Tabelul chinezesc ...imbunatatit
Raspunsuri - Pagina 3
heron spune:
Buna Flower,
Te-as ruga foarte mult sa-mi faci si mie calculul fiindca dupa calculele mele, baiatul meu trebuia sa fie fetita in calendarul chinezesc. Acum as vrea o fetita si voi incerca luna aceasta.
Data nasterii mele este: 30 Iunie 1967 iar data aprox a conceptiei va fi 14 Iunie anul acesta, 2003.
Multumesc anticipat,
Liliana
adi69 spune:
Draga Flower,cand as putea avea un baietel.Nu vreau anul acesta.
Eu sant nascuta in 30 iulie 1969,iar sotul 29 iunie 1969.
Pupici
Dia si bebe Rucsi
roxanam spune:
Si pentru mine te rog.
Eu: 21.08.1980
Sotul: 15.11.1974
As vrea o fetita. ( din cauza unor probleme conceptia nu va avea loc mai devreme de octombrie 2003)
Spune-ne si noua daca gasim undeva pe net metoda ta de calcul ca sa nu te mai deranjam.
Te pup si multumesc
Bobita spune:
eu: 6.01.1969
data conceptiei 27-28.08.1999
si daca anul asta conceptia va fi in noiembrie - decembrie 2003, ce va fi? sau ianuarie-februarie 2004?
Multumesc.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
ralucami spune:
Flower pliiiiz "programeaza-ma" si pe mine pentru un baietel dar abia prin 2004. Deci: eu - 6 august 1979 iar al meu sot 3 iulie 1954. Mersi mult de tot.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Danza spune:
quote:
Originally posted by vilma
Pe mine ma distreaza ca la prima sarcina, toate "metodele" de prezicere a sexului copilului mi-au aratat un baiat care a iesit fata.
Cum e de data asta?
Io-s nascuta pe 4.11.1971
Vilma, suntem ca trase la xerox. Acelasi lucru, toate calendarile posibile (schimbatul sangelui la parinti, calendar chinezesc, verigheta, un calendar italian) imi iesea fetita si hop fetita a avut si un cocosel Cred ca asa ni-i dat noua scorpioancelor sa avem parte de mai multe surprize, important e sa fie placute.
Pt. Flower> vreau si eu o fetita peste 1 an,2, poate chiar si 3
io-14.11.1978
el-04.10.1971
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Salmida spune:
Bunä!
Dacä mai poti strecura o cerere intre multe altele care asteaptä cu neräbdare räspunsul täu, indräznesc si eu sä iti dau datele noastre:
eu: 21 oct. 1967
el: 2 nov. 1954
Noi anul acesta vrem un .... Ce va fi oare ... ne poti spune? Multumim frumos!
Knocked down, but never knocked out!