daune morale

daune morale | Autor: mimika

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu o problema. Sunt acuzata de niste lucruri pe care nu le-am facut. Intrebarea este, atunci cand se vor gasi vinovatii, pot sa ii dau in judecata, ca s-au folosit de numele meu si sa le cer daune? Am auzit ca atunci cand dai in judecata si ceri daune trebuie sa depui si tu o suma, un procent din suma pe care o ceri de la vinovat. Este adevarat? Va multumesc mult. Miki

x

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Nu trebuie sa depui nici o suma.
Nu stiu daca se poate compara situatia mea cu a ta dar hai sa iti povestesc ce am patit eu. In 2005 am suferit un accident de masina. Un dobitoc a intrat cu masina lui in masina noastra, masina a foat dauna totala iar eu m-am ales cu piciorul rupt si mai eram si graviduta pe atunci.
I s-a deschis dosar penal iar eu m-am constituit ca parte civila in proces unde am cerut si daune morale pe langa cele materiale(pentru care a trebuit sa aduc argumente si martori). Nu am depus nici o suma de bani........ nimic.... pe nicaieri.
Acum 2 saptamani am castigat procesul si asteprtam un recurs din partea inculpatului.

Sper ca ti-am fost de ajutor si.......chiar vrei sa te plimbi prin procese?
Iti urez nervi de otel ca.......chiar ai nevoie.

O zi buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi am vrut sa cerem daune morale celor de la cartea funciara, dar avocatul ne-a spus ca taxa de timbru (parca de asta zicea) e 10% din valoarea care vrem sa o cerem in instanta

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Deci, ceva ceva stiam eu, tot de 10%.Vom vedea, intai sa descopere faptasii. Si intr-adevar nu prea imi vine sa merg prin procese, dar deja am facut primul drum la Constanta (eu din Bucuresti), ca sa dau cu subsemnatul. Si or sa mai fie destule. Pe scurt, cineva s-a folosit de datele mele personale (inclusiv CNP, nr buletin, adresa etc) pentru a infiinta o firma in Constanta, pe care evident a facut f mari magarii. Nu stiu cine a facut-o, nici de ce, nici de unde avea datele, pur si simplu m-am trezit chemata la Garda Financiara C-tanta. Acum vor trimite dosarul la DIICOT si sa te tii atunci ce mai dau cu subsemnatul la procurorii de la Crima Organizata. Brrrr.Si ma gandeam ca, dc tot ma pun pe drumuri, ma streseaza, au castigat miliarde folosindu-se de numele meu ( o tipa s-a dat drept mine, se pare, noroc ca aia era mai inalta cu vreo 25 cm decat mine, asa ca e greu sa ne confunde cineva), as putea sa ma aleg si eu cu ceva. Dar pana atunci mai este, oricum. Intai sa ii gaseasca. Halucinanta poveste, nu? Si i se poate intampla oricui...

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Vai............nu pot sa cred ce ti se intampla.....Cred ca de data asta merita sa te plimbi prin tribunale........oricum ti-au facut-o rau...........
Nasol moment

Succes

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput