Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
DIANA(RAISA), da e normal sa curca, deoarece nu se duce toata cantitatea din ovul in vagin.Ideea este sa-ti pui un tampon zilnic ca sa nu te patezi.
MADA ROZZ nu-ti mai face pbl cu bb.Si eu eram cam la fel dar m-am cam dat pe breazda pana la urma.Aveam tendinta s-o pazesc non stop.Asaza-l pe bebe intr-o parte, capul sa fie pe o parte, niciodata pe spate, ca numai asa se poate ineca.Eu ii pun in spatele capisorului un prosopel facut sul ca sa ma asigur ca nu intoarce capul.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
absoluta spune:
Atentieeeeeeeeeeeeee
Am preluat legatura in studio la Andra
, sunt in direct cu ea.
Se simte bine. E cu bb langa ea , de ieri il are langa ea in salon, Se simte din vocea ei cat e de fericita, uh Doamne, mi-au dat lacrimile.
Mai mult ca sigur maine este acasa. Deci inca o mamica fericita si implinita.
ionelac spune:
Buna fetelor,nastere usoara va doresc la cele care a sosit clipa.noi suntem bine,avem un mare somn pe noi,dar in general bine.sa punem putin majoretele la treba poate ne trezim si noi mai bine.

Ionela 36 sapt.
http://new.photos.yahoo.com/lel_gurita/albums
elyanne spune:
Am mai reusit sa citesc cate ceva din urma. S-o iau pe rand...
Felicitari mamicilor! Bb-ii sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba o viata minunata! 
La multi ani Mihaelaaa, Carmen94 si Cria_bv! 
Si punem la treaba
pt. mamicile care urmeaza sa nasca!
Acu' despre mama eroina... bagati-va mintile-n cap... Fiecare dintre noi suntem mame eroine indiferent ca e vb. de un bb, de doi bb-ei... daca ii nastem natural sau cu cezariana. Partea cu nascutu' e cea mai usoara... dupa aia vine partea mai grea (si cea mai frumoasa)... cum mi-a zis mie dr. dupa ce am nascut... acum incepe partea cea mai grea... si eu am fost foarte mirata... raspunsul... crezi ca-i asa usor sa cresti un copil![]()
Fug ca plange un bb. 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
paxela spune:
multumim tuturor 
am ajuns acasa , suntem bine amandoua si revenim cu vesti

pt fetele care urmeaza
Alexa
38+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
kisstherain999 spune:
Hai Lumi!!! 
M-a apucat plansul cand am citit mesajul sotului tau. Sper ca deja iti tii puiul in brate si ca sunteti bine amandoi.
Eu se pare ca m-am procopsit cu o infectie urinara 
Astept urocultura si antibiograma sa vad ce tratament trebuie sa iau.
kiss 
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
ellamiss spune:
VAIIIIIII!!!!!Sunt asa de emotionata!!!Nu am intrat de o saptamana si multe dintre voi v-ati vazut bebeii.FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!!!SA FITI SANATOASE IMPREUNA CU BEBEII VOSTRII!!!!!

Abia astept sa-mi vad si eu bebelusul, sa-l pot tine in brate.Saptamana asta nu m-am simitit bine deloc.Iar am facut intindere si tot in locul unde am mai facut odata intindere acum o luna.In rest astept sa apara bebita al meu,numai el mai lipseste din peisaj, ca i-am laut si mobila si absolut tot ce are nevoie.O sa va pun niste pozici cu mobila pe care i-am luat-o.Va pupicesc si nastere usoara celorlalte gravidute care mai sunt sa nasca.
ELLA
34s+4 zile
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
lauramar spune:

BINE AI REVENIT ACASA PAXELA iti doresc refacere usoara si multa sanatate bebelinei
.
laura
35+ arianna

Haide Lumi!