pagina web

pagina web | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Trebuie urgent sa fac o pag web la un proiect. La cine sa apelez? sunt habarnista in asa ceva. Exista firme specializate in asa ceva? Care sunt astea. Parca in trebuie gazduire, constructia paginii. Intretinere nu cred ca ar fi nevoie de vreme ce doar trebuie sa fac public continutul proiectului, cu obiective, impact, valorificare rezultate, etc. Nu mai tb sa fac mdificari pe parcursul derularii proiectului. Si tb sa fie valabil pana la terminarea proiectului: 2008.

Nu ma trimiteti la index ca am fost si nu am gasit nimic ce m-ar lamurii.
Please, cateva indicatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

ma ajuta si pe mine cinva?????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nu sunt prea priceputa in ale web-ului, dar am reusit sa-mi fac o pagina pesonala, de fapt acum o construiesc! www.crixia.edu-a.googlepages.com" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Incearca si www.cabanova.ro/Produse/Pachete/Preturi.html" target="_blank">aici.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Eu te pot ajuta cu un site. Scrie-mi pe PM, ca sa-ti dau mai multe detalii, referinte, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

April, si eu lucrez in domeniu, te pot ajuta cu cateva adrese de unde iti poti cumpara domeniu, host.. si ce iti mai trebuie . De fapt, cred ca poti rezolva si cu un domeniu cumparat (sa ai o adresa frumoasa - .com sau ce alta terminatie vrei tu), ca hosturi se gasesc si gratis. Sunt si domenii fara plata, dar va trebui sa ai ca adresa un subdomeniu, de genul siteultau.uncuvant.com. E putin mai ne-profesional...

Spune-mi cu ce te pot ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutarozy spune:

Am vazut destul de tarziu topic-ul tau, daca inca mai ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma. Noi avem o firma de webdesign si soft.

Mergi la inceput