Chiftele vs parjoale-ce diferenta este?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Si, vorba ceea: "cite bordeie, atitea obiceie...."!!!!!

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, parmezan? Interesant, n-am auzit niciodata de asa ceva. Si zici ca ies tari chiftelutele daca au parmezan in compozitie?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

eu le-am mincat si erau tari nu ca la noi ( mama le facea tare pufoase ).
Ti-am dat pm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In zona Moldovei nu se spun la chiftele, piftele? Si sunt de forma parjoalelor?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Parmezan din ce stiu eu e branza aceea uscata si foarte fina, care seamana cu grisul ... dar aia merge extrem de bine cu paste cu branza cu mucegai si un pahar de vin rosu.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

off topic:
Crista, italienii pun parmezan la orice (si ulei de masline) .
Liliana, noi cand mancam parmezan nu amestecam cu alte branzeturi.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Codruta ai dreptate ... mie nu-mi place uleiul ala asa ca la mine in casa nu se foloseste noroc cu socrela ca e milaneza si a folosit mai des untul decit uleiul asta deci nu sufera sotul de dor de ulei de masline .. Nici cu parmezanul nu ma omor ( imi plac alte brinzeturi mie) deci si pe asta il pun rar cind n-am scapare doar...

Liliana seamana cu grisul dc e rasa fin de tot Se mai amesteca si cu alte brinzeturi doar ca tb sa pui putin ca e puternic parfumat si acopera celelalate gusturi.

http://www.museidelcibo.it/page.asp?IDCategoria=217&IDSezione=920

mie personal imi place brinza cu mucegai ( gorgonzola ) simpla peste paste eventual cu mazare fiarta sau cu dovlecei calite in tigaie si amestecate ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

off - topic fiind ... e bestiala combinatia de paste cu branza cu mucegai cu putin parmezan garnisita si cu vin rosu ... de cand am scris numai la asta ma gandesc, cred ca maine sigur gatesc, ca nu se mai poate.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput