Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Venisem sa vad ce mai fac mamicile mele dragi si ce citesc mi-a pierit si cheful de scris o seara placuta

Laura-da ne vedem maine la 14

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dolores

chris..pana sa fiu ocupata cu botezul ,care sincera sa fiu nu-mi ocupa atata timp incat sa nu citesc sau sa criu,dar..am facut pauza pt ca mesajele mele asa cum am mai zis,erau invizibile...cine a observat stie despre ce vorbesc..cand scriam si scriam..si nu mi se raspundea..m-am hotarat sa nu mai scriu ca proasta...iar de botez ma ocup de 2 luni..ma ocupam ca a trecut..apropo de asta...pupicuri,floricele,felicitarile...nu am primit decat de la...stai sa numar...numar pe degete...da??e frumos asa???dar ce mai conteaza..una in plus sau in minus cand clubul scutecelor/mamici nov-dec 06 e plin de mamici...X

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

hai sa iti zic cum vad eu lucrurile: am mai spus si mai devreme ca nu mi se pare normal sa stam sa judecam de ce se supara cineva. important e rezultatul , si anume ca te-ai simtit marginalizata. cand am fost anuntate, reactia unora dintre noi, inclusiv a mea, a fost de mirare, dar am luat lucrurile asa cum sunt si mi-am exprimat dorinta ca vei reveni, pt ca in continuare sustin ca ce se intampla aici nu e chiar capat de tzara.
dar hai sa iti mai spun ceva. nu vreau sa ma intelegi gresit, nu sunt in masura sa judec pe nimeni, cu ce sunt eu mai breaza decat altul? insa am si o opinie pe care nu am mai exprimat-o inca: una e sa te superi ca nu ti se raspunde la mesaje, si alta e sa te superi ca nu ai floricele si pupicuri sau alte chestii. si eu am spus ca nu mi-a raspuns nimeni la treaba cu anticonceptionalele, si chiar era important pt mine. dar ce era sa fac? din n motive nu am primit nici un raspuns. asta nu inseamna ca sunt indezirabila pe forum. poate ca se uita lumea la tv sau poate erau la plimbare cu bebeii sau poate nu au stiut ce sa imi spuna, sau pur si simplu nu a fost o chestie care sa merite deranjul. in definitiv, ce obligatii avem fata ce ceilalti?cu ce erai tu sau altcine obligata sa imi raspundeti? cu nimic. si am luat-o ca atare. asta e doar ultimul exemplu. au mai fost situatii. nu am fost insa singura, se intampla. daca facem o lista cu cine a patit asta, sunt convinsa ca sunt mai multe persoane, nu doar cu noi doua.

nu mi se pare corect sa tragi la raspundere pe cineva ca nu ai primit floricele. am mai spus, s-au creat prietenii sau doar afinitati, care nu cred sa fie supuse unor reguli. nu ai avut suficiente floricele, dar poate ca vorbesti la telefon cu cineva de pe forum. altcineva iese la plimbare cu alte mamici . nu se poate sa fim toti la fel.

cam asta e. hai sa ne bucuram in continuare de puii nostri si sa nu ne mai facem atata sange rau.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

noi avem vreo 3 pozitii de reglare a spatarului, si am incercat, dar nu pare sa stea comod si am abandonat momentan ideea. dar noi suntem mai mici decat voi, poate mai incolo o vrea alexandra.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Laura, noi am ridicat un pic spatarul aproape de la primele primele plimbari, ca nu-i convenea deloc la orizontala.
Cat despre punctul 2, noi cam dormim in parc, nu ne jucam. Azi a dormit Iulia 3 ore in parc. Luam cu noi doar biberonul cu ceai si suzeta.
Eu ma gandesc sa iei lantisor din ala de se pune la suzete sa il pui la jucarii, sa nu fie vreun pericol ca ar cadea jucaria pe jos. Dar atentie la lungimea lantisorului, sa nu fie prea lung, sa nu il infasoare bb pe el. Cred ca ar merge si o sfoara, nu neaparat lantisor de suzeta.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cris..imi pare rau,dar nu ai inteles mesajul...nu asta era supararea mea..caci supararea s-a produs inainte de botez..respectiv pupicuri floricele....am mai zis de ce m-am suparat...mai ales ca la cateva zile o alta persoana intreba acelasi lucru si i s-a raspuns...nu oblig pe absolut nimeni cu nimic..ma enerveaza falsitatea ..adik cum ..aici e pe preferinte..daca o placi raspunzi,daca nu,nu???fetele vechi ma stiu ca raspundeam la toate..in fine..nu stau sa ma justific..deja am asa o greatza de situatie..

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am o rugaminte..de fapt nu,am de zis ceva: o sa ma sterg singura din lista si am terminat cu acest forum.la revedere

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..impacare, impacare,
fara nicio suparare.
cine se va supara,
ii tai nasul uite-asa:

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

cris..imi pare rau,dar nu ai inteles mesajul...nu asta era supararea mea..caci supararea s-a produs inainte de botez..respectiv pupicuri floricele....am mai zis de ce m-am suparat...mai ales ca la cateva zile o alta persoana intreba acelasi lucru si i s-a raspuns...nu oblig pe absolut nimeni cu nimic..ma enerveaza falsitatea ..adik cum ..aici e pe preferinte..daca o placi raspunzi,daca nu,nu???fetele vechi ma stiu ca raspundeam la toate..in fine..nu stau sa ma justific..deja am asa o greatza de situatie..

poze dolores
album David Cristian

chestia cu preferintele e mai delicata. eu marturisesc ca atunci cand a fost cearta dintre katrinel si porumbita nu i-am raspuns deloc lui katrinel pt ca nu imi placuse modul ei de a aborda situatia.
si chiar imi pare rau ca iei hotararea asta, speram ca te vei razgandi

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dolores, daca tot mai bagi cate un ochi pe aici da-mi voie sa iti spun ca te plangi ca lumea s-a purtat incorect cu tine, dar tu faci exact la fel.
Cand ai anuntat ca te-ai suparat destul de multa lume a sarit sa te imbune, sa te impace. Nu stiu cati oameni ar fi rezistat la atatea dovezi de afectiune, insa tu ai rezistat eroic. Bun, alegerea ta. Te-am intrebat mai toate cum sunteti, cum o mai duceti, dar tu ai preferat sa intri ca sa acuzi din nou, in general. Bun, din nou alegerea ta.
Insa ce ma deranjeaza e ca acuzi la gramada si m-am saturat sa ma simt prost pentru ca tu esti indispusa, asa ca daca mai ai de facut acuzatii fa-o nominal. In ceea ce ma priveste nu mi-am permis niciodata sa te ofensez, asa ca te rog nu ma mai acuza nici tu prin mesajele tale generalizatoare.
Daca doresti sa imi raspunzi fa-o pana la ora 12 pentru ca dupa aceea subiectul se inchide.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput