Tabelul chinezesc ...imbunatatit
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Buna!
La mine nu mai dureaza mult pana sa-l am pe bb in brate, dar sunt totusi curioasa:-))))
Eu: 21.07.75
Conceptia: 19.10.-22.10.2002
????
Multumesc foarte mult!
Adina
Flower spune:
quote:
Originally posted by milana
buna din nou flower,
am citit ca a intervenit o mica schimbare in calculul sexului, asa ca daca esti draguta sa imi mai calculezi si mie inca o data... iti raman datoare ca tare ma lupt cu nerabdarea
eu: 7.05.1977
data probabila a conceptiei 24 februarie - 7 martie 2003 (1 martie era ziua de varf)- 15 saptamani
Draga Milana , am incercat un calcul logic , dar pt. care nu stiu daca sa garantez : in feb-mar ( per. de conc. ) tu aveai 25 ani+10 luni. Am adaugat cele 9 luni si mi-a dat 26 ani+7 luni [ deci , 26 ani impliniti ! ]. Acu' sa vezi belea : perioada probabila de conceptie se intinde tot pe 2 luni , carora le corespund sexe diferite , dar invers decat la calculul de data trecuta : pana pe 2.03. ( inclusiv ) ar fi baietel , iar incepand cu 3.03. ar iesi fetita ! Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !
si sarcina usoara !
Flower spune:
Partea a .... :
- ANDRUSKA - la 28 ani impliniti cu conceptia in 17 mai ( asta am dedus eu ( am citit un mesaj mai jos ) , va iesi fetita !
- ADINAG - la 27 ani impliniti , cu conceptia in noiembrie , va iesi baietel !
- KHRISTIN - te mai las sa respriri olecutza si as fi vrut sa-ti calculez incepand cu 30 ani ( deci dupa iulie 2004 ). Numai ca anii 30 , 31, 32 sunt ani cu fete , in majoritate. Deci , in urmatorii 3 ani ai doar cate 2-3 luni pe an cand ar iesi baietel : 12.12.2004-9.03.2005 ( la 30 ani impliniti ! ), 31.12.2005-27.02.2006 , 29.03.-27.04.2006 ( la 31 ani impliniti ! ) ! Cam atat , ca dupa 2006 nu mai am Tabel !
Numai bine tuturor ! 

Andruska spune:
Draga Flower,
ce bine ar fi, nu de alta dar as avea pereche ![]()
Oricum, si baiat daca va fi, tot fericita am sa fiu.
Pupici 
Andra si bb Andrei
milana spune:
flower, oricum iti multumesc frumos si din nou asteptam rezultatul ecografiei. sanatos sa fie ca restul vine de la sine
.
- 16 saptamani
[/quote]
Draga Milana , am incercat un calcul logic , dar pt. care nu stiu daca sa garantez : in feb-mar ( per. de conc. ) tu aveai 25 ani+10 luni. Am adaugat cele 9 luni si mi-a dat 26 ani+7 luni [ deci , 26 ani impliniti ! ]. Acu' sa vezi belea : perioada probabila de conceptie se intinde tot pe 2 luni , carora le corespund sexe diferite , dar invers decat la calculul de data trecuta : pana pe 2.03. ( inclusiv ) ar fi baietel , iar incepand cu 3.03. ar iesi fetita ! Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !
si sarcina usoara !
[/quote]
Roxana77 spune:
quote:
Originally posted by Flowerquote:
Originally posted by Roxana77
Buna Flower!
Te-as ruga sa-mi spui si mie ce sex o sa aiba puiutul meu.
Eu: 18.05.1977
Sotul: 30.08.1973
Data conceptiei 20.12.2002.
Data probabila a nasterii 1-14 septembrie 2003
Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Multumim anticipat.
Roxy si bebe
Roxy , la 25 ani impliniti , cu conceptie in luna decembrie va iesi baietel ! De fapt , tot sfarsitul anului trecut asa ar fi iesit ! Nenea doctoru' ce ti-a zis ?
Multa sanatate si sarcina usoara!
Roxana77 spune:
Multumesc mult Flower!
Si eu cred ca va fi baiat, desi pana acum la singura ecografie care am facut-o nu s-a putut vedea sexul pentru ca statea picior peste picior. O sa-ti confirm / sau nu la urmatoarea ecografie care o fac pe 30 iunie 2003.
Roxy si bebe
Lacramioara spune:
Si eu vreau sa stiu daca ne iese o fata si cind...
Eu:22.03.1973
El:30.06.1976
Multumesc.
rain spune:
multumesc pentru ajutor !
pana la urma cred ca important e sa ai copii, indiferent ca sint fetite sau baietei ...numai scorpioni sa fie (ca tati)![]()
multumesc inca o data
nicole
Flower spune:
quote:
Originally posted by Lacramioara
Si eu vreau sa stiu daca ne iese o fata si cind...
Eu:22.03.1973
El:30.06.1976
Multumesc.
Lacrima, mama lui Alex
Anii 30,31,32 sunt ani cu bebelushe. Asa ca , oricand anu' asta pana pe 23.11 , iar anu' viitor din 19.05 pana pe 9.01.2005 va iesi fetita !!! Spor la
!Astept vesti de
!