*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Ah, acum am priceput :) Nu crezi ce ti-a spus...
Totusi, stai cuminte pana ti se confirma faptul ca s-a inselat...
Nu e de gluma cu colul, eu am avut dureri cumplite in noaptea ce a urmat deschiderii... Nu face efort!

Sanatate multa si succes maine! Sper sa-ti infirme vestile proaste si sa ti le confirme pe cele bune!

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Multumesc!
Si tie!

Eu fug in pat ... Pe maine!

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

bine fetelor, va las si eu..am de scris acum iar la calculator...mai pove...

diana 30 STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

In sfarsit ne-am mutat si noi.
Ultimul control la medic a fost ok multumim lui Dumnezeu, si de acum incolo vom merge la 1 sapt pentru monitorizarea lui bebe.
Doctorul mi-a spus ca va trebui sa incerc sa nasc vaginal ca este mai safe din cauza bolii de cogulare. Sunt foarte necajita pentru ca mi s-a promis ca voi naste prin cezariana si ma obisnuisem cu gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

arthurana, nu iti mai face probleme...daca emai bine pt tine vaginal, incearca asa...la o adica, daca nu merge asa, iti poate face cezariana...Conteaza ca tu si bebe sa fiti sanatosi!

diana 30 STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna seara!

Uite ca in sfarsit mai dau si eu pe aici cu tastele! De citit o fac cat se poate de des dar de scris..ori nu am vreme,ori nu tin randul ca sunteti foarte harnice.
Noi ne-am mutat in timpul asta,avem acum o casa mai mare si...scara interioara .Cand am vazut-o prima oara nu mi s-a parut nimic rau dar acum urc si cobor de zeci de ori pe zi si zau ca nu mai e deloc distractiv. Mai ales ca eu am contractii (nedureroase) de la 27 de saptamani si cicatricea interna dela cezariana s-a subtiat foarte tare. Din motivele astea am fost internata in spital pt. cateva zile si iau in continuare medicamente pentru oprirea (tinerea in frau) a contractiilor. Cand am fost in spital am avut o colega de camera care a avea colul intern deschis in forma de V (de palnie) si din momentul in care au constatat treaba asta au pus-o in pat si nu a mai avut voie sa se ridice deloc,DELOC. Isi facea treburile la olita, pe par o spala asistenta,ea nu mai avea voie nimic. De aceea ma cam mir de tine, Andrada,ca esti asa relaxata. Bun, colega era abia in saptamana 26..Si colul era scurt,abia 8 mm.
Sambata am fost la echo morfologic,totul e ok cu bebelina, avea 2013g si vreo 43 cm (la 32s+4z).Azi am fost la echo 3D si am vazut- mai bine la fata, are niste falci...
Kilograme...hm,am tot luat si de vreo luna nu mai iau nimic, ciudat..ciudat...m-am oprit la 11kg in plus fata de inceputuri..

Cam atata de la noi, o seara minunata va doresc!

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna!

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor n-am mai reusit sa dau pe la voi, am fost tare gripata din nou, abia ce am scapat de sinuzita, si iar m-a luat ceva, in plus Dominic mi-a facut din nou otita la ambele urechi, ochii curgeau, febra, etc....

didi, ai o dulceata de copil mai, e un scump, si lui Dominic i-a curs ochiul cind a avut gripele astea doua in doua luni, nu i-a dat nimic local dar a luat antibiotic si i-a trecut! am auzit ca ceaiul din flori de albastrele e f bun!ce faina e aia cu cioara si cu puiul perfect, cita dreptate ai!cu Ikea si noua la inceput cind nu aveam venituri ni se parea totul scump, dar acuma e ok!si mie imi plac mult produsele lor, si ptr copil.

si mie imi plac produsele de la ikea, cam tot ce avem prin casa e luat de acolo, si bineinteles lui Dominic ii place sa mergem acolo sa se joace si sa manince!masa de schimbat tot acolo am gasit-o pe cea mai buna(am testat mai multe).

va dati seama ca deja au inceput sa nasca fetele de martie-aprilie, si apoi urmam noi mai-iunie! parca nici nu-mi vine sa cred!!!abia astept sa intru si eu in maternitate ca sint obosita rau!

alegrutza, bine ai venit, eu, am renuntat sa mai cred ca pot tine pasul cu fetele la scris!

andrada, f frumos ce ai tricotat tu, daca-mi permiti un sfat, fa-le putin mai mari ca nu le vei da pe piele, ii vei da un body de bumbac pe sub, si oricum va veni caldura!nu e prea devreme sa te bucuri de deschiderea colului? aici zic ca pe la 38s te pregatesti de nastere, pe Dominic l-am nascut la 41s!sanatate multa, nu te grabi cu nascutul, stiu ca abia astept sa-l ti in brate, dar am o prietena ce a nascut la 36s si a trecut prin momente tare grele 3 saptamini!dupa ce a scris florina am priceput si eu, , dar vezi stai tu cumintica pina se confirma sau infirma ce a spus!

pauly, si noi sintem in renovari la casa, noroc ca nu stam inca acolo ptr moment!ce noroc ai sa poti sta linistita, eu inca muncesc, si mai am pina in mai pe la jumate cind intru in maternitate....

cu noi sint vesti bune! nu am nici diabet de sarcina, imi era asa de frica....cu Dominic am fost suspecta, am luat 7 kg pina acuma, desi si aici stam bine pina acuma....totul pare sa decurga bine, tensiunea buna, cam totul, daca m-ar mai scuti si ocoli si gripa asta care parca nu-mi mai da pace.....sarcina usoara in continuare si numa bine!

Flavia 27+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza FETELOR!!!
Pepsi, Laura stiu ca o nastere prematura implica si riscuri dar mai ales si o spitalizare prelungita si GIULESTIUL nu e locul IDEAL pt. a petrece nici makr o zi in plus Sper ca frica de Giulesti sa ma faca sa am grija sa nu nasc mai devreme de 36-37 de saptamanai cand nu mai e la fel de periculos...

Ce am uitat eu sa va zic este ca am colul de 3,6 cm si totusi deschis orificiul intern in V.... Nu stiu daca sa cred sau NU. Azi merg la dr. mea... nu de-alta dar mi-a zis mama aseara ca m-a chemat asa de urgentza (pana sa afle noutatile cu colul ) pentru ca pleaca iar in strainatate (deci motiv in plus sa mai am grija de col.... daca vreau sa nasc cu ea )

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ce somnoros e sotul meu Cred ca asa sunt toti care trebuie sa plece la serviciu sau la scoala... ca si eu eram asa cand aveam ore de dimineata... Acum ca stiu ca NU am ce face... ma trezesc foarte de devreme...

Aaaah, apropos plimbarea lunga de ieri mi-a prins bine... am dormit linistita si nici nu am mai sesizat vreun sforait... Cred ca si azi ma voi fatzai... Nu de alta dar la 11:00 tre' sa fiu la dr. si i-a zis mamei ca s-ar putea iar sa am de asteptat ceva vreme pt. ca are si operatii etc... si ma ia printre picaturi la puricat... Si daca tot se va face 13:00-14:00 pana plec din Giulesti cred ca cel mai bine e sa ma mai plimb putin si apoi sa ma indrept spre BAMBOO... Ce tare suna... parca am merge sa BEM SI SA DANSAM (eu ma tot gandesc la clubul ala de fitze )

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput