Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 27
Sabina spune:
Roxana, cu bebe mic si-asa vei sta acasa, deci poti s-o mai tii si pe Alex din cand in cand, nu zic incontinuu, dar mai rarut cu gradi....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Ana, am incercat si eu imunizare naturista anul trecut si nu prea a mers. Insa asta e, m-am obisnuit. Anul trecut am gresit ca o trimiteam cum o vedeam mai bine, nu o lasam sa se vindece si ii slabise sistemul imunitar. Acum mi-am invatat lectia. Ha ha, si nu iti face iluzii ca a mea mananca fructe si legume proaspete (asa o fi bb din burtica nu ea). 
Sabina, nu prea voi sta nici cu BB, asa cum nu am stat nici cu Alex mai mult de 6 luni. Pe Alex am crescut-o cu bona, pentru ca mama e bolnava. Acum sta seara pana ajung eu tot cu mama, insa e mai usor, nu trebuie sa o ridice mereu. Oricum cand e bolnava, dupa o saptmana cu ea zace si mama. Nu stiu ce voi face cu BB mic, sper sa am jumatate de zi bona veche a Alexandrei si in rest mama. Eu sigur nu voi sta mai mult de 6-8 luni. Iar cu gradi nu iti imagina ca e tot timpul acolo. In toamna pana in decembrie a lipsit numai 2 sapt, insa acum o sapt sta acasa, o sapt e la gradi.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Uitasem sa va intreb, voi va simtiti bb-ii in burtica? Ca al meu e tare activ, sau sunt eu sensibila. Si nu ma insel cum ca ar fi BB, am verificat si la eco. Simteam si vedeam miscarea in acelasi timp. Vorba lui Iosup, e artist si da reprezentatii. Chiar si acum de cand e mai linistit, tot simt de cateva ori pe zi. Ori atinge vreun nerv de simt asa usor.
Si inca o chestiune. Cred ca am luat de la Alexandra conjunctivita si nu stiu daca am voie sa pun picaturi sau sa dau cu unguent. Pe dr nu l-as suna iar pentru atata lucru. Ce stiti de asta?
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Roxana, la capitolul mancare stau linistita. Mananca fructe cu kilogramul si mananca tot ce e verde. Noroc ca seamana cu mine
. Taica-su rade de noi si ne spune capritze. E drept ca nu are lipsa de vitamine, ca ii facem analizele cam la 6 luni, si n-a avut niciodata vreo lipsa. Oricum, iarna trecuta a fost un cosmar pentru noi.Iarna asta am "boierit" din punctul asta de vedere.
Cat despre BB, cu Miruna n-am putut sa stau decat pana la patru luni. Nu vreau sa va povestesc cum a crescut copilul asta, din mana in mana si mai mult in deplasare. Am jurat ca nu se va intampla asta cu al doilea copil, dar nu stiu cum va fi. O sa incerc sa stau acasa cat mai mult. Am si discutat deja posibilitatea de a-mi "muta" biroul pentru o perioada acasa. Om vedea ce o fi. Deocamdata, sa ma vad cu el in brate.
Ana
14+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Inseamna ca a mea seamana si ea cu mine ca eu sa nu vad verde in mancare. In afara de salata verde. Si mai rar mazare. Pana la 20 si de ani mancam ciorba strecurata, Alex de bine de rau mananca legume gatite. Insa nu mananca mai nimic crud, iar fructe ca sa pape, i le pisez sau le rad ca la bebei.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
ROxana, poti folosi colir-urile simple, fara antibiotic, gen Visine, Porculin si altele cam asa. Dar nu stiu cat te ajuta. Unguent nu stiu ce sa zic, ca e vorba de antibiotic (neomicin sau kanamicin). Dar data fiind cantitatea infima care se aplica si faptul ca se aplica extern, s-ar putea sa nu fie nici o problema. Eu stiam ca sunt contraindicate in sarcina, si apoi si la bb-i pana la o anumita varsta unguentele cu cortizon. Astea de ochi nu cred ca au cortizon.
Miscari sint si eu. O zi mai mult, o zi mai putin. Azi a fost agitat ca am obosit eu cam tare. M-a alergat Miruna doua ture de Herastrau si am ajuns acasa distrusa. Ma resint si acum. Si cred ca de asta a fost mai agitat.
Ana
Miruna
BB din burtica
myral spune:
Si eu cred ca am simtit miscari in burtica, pana acum nu imi dadeam seama daca sunt gazele sau bebelul dar de cateva zile am simtit si dimineata la trezire cand stau cu fata in sus si aproape sigur e el ca dimineata nu sunt balonata.Referitor la legume si fructe daca va zic ca fetita mea cand era mai mica( acum are 9 ani) manca pe langa fructe si morcovi patrunjel cartof crud si chiar ceapa trebuia sa guste de ne uitam la ea ciudat.Isabeluta (imi place numele tau pe fetita mea o cheama Isabela) m-am uitat pe eco si la mine nu scrie valoarea doar BCF si MAF prezente.Myral
15+
slippers76 spune:
Myral, a mea roade morcovii intregi. Abia daca mai apuc sa ii curat. Cat despre ceapa (aia verde), acum s-a mai domolit, dar cand era mai mica trebuia sa o las curatata si spalata in frigider, pentru ca stia unde ii e locul si "fura". O manca pana la frunze si apoi o gaseam raschirata prin casa. Ce nu mananca sunt mazarea si fasolea boabe, dar nu pentru ca nu i-ar place, ci asa, de amorul artei. Are si ea principii, de...
Ana
Miruna
BB din burtica
Sabina spune:
si eu il simt pe bebe , dar nu f f des, oricum al meu e mai mic decat al vostru, se pare ca asa fac eu, copii mai micuti.Dar cand simt, e f clar ce e:)
Eu i-am facut sofiei 2 cure:cu imunogrip junior si cu lantigen B, se pare ca au funcionat.
Roxana, pune si ceai de galbenele pe ochi, se pare ca e un f f bun dezinfectant.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Bee spune:
Buna fetele.
Irina, imi pare tare rau de ce-ai patit.
Offf, am inceput si eu sa ma ingrijorez cand vad atatea necazuri. Am vazut ca si Flavia a avut probleme, din fericire rezolvate si ma apuca asa o groaza. Ma gandesc de fii-mea ca are doar 11 kg, nu 14 ca baietelul ei, dar tot mai trag si eu de ea. Si incerc pe cat posibil sa n-o ridic in brate, dar vine si intinde bratele la mine si pe unde sunt prin orash, vrea la mine. Acasa ma calareste, ca doar sunt calurul ei preferat. In masina, daca mergem undeva mi-e si frica sa stau cu ea ca e agitata si ma loveste mereu. Asa ca azi, in vizite, mi-am pus barbatul in spate si pe mine la volan, desi masina lui nu e tocmai febletea mea si am avut ceva drumuri de facut. AM fost oricum onorabila! Am eu ce am cu masina lui, ca e cam mare si nu e DAcie. Toata saptamana am consus Loganul socrului, sa duc fata la kinetoterapie. Offf, ce bine e sa mai bumbaceasca si pe altul in spate, ca mie una mi-au ajuns nu stiu cate serii.
In rest, "baiatul" lui mama din burtica zic eu ca e ok (eu ii zic baiat, dar ce ma fac daca e fata, ca mai baietoasa ca Ana mea nu poate fi?). Adica mi-e rau! Ceea ce e bine, din cate vad cu pataniile altora. Prefer sa-mi fie rau cat de mult se poate. Cu mancarea sunt in continuare jalnica, mai am putin si ajung si sub 60 kg (ceea ce n-ar fi rau), desi painea e de baza.
Foarte ciudat ma simt diferit in sarcina asta fata de cealalta: am fata uscata, parul cade si e uscat, sunt "nestralucitoare". Am fost la Carrfour intr-o zi, numai cu gandul la varza murata, mi s-a facut foarte rau, am iesit din rand si m-am latit pe o bancheta. SI ce-mi vad ochii la parfumeria din fata mea? "MAmici sexy"! Si imi venea sa plang ca mi-e rau si nu pricepeam deloc cum se poate simti cineva sexy si sa mai fie si mamica. Sper sa ajungem la vremuri mai bune. Ieri am intrat intr-un magazin alimentar si nu mi s-a facut rau.
Sorry ca m-am intins, dar am si eu momente.
Sanatate copilasilor mici bolnaviori! Sa le treac arepede repede!
la burtici si bebici!
Bee
9+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia