*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 8
dianalaura spune:
Andrada, ti-am trimis mesaj pe PM. Acum ies, imediat ma duc pana in oras...la 6.30 am programare la eco, dar pana atunci mai am ceva de rezolvat. Oricum, mai trec pe acasa pana atunci!
Sa aveti o zi buna toate gravidutele!
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
alegrutza spune:
Neatza tuturor!
Cum ati dormit? Daca pana acum de la 1 la 4 nu puteam deloc dormi, dar de 2 zile dorm ca un bebe(din ala cuminte)![]()
msemcu,acum am observat ca astepti 3 mici [comora], felicitari, e minunat sa ai 3 puiuti si nu doar 1, stiu ca va fi mai greu la inceput, dar sper ca vei avea parte de mult ajutor din partea celor dragi.

Motannel,din cate stiu eu prenatalul si concediul de risc maternal sunt 2 lucruri diferite.Prenatalul il poate lua orice burtica dupa ce implineste 7 luni, iar concediul de risc maternal, se ia doar la recomandarea medicului, care considera ca sarcina este in pericol daca continui sa merge la serviciu,acest concediu poate fi luat oricand in timpul sarcinii.
Va
si va doresc o zi buna!
asa creste bebicul
poze
Motannel spune:
Buna dimineata, gravidute!
Andrada, ai dreptate! Azi inchei 30 de saptamani! Dragut e ca in aceeasi situatie sunt si Dianalaura si Pitica ..
Dianalaura, bafta multa azi la eco! Sa iti mearga totul foarte bine! Sunt si curioasa in ce pozitie sta Stefy, caci despre Teodora ti-am zis ...
Alegrutya, multumesc pentru raspuns!
O zi frumoasa tuturor!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
andradap spune:
Dianalaura, BAFTA la eco si felicitari pt. o noua saptamana!!! Si dupa cum ti-am zis si in PM... eu am observat mai greu ca a picat mess-ul 
Pitica FELICITARI si tie pt. inca o saptamana implinita!!!
Gata... ma duc si eu sa ma pregatesc ca sa plec LA ECO... 
PS: Nu va ingrijorati daca nu vin imediat acasa
... as mai ramane in oras cu KAY, si poate Alyna24si Monytza! VA pup 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
Motannel spune:
Fetelor, plimbare frumoasa! Si bafta la eco! Sa veniti cu vesti bune!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
mica0307 spune:
Netza burtici,
Si nu o sa ramana nimeni pe aici daca voi plecati?
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Uite ca eu nu am plecat ink...
Inca 15 min si plec ![]()
Hai ca ne intoarcem noi, plus de-asta nu am vb. inca cu Alyna24... nu stiu daca vine... sau Monytza... Sa vedem... Daca una din ele nu poate veni atunci cu sigurantza nu va plictisiti pe forum 
INCA O DATA:
Ce este cu ELTEKA???
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
andradap spune:
Gata... fetelor... Am plecat... Vin cu vesti dupa-masa! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by andradap
Gata... fetelor... Am plecat... Vin cu vesti dupa-masa!ANTONIO ne zambeste
Andrada31+ cu
Antonio
Mult succes la eco, te asteptam cu vesti bune despre Antonio.
asa creste bebicul
poze