Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
Roxana_G spune:
Ana, o sa iau macar Visine sa curat putin ochii. Inca nu e f rau, insa ma scol cu ei lipiti dimineata si exact asa a inceput si la Alex. Pe ea am tratat-o de ori, ultima oara cu gentamicina ca nu mai scapa. Cat despre mancare si amorul artei, pitica mea mananca destule insa sa nu stie denumirea. Nu mananca spanac daca ii zici ca e spanac, dar mananca daca ii zici ca e piure verde de primavara. Nu mananca peste, insa daca ii zici ca e pui e f bun. Asta vara la mare a fost distractie mare, manca calcan la greu si ii ziceam ca e pui. Intr-o seara a venit o fetita la noi si a zis ca are si ea peste din ala. Alex era scandalizata si a trebuit sa zic ca e de fapt pui inclusiv fetitei respective, de o fi crezut ca am innebunit.
Myral, asa simt si eu cel mai tare pe BB, la orizontala, cand stau pe spate. Insa si cand stau pe scaun la calculator, asta cand sunt la birou, ca acasa imi tin laptop pe picioare si stau oarecum intinsa.
Sabina, eu i-am dat Rybomunil anul trecut si cred ca a facut o forma alergica de la el. Anul asta Bronhovaxom, in toamna parea miraculos, acum am reluat si nu mi se mai pare asa. Apropos de ceai, citisem mai demult ca nu e bine sa pui ceai de musetel la ochi desi mama imi punea la greu cand eram mica, insa pe cel de galbenele l-as incerca. Pana acum am spalat numai cu ser fiziologic. Cum mai e Sofia?
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Bee, a mea are 13 kile si tot ma omoara. Tot asa sunt calarita mereu si in masina si peste tot. Cand mergem doar noi sta cuminte in scaunul ei, insa cand mergem cu tati tot asa vrea sa ma calareasca in spate. Si tot asa sare pe mine, si mai nou vrea sa doarma peste mine pur si simplu si ma trezesc noaptea ca ma sufoc pentru ca se urca cu totul peste mine.
Cat despre BB agitat, ma gandeam ca daca e baiat o sa fie mai rau, insa cand o vad pe zapacita mea ma gandesc ca nu va fi mare diferenta.
Pofte si eu am diferita, domsoara mea a cerut numai pizza, Mac si alte prostii, BB de acum doreste vegetale. Acrituri nu mai vreau nici eu, de sare mai am pofta insa deja am inceput sa ma umflu. Iar legat de stralucire, chiar ma gandeam cu groaza sa nu fiu ca data trecuta ca de la 5 la 7 luni am avut niste cosuri cum nu am avut nici la pubertate.
La mine se vede burtica serios, e proeminenta rau. Insa dupa atatea suparari acuma mi se pare tare frumoasa si nu ma mai plang de loc. Sunt bine si ma simt bine cu ea.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Bee, Roxana, eu in masina am renuntat sa mai stau in spate cu Miruna. Cel putin asa sta in scaunul ei si nu mai comenteaza. Eu stau in fata, desi nu ma omor dupa legatul centurii in perioada asta, dar e mai putin periculos decat ghionturile uraganului meu. De luat in brate in nici un caz nu o mai iau, ca a mea are 19 kg. Oricum, fata a inteles de ce trebuie sa renunte la privilegiul asta si e foarte rezonabila la capitolul bebe. Ba chiar ii spune in fiecare seara cate o poveste. Insa cred ca pacea asta nu o sa dureze prea mult dupa ce se naste BB, pentru ca imi cunosc marfa...
Ana
14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Pai eu nici nu ma gandeam sa stau cu ea, oricum mi se pare nesigur sa stea la cineva in brate in loc sa stea in scaun cu centura, insa asa au invatat-o bunicii si au inceput protestele si cand merge cu noi. Daca merge numai cu mine sta acolo fara probleme, daca merge cu masina lui tati unde nu are scaun sta in spate cu centura. Insa cu bunicii nu e chip sa stea, asa au si invatat-o si a inceput scandalul ca nu vrea sa stea in scaun sau cu centura.
Cat despre pacea de dupa, asta este pana la urma. Eu nu am insistat f mult sa vb despre fratior, nu vreau sa fie prea stresata. Si asa educatoarea sustine ca o explicatie pentru agitatia ei nefireasca din ultima vreme ar fi fratiorul, desi noi nu am insistat cu asta si oricum de cand sustine ea ca a inceput agitatia Alex nici nu stia. Decat daca are ea un al 6lea simt sau comunica telepatic cu fratiorul, ca altfel nu imi explic.
Saptamana trecuta am rugat-o sa nu ma mai lveasca in burtica ca il doare pe fratior si a zis tare haios ca ea nu il vede. ![]()
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
nature spune:
Neata fetelor, nu am mai intrat de aproape o sapt pe forum, asa ca nu mai stiu ce s-a mai scris...Am avut un curs si intre timp a murit si bunicul meu, am avut inmormantarea....sunt cam chiauna.Pe Ilinca am dus-o la mama de vineri seara si o iau inapoi in seara aceasta, sa imi mai spal putin creierii.
