Tabelul chinezesc ...imbunatatit

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by albinutza

Da ce fac cu baiatu ?
In 2003 nu e nici o luna buna de facut baieti pentru mine, ca daca o mai aman mult ajung la menopauza.
mai incerci te rog, 01.10.1968.
multumesc pentru rabdare !
albinutza

Albinutza-harnicutza , nu citisi mai jos ? Perioada 24.11.2003-21.01.2004 e singura pana la sfarsitul anului ! Si , zi-i , pan' la urma cati ani implinesti anu' asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

Draga Flower, parca si eu sunt curioasa sa aflu ce va fi BB. Am 2 fetite si as dori un baiat, dar nu neaparat.
Eu:21 07 1970
Data conceptiei 22 01 2003
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by Maria

Draga Flower, parca si eu sunt curioasa sa aflu ce va fi BB. Am 2 fetite si as dori un baiat, dar nu neaparat.
Eu:21 07 1970
Data conceptiei 22 01 2003
Multumesc

Mariuca draga , dupa tabel se pare ca dorinta ti se va implini ! Vei avea un baietel ! Sa dea Domnu' sa iasa ce-ti doresti tu si , in plus , sa fie un bebe sanatos ! Sarcina usoara ! Felicitari pentru curajul de a deveni din nou mamica ! Fetitele sunt gemene ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

Nu sunt gemene.Maria are 3 ani si 3 luni si e bruneta cu ochi caprui iar Ana are 10 luni si e blonda cu ochi albastri! Ca doua surori adevarate!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

buna din nou flower,
am citit ca a intervenit o mica schimbare in calculul sexului, asa ca daca esti draguta sa imi mai calculezi si mie inca o data... iti raman datoare ca tare ma lupt cu nerabdarea
eu: 7.05.1977
data probabila a conceptiei 24 februarie - 7 martie 2003 (1 martie era ziua de varf)

- 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

eu 29.08.1974
el 27.06.1974
data aproximativa a nasterii - 6.02.2004

Multumesc foarte mult,

Pupici

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ia spuneti-mi si mie ...cand ar trebui sa ma apuc sa-l fac pe al 2lea, ca eventual sa iasa baietel si sa pereche?

EU: 14/07/1974
EL: 28/03/1973

Merci anticipat de raspuns...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

quote:
Originally posted by khristin

Ia spuneti-mi si mie ...cand ar trebui sa ma apuc sa-l fac pe al 2lea, ca eventual sa iasa baietel si sa pereche?

EU: 14/07/1974
EL: 28/03/1973

Merci anticipat de raspuns...

Cristina

Hoooo, mai fata... take a break! Ia uite la ea.... nici nu-si reveni bine din noptile nedormite si vrea altu'

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Pentru LIDIA: se pare ca perioada de conceptie este apropiata la noi: 17 mai 2003. Foarte frumos !!!!!!!!!!!!! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun

Sa ne traiasca bb-lusii

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Lidia,

Eu am intrebat doar acu'...poa' sa fie si peste 3-4 ani, ca nu ma supar...da' omu' tre sa stie din timp la ce se inhama, nu?

Cristina

Mergi la inceput