Tabelul chinezesc ...imbunatatit
Raspunsuri - Pagina 8
simy spune:
As dori sa-mi calculezi si mie, te rog:
EU: 12.07.1976
El: 31.07.1976
BB conceput pe 03.11.2002(baietel)-este corect?
Si acum as vrea sa stiu cand sa ne apucam de treaba pt o fetita!
Multumesc frumos. SIMY
heron spune:
Multumesc frumos Flower. Ne apucam de treaba si daca nu iese peste vara, voi reveni.
Numai bine.
Liliana
milana spune:
multumesc frumos flower.
acum asteptam ecografia sa vedem in care din perioade s-a prins
- 15 saptamani
Bamby spune:
Flower, multam' mult pentru raspuns. Totusi am o nelamurire: ai spus ca se pare( din calcule)ca varsta de 31 de ani e propice pt. fetite ;eu, e adevarat, am 31 de ani , acum, dar , mi-am propus un copil abia in 2005 ( conceput in 2004). Sper din tot sufletul ca ai facut calculele pt acea perioada. Inca o data, multumesc pt raspunsul care mi-a facut ziua mai frumoasa. Iti doresc un weekend placut!Bamby (de fapt ma numesc Mihaela).
Danza spune:
quote:
Originally posted by Flower
Partea a III a , in sfarsit !
- DANZA - mai , mamica de Presedinte , ciuleste urechile ( ochii !!! ) aicisha - la 24 ani impliniti vei avea fetita daca faci "miscarea" in perioada 28.0-14.11 si apoi iei o pauza la () pana pe 22.01-19.02.2004 , si apoi dai shi dai din 19.05 pana pe 16.07 ! si ultima sansa in 2004 : 16.08 - 13.09 !
Saru' manutele Floricico
Mi l-am copiat, l-am verificat de vreo 5 ori si-l pun in agenda unde tin si calendarul de menstra ca sa nu-l pierd cumva.
P.S. am facut un presedinte, acum as vrea sa fac si o printesa dulce.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
raly spune:
Datele noastre sunt:
eu 07.05.1976
el 11.09.1978
copilasul as vrea sa vina anul viitor si as vrea sa stiu cam cand trebuie lucrat pt un baietel.
Multumesc anticipat,
Claudya spune:
Flower,multumesc mult !!!
Tu mi-ai spus baietel,doctoru' zice ca nu i-a crescut nimic intre timp.
Tu ai zis asa:"Cu 25 de ani impliniti si data conceptiei inceputul lui noiembrie,iese baietel"
Acum ma gandesc ca poate am ramas insarcinata dupa 16.11.2002,adica dupa ce am implinit 26 de ani.Daca ar fi asa,s-ar schimba situatia?
Pupici!!!