Pe BB Matei l-am simtit doar o data, pe 12 martie, si de atunci pauza....Sper sa fie OK, marti, pe 20, ma duc dimi la eco si apoi recoltare de sange pt triplu test...
Va pup
afibebe spune:
neatza fetelor.
condoleante nature.
sincer va spun ca sunt asa de ingrozita cand va aud ca voi deja ati simti miscarile bebeului vostru si eu nimic.
e primul copil, prima sarcina si sincer va spun ca sunt tare dezorientata de ce la mine nu a miscat inca.
nu am simtit nimic pana acum si sunt 15 sapt si 5 zile.
la pima voastra sarcina la cate saptamani ati simtit primele miscari???
mai am 5 zile pana joi cand mergem la doctor.sincer cred ca inebunesc pana atunci.mi-e asa de frica.
ma rog lui Dumnezeu sa fie totul bine.
va rog mult spuneti-mi la ce varsta ati simtit voi miscarile?
mie mi-a spus ca primele miscari fetale ar trebui sa le simt prin 8-15 aprilie.
dar voi cum ati simtit deja?
offf, cred ca v-am inebunit.
astept parerea voastra.
va pup si o duminica frumoasa.
AFIBEBE
15+
myral spune:
BUNA DIMINEATA!Nature condoleante!Afibebe nu te ingrijora degeaba eu la prima sarcina am simtit miscarile intre 16 si 17 saptamani si doctora mi-a zis ca e prea devreme pt prima sarcina dar eu am fost sigura pt ca a inceput sa miste din ce in ce mai tare. Am mai citit pe forum si am vazut ca sunt si fete care au simtit bebeii pe la 20 saptamani. Deci daca mergi la eco sigur o sa-l vezi miscand doar ca deocamdata nu il simti.Bee si eu in sarcina asta ma simt f diferit ca la prima (si eu ma gandesc ca e baiat), Am pielea f uscata mi se cojeste desi ma dau cu crema in fiecare zi. Nici la supermarket nu mai suport sa stau prea mult desi mi-au trecut greturile. Ma apuca ametelile ma ia cu greata si nu stiu cum sa termin mai repede cumparaturile.Myral
15+
Roxana_G spune:
Neata,ca numai buna nu e la mine. De abia am inchis ochii, Alex a facut iar 39. Nu inteleg cum la 9 juma avea doar 37 si pana la 11 a crescut la 39. Da-i Panadol, supozitor, iar antibioticul. Nu ne-am culcat ca sa vad cu evolueaza. Cand sa ii fac aerosolii cu dexametazona si fluimucil, zice sa o aspir la nas si tasneste sange. Pana am facut si aerosli era unu noaptea. M-am sculat la 2 sa o schimb sa o verific. Apoi iar la 3 si ceva, iar transpirata. Mi s-a parut iar calda, i-am dat iar Panadol. La 5 a sunat telefonul sotului care voia sa vada F1 si a sunat de vreo 5 ori pana s-a trezit. Adio somn. La 8 trebuia sa ii dau antibiotic. Asa ca legat am dormit maxim 4 ore.
Afibebe, eu la prima sarcina am simtit in sapt 17, cred ca imediat cum am mplinit 16 sapt. Insa tot la un moment de stress m-am prins ce simt si tot asa era forfota mare cum a facut BB acum la supararea mea. Copiii mei pare-se ca protesteaza rau la stress. Asa ca eu am simtit pentru ca mi-am stresat copilul.
Nature, condoleante pentru bunicul tau. Stiu ca e o incercare grea, am trecut si eu prin asta pe sarcina. Insa tu trebuie sa ai grija de tine si de pui acum, bunicul e bine acum sus la DD.
Myral, sa inteleg ca baieteii din burtica ne chinuie mai rau ca fetitele?
Nici la mine nu e chiar la fel ca prima sarcina insa exceptand perioada aia oribila de varsaturi nu e chiar o tregedie. Iar pielea uscata eu o puneam pe seama varstei, ca deh am 3 ani si jumate mai mult ca data trecuta.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
aniast72 spune:
Fetelor, stiti ca ieri am avut doua sarbatorite, pe irina.c si veroboroda si prinse de atatea griji am si uitat sa le uram cele cuvenite?

La multi ani, si sarcini usoare! 

Andreea
15+ cu 
myral spune:
Of Roxana multa sanatate fetitei! Si eu cand ma gandesc ca a mea nu a facut febra mare decat de vreo 2 3 ori in perioada gradinitei si eram disperata. Tin minte ca mie pediatra mi-a zis ca de la antibiotic trebuie sa-i scada febra cam in 2 zile altfel nu e potrivit antibioticul si intradevar la a mea ii scadea febra dupa o zi doua. Acum cred ca mai depinde si de obisnuinta organismului cu antibioticul ca soacra mea se lauda ca sotului cand era mic i-a facut o data 10 zile injectii si tot nu scadea febra.Myral
15+