Maternitatea Bucur
Raspunsuri - Pagina 2
spic de grau spune:
Draga mea,
Nu am spus ca nu se poate. Cred ca nu ai inteles bine.
Autoarea subiectului a intrebat daca stim ceva despre acea maternitate. Iar eu am spus ce stiam - experienta mea proprie.
Si nu am fst chiuretata in garda. Am fst internata si ulterior chiuretata.
Cand spuneam de masa de fier - ma refeream la faptul ca acolo unde ar trebui in mod normal (zic eu), sa fie o musama, ceva moale...ca orice masa normala - nu era nimic. IAr asta nu mi se pare normal. E primitiv.
NU mai continui pe subiect ptr ca nu vreau sa sperii pe nimeni.
Insa ceea ce am vazut eu in acele 2 zile, crede-ma ca era scos din filmele de groaza.
Sper ca pe sectia de nasteri sa fie altfel.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
iunita spune:
spic de grau, intr-adevar, am inteles eu prost.
Eu as zice ca s-au mais chimbat niste lucruri... si pe sectia de nasteri e ok.
Imi pare rau ca ai trecut prin toate acele. Era interesant de stiut cine a fost medicul respectiv.
Imic er scuze dacam-am purtat urat fata de tine. Presupun ca nu e usor sa iti amintesti ziua aia si apoi sa vin eu si sa zic "hai lasa, ca nu-i asa".
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
vickyfilip spune:
eu am sa nasc acolo. deocamdata nu vad dracul atat de negru, medicul meu este acolo. nu am intrat niciodata in maternitate, nu stiu cum este... dar cand ajung fac si poze sa va arat... :)))))))))
vine bebe la vikysor
violetan spune:
[..Oricum pe mine ma mira ce aud, pentru ca toti medicii de acolo mi-au parut a fi profesionisti. Nu stiu peste cine ai dat de a facut curetajul la garda.... ma rog... ideea e ca n-are nici o treaba cu nascutul .
SUNT NUMAI 5 ZILE DE STAT IN SPITAL. cu putin noroc chiar 3-4. Nu cred ca e atat de imp. daca sclipesc saloanele. Nu am auzit de bebe plecati cu vre-o boala din maternitate, medicii pareau ca isi dau interesul... eu cred ca e suficient.
Fetelor, toate spitalele din tara asta sunt super primitve, jegoase si terifiante. Foarte putine sunt cat de cat mai aranjate. Norocul celor care pot sa gaseasca o rezerva mai acatarii.
Cat despre chestia cu "numai 5 zile" mi se pare greu de inteles...daca Doamne fereste ar misuna gandacii pe tine cum se intampla in multe spitale, ti s-ar mai parea putin 5 zile? Scuza-ma, dar mie si 1/2 de ora mi s-ar parea de nesuportat in conditii de jeg maxim.
Iar ce povesteste spic de grau e absolut inspaimantator si adevarat. Stiu si eu o gramada de povesti horror. Sigur ca e f important peste cine dai. In primul rand daca ai o relatie buna cu medicul, totul pare mai suportabil. Eu sper ca toate gravidutele sa aiba parte de conditii bune si sa aiba o experienta placuta la nastere!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 30
dani7asi spune:
am nascut si eu la bucur si am fost si internata pe perioada sarcinii si vreau sa va spun ca e op mare diferenta intre sectia avorturi unde am stat internata pe perioada sarcinii si pe sectia de nasteri.
la s avorturi e jale intradevar....
si eu m-am ingrozit de ce am vazut acolo :paturi neschimbate ,dezorganizare ,toata lumea numai dupa spaga si personal neprofesionist{e vb de personalul auxiliar nu de medici}
ce cauta gravidele acolo chiar nu am putut sa imi dau seama{probabil doar sa bage spaima in ele }si mizerie.crunta mizerie!
la nasteri e cu totul altceva,de la a la z!
comorile melesi..eu...Daniela