Tabelul chinezesc ...imbunatatit
Raspunsuri - Pagina 9
Lidia spune:
Merci, Floricico..... da' eu taaaare as vrea sa fie fetita, ca un baietel am deja, si ar fi prea multi trei in casa .
Explicatia cu de ce nu merge calendaru' de la linkul respectiv: calendarul chinezesc ia in considerare varsta LUNARA a mamei adica virsta calculata dupa certificatul de nastere + 9 luni.
Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia
ralucami spune:
Flower ma tot uit de mi s-au lungit ochii(s-au facut ca a lui barbate-meu)si tot nu ma vad pe vre-o listuta de-a ta. Mai scriu odata datele poate iti gasesti timp si pentru mine Stiu ca te dar sunt pusa pe fapte mari. Deci pentru 2004 "da-mi" si mie un baietel. Datele noastre de nastere: EU: 6.08.1979(deci la anul am 25 de ani) si "al meu ca bradul" : 3.07.1954. Mersi mult de tot.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
conti spune:
Numele meu adevarat este Gabriela si sunt insarcinata in luna a sasea. pana acum nu am reusit sa aflam daca bebelusul este baiat sau fetita....data conceptiei( cel putin asa banuiesc) este 1 ianuarie 2003...data mea de nastere este iunie, 08, 73 iar a sotului meu este martie, 23, 72.
sper din tot sufletul ca o sa ai timp sa imi raspunzi. iti multumesc din tot sufletul pt ajutor.
multumesc,
gabriela
mel_g spune:
Te rog mult!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu sa stiu cind i-mi iese fetita (nu sunt insarcinat, dar lucrez) - si pentru anul asta si pt. la anul
eu: 01.01.1974
el: 27.02.1974
Pupici
Mel
georgia spune:
oauuu, vad ca esti tare solicitata flower, dar please daca se poate si pentru mine, am un baietel si tare mult imi doresc o printesa la sf anului asta sau inceputul anului viitor.Multumesc.
eu:01.may .1976
el:31.aug.1969.
multumesc
Elenalove27 spune:
[Buna si daca se poate sa fie fetita
Eu -19.04.1976
El-23.08.1975
si conceptie pe20-21 decembrie.....
Pupici si multa sanatate...
Elena
amik spune:
draga floricica,
sunt insarcinata in 36 saptamani.pana acum am facut muuulte ecografii,vreo 4-5.dar bebicul meu nu vrea sa ne arate ce are el acolo si pace.nu ca ar avea mare importanta,dar,ma intelegeti,este curiozitatea care ma roade!
asa ca te rog si eu frumos sa ma ajuti!
data mea de nastere este: 10 martie 1982
iar data conceptiei:20 octombrie 2002.
iti multumesc anticipat!mamaaaa,ce pompos suna!ce mai incolo si-ncoace!te-am pupificat!:)))
danaA spune:
Draga Flower, multumesc mult de tot. Deci mai am la dispozitie o luna ca sa iasa fetita, dupa aia pauza...
Te tin la curent.
Dana si Andrei
Ven spune:
Flower, si eu vreau, sar'mana!!
Eu: 15.01.1976
El: 20.11.1973
Data probabila a conceperii: 28-31 martie 2003.
Mersi frumos!!!