MATERNITATEA BUCUR

MATERNITATEA BUCUR | Autor: DANNIELLA

Link direct la acest mesaj

HELLO MAMICI SI BURTICI! Apropo de acest subiect...eu am nascut prin cezariana pe 17.01.2007 la Maternitatea Bucur, un baietel dolofan de 3.500 kg si 53 cm lungime. La nastere am fost asistata de doamna dr. Ella Borza.....ca medic e ok, in schimb caracterul ei lasa de dorit.
Viitoarelor mamici care vor naste acolo nu pot decat sa le spun ca zvonurile despre maternitate nu sunt deloc intemeiate, spitalul fiind foarte curat, iar asistentele si infirmierele sunt ffffoarte dragute si amabile (daca mai primesc si spaga de rigoare te trateaza ca pe o printesa). Eu una am fost foarte multumita de felul in care am fost tratata, singurul lucru care m-a deranjat fiind lipsa informatiilor sau sfaturilor vis-a-vis de alaptare. In rest totul a fost ok. Le urez nastere usoara viitoarelor mamici si bebei sanatosi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

subscriu!
eu am nascut acolo acum 3 ani, (cu 3 ani fara 1 zi inaintea ta, danniella!) si cu exceptia cearceafurilor pline de gauri totul a fost ok - curatenie, asistente de mamici si de copii. pe mine m-au ajutat asistentele cu lactatia, fiindca am nascut prematur, mi-au facut injectii si m-au muls, m-au doftoricit in miez de noapte cand mi-a fost rau, m-au incurajat cand am dat in depresie. sigur ca au fost si ceva mici exceptii, dar una peste alta n-am avut nimic de reprosat in cele 17 zile de stat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

si eu am nascut la Bubur cu d-na doctor Constantinrscu Camelia,care este o octorita si o femeie super,pe care o recomand cu toata caldura.intr-adevar era curat,dar saltelele erau vechi si incomode.totusi personalul era inimos.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

DANNIELLA de mult cautam pe cineva care sa o cunoasca pe doamna dr. Borza. Eu am fost preluata de ea de curand (am fost pacienta d-nei dr. Andreescu, care colaboreaza cu d-na Borza) si urmeaza sa nasc luna asta la Bucur. Si mie mi s-a parut un pic cam dura/directa la consultatii, dar cel mai mult imi doresc sa fie bine la nastere. Maine aflu daca o sa nasc normal sau cezariana.
Poti sa-mi dai mai multe detalii, aici sau pe PM (preturi, bagaj de spital, orice sfat...)? Mercic

Lia 37+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Si eu am nascut, natural ,cei doi copii la Bucur cu d-na doctor Niculescu silvia (o f buna profesionista).Personalul este ok ,este f curat iar copii sunt foarte bine ingrijiti.
In cea ce priveste pacientele d-nei doctor Borza ,au un tratament special pt ca dansa are nus ce functie pe la sanepid parca si e un fel de zbir pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DeeDeeDee spune:

quote:
Originally posted by nusicasiely

si eu am nascut la Bubur cu d-na doctor Constantinrscu Camelia,care este o octorita si o femeie super,pe care o recomand cu toata caldura.intr-adevar era curat,dar saltelele erau vechi si incomode.totusi personalul era inimos.

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica

Buna

Eu o sa nasc tot la Bucur pana la finalul lunii si poti sa imi spui cum ai nascut? Normal cu anestezie epidurala (ai venit cu ea sau era in maternitate) sau cezariana? Cat costa ? In rezerva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by DeeDeeDee

quote:

Buna

Eu o sa nasc tot la Bucur pana la finalul lunii si poti sa imi spui cum ai nascut? Normal cu anestezie epidurala (ai venit cu ea sau era in maternitate) sau cezariana? Cat costa ? In rezerva ?

eu am fost la cabinet la d-na constantinescu,si am facut cezariana,programata,pentru ca nu puteam naste normal(eu sunt mica de statura).asta am hotarat la ultimul consult cu o saptamana inainte.am stat la rezerva,unde este foarte bine si curat,si unde toti sunt foarte amambili.despre spaga,nu stiu daca am voie sa spun aici,asa ca da-mu pm cu ce te intereseaza si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetelor.
Am intrat sa imi spun si eu parerea despre d-na dr.Ella Borza,am ajuns la dansa deoarece la 6 saptamani am avut o mica sangerare si un unchi de-al sotului ne-a recomandato.Am ajuns la dansa la cabinet si mi-a facut o eco abdominala,va dati seama ca la 6 saptamani de sarcina nu putea sa vada f multe ,si imi spune sec "draguta nu stiu cine ti-a spus ca esti insarcinata ca tu nu esti",sa fac infart mai ales ca aveam testul de sange pozitiv.Ma urca dupa aia pe masa si dupa un control fff dur,fara sa exagerez ,insista ca eu nu sunt insarcinata si ca ea nu simte nimic,in momentul ala am vrut sa plec ptr ca era evident ca nu ne puteam intelege.Ma dau jos de pe masa,imi tremurau si mainile si picioarele din cauza "controlului" si se gandeste sa imi mai faca o eco ,eu ii tot spuneam sa se uite pe dreapta ca acolo este sigur(eu am trompa stanga infundata si acolo nu avea cum sa fie)si intr-un final imi descopera bebelul,imi da tratament de sustinere si ma programeaza la eco dupa 2 saptamani.Nu am mai fost la eco ptr ca eu nu ma simt in stare sa merg la un asemenea medic ,am ajuns la un medic de la Municipal care nici nu se compara cu dansa ,cel putin la control.
Am indrasnit sa scriu aici ptr ca vreau ca cele care merg la dansa sa stie si parerea mea,nu am vrut sa supar pe nimeni.
Va pup pe toate

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am nascut in decembrie la bucur cu dr, popa. a fost super ok in timpul sarcinii, m-a linistit de fiecare data si a avut mereu timp sa mi explice in detaliu ce si cum. am nascut normal indus cu epidurala, indus pt ca mi a zis ca anestezistii sunt unu' bun si unu' nu...sectia neo nato e groaznica, adica asistentele sunt super nasoale.nu ti spun nimic, nu ti arata nimic, a doua oara nu mi as lasa copilul pe mana lor...curatenie-am stat in rezerva, a fost de nota 10. dar in sala de travaliu....unde am si nascut ca n a mai fost timp pt mutat...era cam de nota 7. adica era loc de muuult mai bine.

stai asa, nu te panica.acum am vazut ca o sa nasti acolo, dee dee. da o spaga mare la asistentele de la neo nato, pune ochii pe una si n o lasa pana nu iti explica tot despre alaptare si nu numai. altfel n o sa ti spuna nimeni nimic. du te la una, uite te in ochii ei, baga i banii si intreab o direct ce trebuie sa sti

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DeeDeeDee spune:

quote:

quote:
Originally posted by DeeDeeDee

quote:

elenica lu' mamica

Buna

eu am fost la cabinet la d-na constantinescu,si am facut cezariana,programata,pentru ca nu puteam naste normal(eu sunt mica de statura).asta am hotarat la ultimul consult cu o saptamana inainte.am stat la rezerva,unde este foarte bine si curat,si unde toti sunt foarte amambili.despre spaga,nu stiu daca am voie sa spun aici,asa ca da-mu pm cu ce te intereseaza si iti spun.

elenica lu' mamica

Imi poti da detalii aici : deedeedee@k.ro

Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput