Rahova sau apropiere...25

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!

Ma bag si eu nitel in seama pe aici pana sa ies cu a mea pe afara, desi nu-mi place vremea.

Si Damiana slabise cand n-a mancat, darasta era. I-am mai dat vitamine, in rest n-am avut ce sa-i fac. Daca nu vroia sa deschida gura cum sa-i bag?

Analizele iii iesisera bune, dar tot nu papa.

A luat-o incet-incet cand a vrut ea.

Dar i se facuse fetisoara cat pumnul si i se vedeau coastele. Bine, nu era biafra, dar nici cum o stiam eu, bucalata si cu burtica.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sotul meu e sarbatoritul de Florii. Se intoarce exact duminica asa c-o sa facem in familie. Bag un peste la cuptor si sarbatorim acasa. Mi-ar placea sa invit pe cineva, dar in ultima vreme prietenii de suflet au plecat din tara, iar cei ramasi nu prea mai sunt de gasit pentru nimeni.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirela, sper ca asa sa fie cum ai spus si tu, sa ne distram bine, desi daca vremea nu este frumoasa pe mine ma indispune, imi da o stare tare nasoala, vom vedea.

Andreea, ai incercat sa-l lasi pe Tudor cu un castron de mancare in fata(piure de cartofi amestecat cu carne sau peste sau ficatel de pui), ca este mai solida sa vezi daca mananca singur, chiar daca va face dezastru in jurul lui??Eu asa mai procedez cu Alexa si spre surprinderea mea mananca tot.In perioada cand nu a mancat si am mers la dr. pe acest motiv mi-a spus sa-i dau doar ce-i place si cat vrea ea si ce vrea sa manance si asa am si facut, desi nu vroia decat lapte , ea si-a revenit de la sine, fara vitamine sau altceva.Daca tu simti ca este cazul,atunci mergi cu el la dr., pt. linistea ta.

Miria, La multi ani!, pt. sotul tau in avans, sunt sigura ca va veti distra bine si singuri, in familie, fara prieteni.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ok, lasam intalnirea pentru we de dupa sarbatorile de Paste si daca ne-om intalni intamplator 2-3 pana atunci n-o fi bai...sigur ca pot si dupa aceea...abia astept
noi ne laudam ca facutul kk-aului la wc...suntem fete mari, nu vrem pe colacelul de copialshi ci direct pe cel de adult...nici nu stiu cum se cocoatza singura acolo...dar pentru mine e super...am scapat de facut kk pe jossi framantat in el...acum mi-e sa nu-i vina vreo idee sa bage mana in wc sa caute comori
violeta, miria si dory spor la pregatiri pentru petrecere
andre-ea, eu nu cred ca-i cazul de analize..sti doar asa pentru linistea ta...dar in general nu prea au nimik astia mici...doar mofturi de moment si normal ca slabesc
mirela, spor la treaba
cristina ne-ai parasit de tot...sper ca sunteti bine
vicky, sanatate multa puiutului tau, al meu parca a tusit mai putin azi noapte si ruxi aproape delok...dar nu-mi "permit" sa ma bucur ca acum ii apuca iar pe amandoi
raluca, alinutza, lexi...voi ce mai faceti?
noi azi facem saramura cu mamaligutza...era programat de ieri dar am tot amanat...am facut si o prajiturica krem a la krem(mai e putin si se termina deja)...si vreau sa mai fac ceva cu mere ca am muuuulte
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare frumoaselor!!!

Ce bine ca e vineri
A fost o saptamana grea, cu munca multa multa multa la serviciu - de, asa e cand ai sef nou. Una peste alta, bine ca a trecut.

Noi am trecut pe aici doar ca sa salutam, sa va pupam pe toate si bineinteles ca nici copilutii draguti nu scapa. Un weekend frumos va dorim.

Alina si soricelul

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,va
sa petreceti cat ma mult duminica ....
Mire,da,ma pregatesc sa sarbatoresc ca luni am examen!
nu trebuie sarbatorit si invatatu'?!!!
sa nu ma bateti la ca sunt cu un morcov....
o sa recuperez de marti....cu vorbitu'

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA DIMINEATA VECINUTELOR,
nu v-ati trezit? sau nu aveti chef de vorba?eu cred ca nu termin curatenia astazi ca nu ma lasa piticul asa ca mai am un pic pt saptamina viitoare,chestii minore:de facut curat in dulapuri,de spalat usile si de sters pe jos,voi cum stati cu curatenia?
VIO succes la invatat si la examen,dar maine lasa putin cartea si sarbatoreste si tu un pic,ca n-o fi foc
DORY ai gasit pe cineva pt curatenie?
va pup pe toate si suntem in zona

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Neata!
Eu una ma-m trezit fara nici un chef de nimic , am atata treaba nici nu stiu cu ce sa incep si copilul asta nu am lasa sa fac nimic., cred ca "necheful" meu se trage de la vreme.A trecut soaca mea de dimineata pe la noi ca se duce la o nunta si ne-a adus un ied si nici nu stiu sa-l portionez, o tot sun pe mama sa vina sa mi-l faca si nu-mi raspunde la telefo., ne-a mai adus si niste oua ca sa avem de Paste dar noi tot la tara vom merge, deci nu voi vopsi oua aici , poate am sa fac ceva prajituri daca tot le am.
Dati-mi idei de prajituri usor de facut, le astept pe adresa comuna.

Mirela, nu am gasit pe nimeni pt. curateni, toate femeile la care am apelat sunt super ocupate acum in prag de Paste si prevad ca nu voi face mare curatenie.Voi spala geamurile si perdelele sapt. viitoare, faiania mi-a promis sotul ca daca are vreo zi libera o sa mi-o spele el, in dulapuri este destul de curat, poate doar in bucatarie sa le mai aranjez puti, desi cel putin o data pe saptamana fac lucrul asta.

Vio, succes la invatat si la examen.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor ce credeti ca a facut fimiu acum un minut?
a luat sprayul de geamuri pe care eu ca o cascatail lasasem pe on si se stropea pe fata mai, mai,nu cred ca i-a intrat in ochi ca nu a plans dar oare trebuie sa ma duc la oftalmolog sa verific?ca taaaaare m-am suparat,voi ce ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIRCLAU

fetelor ce credeti ca a facut fimiu acum un minut?
a luat sprayul de geamuri pe care eu ca o cascatail lasasem pe on si se stropea pe fata mai, mai,nu cred ca i-a intrat in ochi ca nu a plans dar oare trebuie sa ma duc la oftalmolog sa verific?ca taaaaare m-am suparat,voi ce ziceti?

Mirela nu stiu daca e cazut de mers la oftalmologie cu el, urmareste-l si iti vei da seama daca este sau nu cazul.A mea a facut chestia asta mai demult, dar am fost pe faza si a apucat sa-si dea cu el pe fata (si in ochi), doar o data ca pe urma ma-m invatat minte si cum il folosesc il dau pe off.
Eu acum am terminat o friptura de ied sau mile nici nu stiu ce este la cuptor si un drob, am culcat fata si cred ca ma asez si eu putin in pat ca tare adormit sunt

Mergi la inceput