Rahova sau apropiere...25

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Serios! Da!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mai, mai ce fete harnicute sunteti voi , eu nu ma omor ft tare cu, curatenia anul asta, in afara de spalat geamuri , perdele, nu ma inghesui, ar trebui faianta in bucatarie si baie curatata bine dar nu cred ca o sa reusesc aceasta performanta.Voi stiti o femeie care face bine curatenie?aici ma refer(spalat geamuri, usi, batut covor, spalat gresie, faianta)si daca da cam cat se ia pt. o astfel de activitate??Ca sincer as prefera sa platesc pe cineva ca sa-mi faca anul asta desi nu sunt adepta dar din lipsa de timp....as face=o si pe-asta

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

MIRIA am sa o rog pe ANDREEA sa iti trimita ea PM pt ca eu imi prind urechile,eu am gasit nr dar nu mai stiu sa trimit,asa ca andreuca te rooooog trimite-i si miriei nr de tel al instructorului pe PM
MERSI DE INTELEGERE,nu dati cu rosii

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama, atentie vin rahovistele soferitze
azi am facut fasole iahnie cu costitza afumata(de la un timp imi vine o pofta nebuna de fasole...inainte nu o puteam suporta)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Haide, mai Monica, nu mai rade de noi!

Mire, sigur ca nu-i nici o problema! Oricum mi-l promisese si mie.

Strang mai multe adrese sau telefoane si vad eu care imi convine ca de trebuit imi trebuie negresit!

Au am tot mancat varza si fasole, dar nu pentru ca suntem in post si n-as avea idee ce sa mai gatesc, ci pentru ca-mi place.

Iar fasolea batuta cu ardei capia copr este o nebunie.

Si mai zic in reviste ca sa nu te scoli de la masa satul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, dar la mine nu se intampla niciodata...eu ori nu mananc(adica fac foamea...) ori mananc ca scroafa pana nu mai pot...cred ca sunt omul extremelor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Pai, mai bine iti faci pofta, decat sa stai cu gandul acolo si cand nu mai poti sa te imbuibi. O zic din experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna ziua si de la mine!
Dupa un wk obositor (a facut socrela pomana de 6 luni pt. socrul meu si dau dreptate Monicai, fiind mancare de post fasolea batuta a fost la mare cautare, am mancat pana am crezut ca fac POC), s-a schimbat si ora si-s nauca, cel mic e racit (iar sau din nou?)si l-am "pazit"cateva nopti sa-i dau medicamentele, sa-l schimb ca transpira etc., stiti si voi cum este, m-am mai si enervat la greu. Si sa-mi vars off-ul aici, deocamdata, ca o sa intru si pe "scoli si gradinite" mai tarziu. Intrebam mai demult ce scoli bune sunt in zona, mai aproape de mine. Si m-am lamurit eu ca sc.139 ar fi... bun, merg acolo, cercetez, aflu in ce perioada se fac inscrieri, ma duc fuga si eu, completez o fisa de inscriere si un chestionar. Bun. Astept eu sa vad, stiam ca stau in zona (vis-a-vis de scoala, mai exact), deci indeplinesc totusi cerintele, nu?) Si... surprize-surprize, copilul meu nu figureaza pe lista. Ma inarmez cu rabdare si tutun si ma infiintez la directoare (dupa ce intai d-na secretar sef m-a informat ca sc. 126 are invatatori mai buni, ca e scoala buna, ca eu nu tin de sc.139, si daca a vazut ca eu insist a intrebat ce am completat gresit la chestionar de am facut punctaj mic?) , eu habar nu aveam ca acel chestionar e baza pt. inscrierea in aceasta scoala renumita! Ajung la directoare, care dupa ce a cautat chestionarul meu juma'de ora, m-a lamurit ca nu am punctajul necesar si deci nu poate fi admis in scoala lor! Ca am ramas masca e putin spus. Am aflat si raspunsul meu (eronat) din cauza caruia mi-a scazut punctajul: intrebarea era daca copilul are acces la calculator si raspunsul meu a fost Da... Adica, in viziunea lor, copilul meu nu ar tb sa aiba acces. Am calculator acasa, nu am internet, si copilul meu nu stiu daca il deschide o data pe sapt. sa se joace! Dar eu, in stupizenia mea, nu m-am gandit ca daca copilul are calc. acasa nu poate frecventa o scoala pe care altii mi-au recomandat-o ca fiind f. buna. Am impresia ca d-na dir. prefera ca numai anumiti parinti, mai bine "dotati" ca o banala bugetara, sa frecventeze scoala pe care cu onor o conduce. dar asta este situatia.
In consecinta, mi-am inscris copilul la sc.126, unde si d-na secretara si dl. director au fost mult mai amabili, mai primitori si mai ospitalieri. Fara cadouri, fara nimic altceva. Si mi-au recomnadat si o invatatoare buna. Ca au vazut ca lucrez, ca si ei, in invatamant.
Gata, mi-am varsat of-ul, v-am impuiat capul. As mai avea ceva de spus de educatoarea de la 72, dar cu alta ocazie.
si va doresc sa aveti o sapt. mai buna si mai insorita. Si spor la tb. ca si eu ma apuc de maine de curatenia de Paste.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

DORY daca auzi ceva sa dai de stire ca ma intereseaza si pe mine,ca m-am saturat,m-ai trebuie sa ma relaxez si eu,nu
off VICKY sistemul asta.....asa e peste tot ,poate odata si odata sa se termine si la noi cu spagarii astia si mi se pare chiar aberant ca in secolul vitezei sa iti ceara sa nu ai calculator.....ma rog
MONICA ce-ti pasa tu conduci si razi de altii mai mici ca noi,eu am carnet dar mi-e cam fricadar sa vezi cand vinnnnnnnnnnnn
pupici la fete

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Vichy linisteste-te!
Poate e tot raul spre bine. Sc. 126 este o scoala buna si unuii dintre prof, sunt cumsecade.
Eu am invatat acolo, maica-mea a predat la un moment dat, iar colege de fac. cu mine au predat si ele.
Deci stiu cat de cat cancelaria.

Mergi la inceput