Rahova sau apropiere...25

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Fetelor,raportez: terminat examen,luat FB....gata pana peste 2 luni cand va fi ultimul hop....apoi mai am unul peste vreun an sau doi(asta depinde de cat sunt de agila ) si gata...nu o sa ma mai auziti ca vorbesc despre mine ....o sa vorbesc despre fi-meu ....vorba unei prietene, o sa ma iau la intrecere cu fi-meu care luam FB
va doresc spor la munca,la smotruit,la cumparaturi si la mancaruri....
si sanatate BB-i-lor .....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor zic si eu prezent pe ziua de azi,sunt in febra cumparaturilor pt paste si nu numai asa ca o sa raportam mai rar,oricum vad ca si voi sunteti mai rar pe aici,cred ca de aia miroase asa bine in cartier au inceput pregatirile pt cozonaci,pasca,drob si alte chestii
va pup si va doresc spor la munca si pregatiri

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mama, fetele ce harnicutze ati fost la scris si nu numai. Si la curatenie si la mancare... oau.
Si io am avut o perioada incarcata rau de tot si din pacate si cu chestii mai grave, mamanu meu a facut un infarct saptamana trecuta si am reusit sa o internam azi (am alergat de bezmetica sa gasesc cardiolog bun, spital si mai ales loc in spital). Si s-a potrivit perfect cu o perioada de maxima incarcare la munci, si cu o zugraveala in sufrag si un dormitor. Noaptea nu mai apuc sa dorm de frica sa nu ma sune vecinii la care a dormit mama ca a murit la ei, ziua sunt capie cu copilu, curatenia, munca, iar copilu, bucatareala si toate alea.
E si o chestie buna cu zugraveala asta, ca am scapat de curatenia de Paste, o sa o faca tanti care-mi face curat cand s-o termina bordelul din casa mea.
Cam asta e, intru mai rar, ca acasa nu mai am retea iar la client nu apuc sa ma conectez de nici un fel.
Va pup si daca nu ne "vedem" pana atunci, Paste fericit si plin de bucurii va doresc.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

moama fetelor dar chiar nu ati mai scris deloc........
m-am gandit sa readuc eu capitolul nostru pe prima pagina ca se duseseeeeeeeeeee
astazi am gatit un spanac si o salata orientala ca m-am gandit sa tin si eu post macar cateva zile,mancarurile pt paste inca nu am inceput sa le fac dar curatenia trebuie sa o intretin zilnic ca altfel o iau iar de la capat
in fine vorbesc singura dar nu conteaza,voi pe unde faceti sarbatorile?
va pup si sper sa mai intrati cate una macar sa mai am si eu cu cine sa vorbesc
RALCAT SANATATE MAMEI TALE

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata!
Intradevar eu am fost tare ocupata ieri, si pe de-asupra nu ma-m simtit nici bine,dimineata a venit mama la mine si am plecat cu fata la cumparaturi si ne-am oprit putin si la nisip iar cand ma-m intors acasa mama imi spalase geamurile la toata casa, mai putin cele de la balcon , perdelele si faianta in bucatarie , iar eu aseara la ora 22.30 ma-m apucat sa fac 3 tavi de kek.Cred ca nici azi nu apuc sa mai intru prea curand ca pe la 9.30 imi vine manichiurista sa-mi faca unghiile la maini si picioare, apoi cine stie ce mai fac...
Am uitat sa va spun ca domnisoarei Alexa ia iesit un canin, , bine ca de unul am scapat
Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

si de la mine. Ieri am absentat si de la servici si de pe forum. A dat viroza peste mine si am zacut ieri toata ziua. Azi ma simt un picut mai bine si a tb. sa vin la treaba. Din fericire pentru mine, socrela se ocupa de gatit si eu cu sotul de partea administrativa. Curatenia e aproape gata. Azi roseste ouale, iar maine coace cozonacii si pasca. Sambata e randul mielului sa fie preparat. Deja .
Ne mai auzim maine, pana joia viitoare am liber. Yupiiii!
si spor la treburi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, avem capitol nou de 2 zile, scrieti acolo

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput