Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 30
Roxana_G spune:
Abia acum a rupt tusea Alexandrei, sper ca de acum s-o curata puroiul din gat sau ce o fi avut.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Liana30 spune:
sarbatoritelor 

Sabina,Roxana multa sanatate printzeselor..
nature condoleante pentru bunicul tau!
am fost si noi vineri la echo..sunt bine amandoi![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
10

Nasica
Alé spune:
Liana, felicitari pt bebei. Am si eu o intrebare, si iarta-ma daca ai mai spus si mi-a scapat mie: de ce stai tu numai in pat? Ok, stai doua saptamani dupa FIV, da' tot timpu???? Adica de ce ti s-a dat interdictia asta, ca io nu inteleg.
Si in alta ordine de idei, de ce ti-e frica, nu scapi. Adica la mine functioneaza negresit. Ieri am fost la Ikea, la Family Day, si am colindat vreo citeva ore bune. N-am impins carutul, n-am ridicat nimic, am fost super cuminte, doar ca spre sfarsit, eram terminata de oboseala si de durere de burta. Ajung acasa, iau un nospa, ma culc.
Azi dimineata, durere si contractii nevoie mare. Iau nospa forte, sa stiu o treaba. Zero efect. Pe la doua, cum stateam io cuminte pe canapea, cu burta in sus, simt ca curge; un val, doua, trei. Io, in gind: hait, s-a rupt apa. Ma duc la baie, mai rau: singe si un mare cheag. Da' la cit era de mare si la cum arata, am zis: gata, asta-i placenta, pierd si sarcina asta.
M-am invartit ca un pui cu capu taiat prin casa, am reusit sa ma imbrac, m-a incaltat barbatu, io incepusem deja sa pling, ma rog, tot tacimu. Imi sun doctoru, imi zice sa ma duc la urgenta, la spital, sa-mi fac fisa si sa-l sun de acolo, dar el crede ca am eliminat un cheag. Mie imi venea sa-l string de gat! Auzi, cheag, cind era ditamai chestia, mare cam cit un ficat de pui.
Ajungem la spital, imi face fisa, ma duc la gineco, ma controleaza, zice dna de acolo: Uite, pierdeti singe. Zaaaauuuuuuu?????? Ma trimite la eco, unde era o mare de oameni, evident nervosi, bolnavi si suparati. Dar cum gravidele au prioritate macar in spitale, ma ia aproape imediat. Pina mi-a zis ca bb e bine mi s-a parut ca trece o vesnicie.
Mi-a zis ca nu se mai vede nici o urma de hematom, ceea ce e de bine, pt ca ce a fost s-a eliminat, ca placenta e tot joasa si pe centru, si ca de principiu sint bine.
BB dormea si i-a dat emotii doctoritei ca nu se misca, desi inima ii batea bine. L-a impuns mai tare cu sonda si s-a trezit piticu lu mama.
M-am intors la gineco, mi-a dat gravibinon si utrogestan, mi-a zis zero efort si din nefericire, nu m-a linsitit, ba dimpotriva, mi-a spus ca astfel de accidente se pot intimpla oricind. Eram prea capie s-o intreb de detalii, dar are de-a face cu pozitia placentei, cel putin asa am dedus...
Nu va pot spune prin ce emotii am trecut si ce spaime ne-au incercat pe amindoi si ce scenarii negre... De atunci singerez usurel, am de fapt un soi de lohii, niste firisoare elastice singerii, dar par a fi pe duca. Maine ma duc oricum sa ma vada doctorul si sa-mi zica ce sa fac in continuare si sa avem o discutie serioasa despre statul acasa. Ca daca imi zice ca-i musai, o sa stau...
In rest, super dragute doctoritele de la urgenta (municipal), adica doctorita de garda si cea de la ecografie. Nu le-am dat nimic dar as fi simtit ca le jignesc daca as fi incercat ceva.
Inca nu mi-am revenit psihic, maine am o zi super grea la birou si de abia diseara ajung la dr. Doamna de la urgenta a zis ca daca am cea mai mica singerare maine, sa vin urgent la spital.
Uf. E greu. Nu vreau sa sperii pe nimeni, ce mi se intimpla mie imi este specific, deci nu va panicati. Asa este odiseea mea, mai cu emotii. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Sabina spune:
Ale, eu nici n-as mai sta pe ganduri si m-as baricada in pat.....
te imbratisez si-ti urez numai zile linistite pana in septembrie!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
danielle02 spune:
sarbatoritelor! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
ale, bine ca ai scapat.iti urez sa ai o sarcina usoara de acuma si la termen.
sabina,roxana, ce greu trebe sa fie cu piticotii bolnaviori! offff insanatosire grabnica micutelor!
nature, condoleante draguta!
fetelor,eu vad ca m-am mai linistit in privinta greturilor.ma mai doare burta cateodata,dar nu am pofta de mancare absolut deloc.nu stiu ce sa ma fac.nu mananc,ma rupe stomacul.la voi?cum e? tot nu aveti pofta de mancare?
era sa uit...nana, mi-am facut salata de rosi.am pus atat de multa zeama de lamaie si sare,ca atunci cand a gustat-o sotul meu,i s-a facut gura punga!
mie nu mi se parea deloc sarata sau acra! tare ciudata treaba cu bebele meu...
va pup si va urez o saptamana plina de fericire si fara necazuri sau griji!
danielle
12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Neata, am dormit ca o valiza, asa eram de obosita. Desi am visat 2 chestii ciudatele, ce e drept ambele izvorate din realiate. Una legata de birou, trebuia sa asist pe durata unui control, ceea ce se pare ca va fi si cazul, insa nu ma simt in stare de deplasari si nici sa stau dupa fundul inspectoarelor. Sper sa nu vina cel putin 2 saptamani dupa amnio ca sa nu ma obosesc. Cealalta era legata de TT, imi iesisera toate cele 4 refacute bine si ecografiile la fel, si iar ma intrebam daca ma risc la amnio sau nu. Chestiunea care iarasi e posibila si sincer nu stiu ce sa fac. Sotul meu nu mai e asa incantat de amnio, a auzit numai grozavii, mama zice ca sunt nebuna, si acum sunt singua care zice ca vrea sa o faca. Iar motivatia nu e ca ma tem de ceva, stiu ca BB e ok, am revenit la vise despre viitor cu 2 copii, insa pentru ca nu as vrea sa imi reprosez vreodata ca as fi putut sa o fac si nu am facut-o si a iesit o tragedie.
Danielle, eu mananc destul de mult, mai putin in ultima vreme cat am fost suparata. Tot asa sarat si acritura, insa o las mai moale ca deja retin apa.
Liana, felicitari pentru pui, cand ne spui ce sunt?
Ale, m-ai speriat tare rau, doamne cate se mai pot intampla. Trebuie neaparat sa fii cumintica, da-l naiba de birou. Ma rog sa fie bine si sa nu mai ai probleme de acum, insa ce tine de tine trebuie sa faci. Nici la mine nu vor fi incantati ca imi voi lua o sapt conced pentru amnio, s-a ofticat si ca am luat maine o zi libera sa ma duc la Municipal sa vb cu doctorul. Dar asta e, la momentul asta nimic, dar nimic, nu e mai important ca puiul meu, si nu ma intereseaza ofurile lor. Stiu ca s ti-o fi dificil. dar pentru tine e bine sa stai linistita.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]