai intimplat sa se piarda sarcina dupa 4 saptamini. Mi-a zis sa revin peste doua saptamini. Incerc sa fiu optimista, sa ma gindesc ca n-am motive de ingrijorare, dar mi s-a parut cam lipsita de tact doctorita de la eco. In orice caz, chiar nu am motive de ingrijorare, nu ma simt rau si sarcina e plasata in uter. Trebuie sa-mi gasesc un medic care sa-mi inspire incredere si sa fie un bun profesionist. Cred ca o sa-ncep sa ma uit pe la odisee, sa vad ce zic fetele de acolo despre doctori. Problema este ca n-as vrea sa merg la spital la Giulesti, ca e cam aglomerat si stresant, dar daca e nevoie o fac si pe asta, desi stiu ca la spital medicii n-au atita rabdare ca la clinicile sau cabinetele lor. Voi ce ziceti?
Danangie, esti cu citeva zile inaintea mea, la mine ovulatia a fost pe 10. Cred ca si tie ti-a spus la fel, ca sarcina e prea mica, nu? Ai reusit sa gasesti pe cineva pt eco? Oricum mai sau iunie, cind te chemau ei, e strigator la cer!
Melita, multumesc pt sfaturi. Iti doresc sa te distrezi la nunta, dar o sa-ti spun ceva, poate o sa ti se pare ciudat, dar in cazul meu corpul a inceput sa se pregateasca de sarcina inca inainte de a ramine. Faceam tratamentul cu Maca, branca ursului si napraznic si parca bazinul incepuse sa se mai mareasca (eu sunt mai slaba si incepusem deja sa fac burtica, parca aveam presimtirea ca imi creste fertilitatea si ca o sa am bebe). Cred ca daca te chinuiesti sa slabesti si organismul tau e mai slabit. Cred ca poti face miscare si sa mergi la sala, dar sa nu tii regim la mincare. Incearca sa maninci sanatos.
Liana30 spune:
dj mama in finalau ramas 2
danangie felicitari si tie,,
simonetu multa baftaaaa..
felicia o sa incerc sa scriu mai des..
va pupacesc pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"13
Nasica
danangie spune:
JASMIN exact asa mi s-a parut si mie doctorita asta. Mi-a vorbit de oprirea din evolutie a sarcinii.....ca dobitoaca nu a inteles ca daca eu i-am spus ca sunt in 6 saptamani de sarcina.....nu aveam cum sa fiu in 6 saptamani de la conceptie!!!! Si eu eram asa de socata ca efectiv nici nu m-am gandit ca de fapt bb nu are decat 4 saptamani. si tare m-am speriat si m-am stresat!!Dar dupa toate cercetarile, intrebarile pe care le-am facut in stanga si-n dreapta....e imposibil ca la 4 saptamani de viata a bb sa se vada ceva!! Deci, curaj....nu te stresa si sa gandim pozitiv,pentru ca d-zeu ne-a minunat cu aceasta magie si nu ne va parasi tocmai acum!! Si eu vreau sa merg la Odisee ca am atatea intrebari de facut. Deci...mergem impreuna?? Pana la capat?? Deci scriem impreuna? Acelasi mesaj? Genl suntem doua noua mamici: JASMIN si DANANGIE si vream sa ne alaturam grupului, etc.....etc....Pana la urma ce-ai facut cu semnatura? Normal tre' sa mergi la profilul tau personal......si unde scrie semnatura scrii asa: [ pe urma inauntru la paranteza asta scrii cu itere mici gravi si inchizi paranteza ], fara pauze. Hai vezi daca reusesti.Pupici
DANA 6 +
BEBICA
POZELE MELE
felicia_ spune:
Dana, Jasmine, bv! Punctuletul acela din uter e tot ce trebuia sa vedeti la varsta asta a sarcinii, deci nu aveti motive de ingrijorare!
Bubu, nu are rost sa fac test, pt ca azi e z1 ! Si eu nu fac test decat daca intarzie vreo 2-3 zile... asa ca nu prea am avut ocazia..
Jasmin012 spune:
Dana, , sigur ca vreau sa mergem impreuna la odisee. Cind vrei sa mergem? Dar sa stii ca trebuie sa-mi spui cum trebuie sa facem pt ca eu nu stiu. Da, eu m-am gindit ca n-am decit trei saptamini si ceva de sarcina, dar cum stiu ca pe acest site se calculeaza sarcina de 40 de saptamini, adica incepind cu prima zi a ciclului menstrual, am crezut ca toata lumea calculeaza asa. Ei, dar nu-i nimic, rabd eu inca 2 saptamini. Pina atunci ma hotarasc la ce medic sa merg mai departe. Cred ca am sa aleg pe cineva de la Giulesti, desi fetele spun ca se sta mult timp acolo, ca e cam aglomerat.
Feli, , esti o draguta. Deci ti-a intirziat o zi... Sa dea D-zeu sa nu-ti vina si sa ai parte de un test pozitiv!!!
Jasmin 6+
danangie spune:
JASMIN pai maine vom scrie mesajul ca suntem viitoare mame si ca vom naste in noiembrie sau decembrie. Acolo trebuie sa postam. Hai ca mai postam ok? Ma doare capul ingrozitor. E prima oara de cand am ramas gravida ca ma doare capul. Si nu vreau sa iau nimic.Off.....
BILLY, FLOARE DE COLT ceva vesti despre rushi?
DANA 6 +
BEBICA
POZELE MELE