Aradence minunate! (64)
Raspunsuri - Pagina 16
ancapolgar spune:
Dar,pe langa laptic,papam cam tot ce papa mama si tata,mai ales ca suntem f.pofticiosi.
Anca , mami de Alex
ancapolgar spune:
Nu prea ne plac mancarurile dulci,se pare ca suntem carnivori si ne plac acriturile.
Anca , mami de Alex
ancapolgar spune:
Lui Alex ii place f.mult baita si acus trebuie sa ne mutam in vana mare,ca in vanita...dupa noi potopul.
Anca , mami de Alex
ancapolgar spune:
Desi stim ca rotobilul nu e prea indicat,nu am avut de ales si trebuie sa il folosim,pt ca nu facem fata energiei debordante a lui Alex,care ar vrea sa umble deja.
Anca , mami de Alex
ancapolgar spune:
Se pare ca Alex a mostenit de la mami pasiunea pt plante si acum e "gradinarul iscusit",mai ales de unul singur.;)
Anca , mami de Alex
ancapolgar spune:
Asteptam sa crestem mai mari,sa mergem cu tati la pescuit. Iar acum asteptam.......sa vedem ce ne aduce...
Anca , mami de Alex
pufymic spune:
MAGDA
Fetelor pe unde sunteti?Ati iesit la plimbare?ca vad ca acum parca se insenineaza....
Eu
Claudelu spune:
cu multa intarziere
Mihai
si acum
Magda
Ceau fetelor, iaca apar si eu dupa cateva zile de lipsa, dar zau daca-mi mai vad capu de lucru, sefu meu e acasa, bolnav, iar eu trag cat pentru 5
Ca tot m-ati intrebat de Raul, el acum e bine, dar e tac'su tare bolnav. Luni noaptea m-a trezit, avea frisoane. Cand am pus mana pe el m-am speriat, avea temperatura peste 40 Intre timp i-a aparut si nenorocirea aia de erizipel Asa ca ieri am venit pana la munci si pe la 2 am taiat-o acasa ca se simtea din ce in ce mai rau. A fost la medic si i-a dat antibiotic + moldamin (1 pe saptamana) Acum binenteles, desi isi taraie piciorul dupa el, a fost nevoit sa mearga la serviciu
Si sa va povestesc de sor'mea ca ieri a fost la Szeged. Si-au facut amandoi toate analizele posibile si surpriza, din punct de vedere medical sunt perfect sanatosi. Medicul le-a propus sa faca o interventie larascopica care costa 1300 de euro. Le-a explicat tot ce inseamna, de ce e nevoie de ea, etc. Ei vor sa o faca, dar ramane sa-l sune pe medic si sa-i spuna pe cand va avea loc. Dupa se vor duce din nou la Szeged sa vorbeasca si cu directorul de la clinica si cu anestezistul. Oricum au ramas socati ca se asteptau ca totusi sa fie ceva la mijloc de inca nu a ramas sor'mea gravida. Cand au fost la Timisoara desi nu le facusera atatea analize tot aceleasi lucru le-a propus dar atunci n-au vrut. Acum sunt convinsi ca asta ar fi singura solutie.
Offffffff trebuie sa ma intorc la munca
Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu