Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Hai, Cucuoancea, calific-o pe Maruca la stat in funduletz, nu mai fi asa exigenta. Ce vrei tu sa faca, intra la alte "exercitii".

Gety, esti tare!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Eloise, mai bine super grijulii decat deloc. Cum mai sta Vladutz in carutz?
MamiLili, nici eu nu am vrut sa ies afara ieri cu Maria, tot din cauza de vant, dar nu avea stare, nu adormea, asa ca am scos-o pana la piata. O ora.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Monique_new spune:
Am papat azi : para, banana, cereale si brinzica. Buna a iesit. Am gasit ieri niste pere galbene zemoase. Sper sa fie ok ca pina acum i-am dat doar la borcanel para. Oricum i-a placut mai mult decit marul cu ...diverse.
Mai eu carte de bucate nu am.
ideea e ca ar fi bine cine se ocupa de ea sa adune retetele sau nu stiu cum sa facem.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
beatrix spune:
Buna dimineatza!
In sfarsit am reusit sa citesc tot ca iar ramasesem in urma!
Pufy, suntem alaturi de voi!
Cristina, am ramas socata de ce-ai povestit ca face prietena ta! Bietul copil!
Eloise, sanatate lui Vladutz si de asemenea si lui Matteo de Sephora!
Mirabela, promit ca saptamana viitoare o sa-mi fac timp sa trimit datele pt site!
Am semnat si petitia aceea pt fundatie! Am vazut ca exista si in belgia o astfel de organizatie ceea ce nu poate sa ma bucure! sa stiti ca si pe aici se intampla crime, sa-si omoare sau abandoneze copii mici numai ca nu sunt atat de mediatizate ca in romania! le dau la stiri numai pe cele mai grave, gen mama care si-a injunghiat toti cei 5 copii, alta pereche a caror fetitza a murit la 6 saptamani pt ca nu i-am dat nimic sa manance timp de 24 de ore etc!
apropos de praf, MamiLili, sa stii ca exista si aici si in forma mult mult mai grava decat in Ro! intradevar nu il vezi depus pe pantofi, masina... pt ca este foarte foarte fin! nu stiu in alte tari dar cel putin aici asta e o mare problema pt ca acest praf se depune ca o pelicula pe plamani exact cum se depune fumul de tigara! deosebirea este ca in romania particulele de praf sunt mari ceea ce din punct de vedere al sanatatii este mult mai bine pt ca raman in mucozitatile din nas, gat care se elimina! crede-ma ca e de preferat sa-ti stergi pantofii de 10 ori pe zi, sa-ti suflii nasul si sa te speli pe cap zilnic daca e nevoie decat sa ai problemele celor de aici din cauza prafului!
legat de diversificare va scriu fructele si legumele permise aici pt. 4-6 luni: legume : cartofi, andive, vinete, conopida, broccoli, telina, dovlecel, spanac, rosii, morcovi.
fructe: mere, banane, lamai, kiwi, mandarine, mango, pepene galben, nectarine, pere, priersici, prune, grap fruit, portocale.
Luni mergem la vaccin si o sa primesc lista pt perioada urmatoare!
Data trecuta v-am povestit ca de cand i-am scos body-ul nopatea doarme mai bine! Nu din cauza ca e prea cald i l-am scos pt ca eu in casa nu am mai mult de 20 de grade iar noaptea scade pana la 18.5 pt ca inchid caloriferele! S-a intamplat intr-o seara dupa baie sa nu i-l mai dau ca plangea prea tare de foame, asa ca i-am pus doar o bluza repede, i-am dat biberonul dupa care a luam somn imediat! nu l-am mai trezit si l-am lasat asa! dimineatza am vazut diferentza la pampers!
wow, cat am scris! inchei nu inainte de a ura
Yagi Alesio Tsubasa, Rebecca-Rianna, Maja Maria
!
O zi minunata,
Beatrix si Eric
lilina spune:
Continuare "fructe permise": DA caise, piersici si struguri
dar fara coaja si samburi/seminte
nu avem voie sa le dam fructe precum: capsuni si zmeura
care au semintele alea mici si care pot da si alergii
in rest....avem liber la majoritatea fructelor...
repet cu atentie sa nu-i constipam sau se deranjeze (am zis eu de niste combinatii)
Am vazut o Adelina frumushik cum sta in funduletz si o pupam
Cosminutza, primim pupici si dam pupici la randul nostru
(sunteti pe lista noastra de gagici preferate
, mai ales ca ne-am vazut si in realitate)
suntem bine...URAAAA facem pipi si nu ne mai ustura
am dat cu nidoflor si am pus comprese cu rivanol
si iesim afaraaaaaa
Mira, eu il las pe Vlad sa pape toate jucariile
i le bag in masina de spalat o data pe saptamana (pe programul cu apa
rece si pt.sintetice, chiar daca nu e recomandat sa le speli la masina)
eu m-am riscat si se spala super bine....oricum nu avem de gand
sa ne jucam cu ele toata viata ![]()
A.....si vroiam sa mai zic ca ortopedul ne-a zis ca suntem bine
la capitolul bazin/solduri...ne mai vedem la 7 luni si eventual,
daca nu e bine, facem si radiografie
mi-a zis ca el interzice cu desavarsire PREMERGATORUL
asta nu este pt.bebei, este pt.mamici - sa nu mai stea dupa ei
si sa nu-l las sa stea in picioare pt.ca i se taseaza cartilagiile
de la bazin si e f.periculos
asta pt.ca am observat ca toti bebeii au perioade cand nu vor sa se
ridice in funduletz si se ridica direct in picioare
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
GETY spune:
quote:
Originally posted by festina
Am si eu o intrebare pentru mamici ... de fapt mai multe
- cu ce jucarii se joaca copilasii vostri? - as vrea sa mai cumpar si eu niste jucarii si nu stiu ce i-ar place mai mult acum la 4-5 luni. Pana acum ne-am jucat mai mult cu jucarii de plus de dimensiuni mici si cateva zdranganitori.
- au o jucarie favorita, cu care dorm de exemplu? Daca da, ce nume ati ales pentru ea?
- ati primit careva jucarii de la concursul PAMPERS (cel cu ursuletii care trebuie decupati de pe pachetele de scutece)? eu am trimis plicul de vreo 2-3 sapt si ... NIMIC
Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)
Si eu am trimis ursuleti, dar intr-o saptamana am primit jucaria. Mi-a adus-o cineva la usa. Imi parea rau ca n-am trimis 18, am trimis doar 12, ca ziceam ca cine stie daca-mi trimite...
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu mi-am pus parul pe bigudiuri si Maria se uita ca la OZN-uri la ele.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
multi pupici la mamici si bucurii
de cand cu vremea asta frumoasa si ne plimbarim mult nu imi mai ajunge timpul pentru nimic, plus ca apropae in fiecare zi avem musafiri, iar wekendul se anunta tot la fel, uff
legat de fructe si eu i-am dat mere, pere(preferetatele ei, am gasit foarte bune si zemoase in piata), banane, prune de la borcanas cand am avut probleme cu constipatia si suculet de portocale, clementine
iar legume diverse combinatii intre: morcov, patrunjel, cartof, dovleac si piept de pui
am si eu cateva intrebari: galbenusul de ou cum il dati, amestecat cu legumele? si cat de tare trebuie fiert?
Monica foarte buna ideea ta cu caricica de bucate pentru bb
Marina, ce draguta e Maruca si ce eleganta in rochita 
Alina am admirat si puisorii tai. Frumosi foc
Sephora multa sanatate lui Matti.
Cristina legat de sfaturile prietenei tale care ii da bietului copil salam sa stii ca nu ma mira, caci si eu intalnesc astfel de cazuri zilnic in parc. Zilele trecute o mamica pe care o cunostea o prietena de-a mea i-a povestit ca baietelul ei la 4 luni, deja mananca supa cu taietei (supa de gaina), gris cu lapte si cica o sa incepa sa-i dea si lapte de vaca. Am ramas masca, dar din pacate sunt multe astfel de cazuri si multe mamici inconstiente
pupici si o zi minunata
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Ramomar, mie dr. Mariei mi-a precizat: galbenusul sa fie fiert tare. Eu cred ca o sa i-l amestec cu pireuas.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Sephora, sa fie totul bine cu Matti la dr.! Vad ca-i place in carutz.
Mexxa, vreau si eu retetele din carticele! Sunt in format electronic?
Cristina, eu am inceput cu cereale, fructe mananca si branzica i-a placut ieri. Azi ii dau legume. I-am dat prima oara zeama in biberon, si a baut. Iti scriu cum reactioneaza la legume.
Acum a papat lapte din tzitzi. Voiam sa-i dau mar ras, dar a tras bine de tzitzi. Ii dau marul mai tarziu un pic.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA