Sunt insarcinata in 21 de sapt, am cerclaj iar dr. gineco mi-a spus sa fiu atenta sa nu pierd lichid amniotic.Acum bineinteles ca sunt fff atenta si orice vad mi se pare ca e lichidul meu
.
Stiti ce simptome apar, curge asa pic, pic sau la ce ar trebui sa fiu atenta?
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Ilenutza sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara pe care s-o duci cat mai aproape de termen!
Nu am facut cerclaj dar stiu cateva colege de forum care au facut! Li s-a recomandat repaus la pat, ceea ce banuiesc ca ti s-a spus si tie, probabil tocmai pentru a nu fi vreun risc in ceea ce priveste pierderea lichidului amniotic dar nu numai. (ideea e ca nu mai ai voie sa faci efort)
Lichidul poate fi pierdut si putin cate putin dar si dintr-o data - asta stiu ca se intampla in apropierea DPN-ului, nu stiu daca si la cerclaj se intampla la fel.
Daca ai vreo banuiala in privinta lichidului mergi la dr, acesta testeaza scurgerea si-ti spune cu siguranta daca e sau nu lichid amniotic.
Multa bafta in a duce sarcina la bun sfarsit!
Rebiana
36+
Luca Andrei
Rebiana, multumesc mult pentru raspuns.

Intradevar trebuie sa stau in pat si sa nu fac efort deloc.O sa il sun pe dr. sa vedem ce imi spune.Momentan era este plecat din tara![]()
Nastere usoara!
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati