Tabelul chinezesc ...imbunatatit

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicar spune:

Multumiri Floricica...
Voi afla peste 2 saptamani, adica pe 26 iunie si iti scriu.
La astia ecografia se face la 24 saptamani si nu poti sa-i scoti din tipicurile lor...Asa ca eu cum am doar 23 sapt, m-a amanat.

Va tin la curent,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Draga Flower
iti dau si datele mele la echo nu s-a vazut inca sexul asa ca sunt tare curioasa
-data nasterii 02 aprilie 1973
-data probabila a conceptiei 30 ianuarie 2003

ce iese?

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

te rog mult calculeaza si pentru mine ! Eu nascuta pe 01.10.1968 si vreau sa concep in luna august 2003 un baietel (daca se poate)sau ce luna ar fi propice pentru conceput baietel pentru mine ?
Am deja o fetita si imi doresc un baietel.Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

- CATIUTZA , mie mi-a iesit fetita ! Sarcina usoara si multa sanatate!
- ALBINUTZA-HARNICUTZA - 34 ani e an de fete (>90%) , singurele sanse pt. baietei anu' asta mai sunt la sfarsitul anului : 24.11-19.02.2004 ! Spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kokolina spune:

vreau si eu...PLEASE..
data nasterii mele: 14.07.1975
data conceperii bb: 26.02.2003
mercic

Kokolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumesc foarte mult,,,,,sper si doresc din toata inima sa fie fetita ,,dar daca iese baiat cind merg la ecograf nu ma supar.....
Pupici....

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Flower, iubito, ar fi bine sa am doar 34 de ani dar eu implinesc 36 pe 01.10 deci data nasterii (inca o data , te rog) 01.10.1968.
Multumesc !
p.s. vreau sa proiectez un baiat in luna august a acestui an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by albinutza

Flower, iubito, ar fi bine sa am doar 34 de ani dar eu implinesc 36 pe 01.10 deci data nasterii (inca o data , te rog) 01.10.1968.
Multumesc !
p.s. vreau sa proiectez un baiat in luna august a acestui an.
albinutza

Mai albinutza-harnicutza , hai sa-ti spun cum am calculat eu : in I rand am inteles ca vrei sa pui de bebe anu' asta , deci pana la 1.10 tu ai 34 ani ( impliniti in 2002 ; anu' asta implnesti 35 [ 2003-1968=35 ] nu 36 ! ). Daca vrei ca bebeul sa fie conceput in 2004 , ai 35 ani ai pana pe 1.10 ! Asa ca , rogu-te , zi-mi exact cand vrei sa pui bebeul ( nu cand vrei sa iasa ) si vezi daca am gresit eu la calculul varstei ! ).

PS: Uite ca citisi din nou mesajul tau si calculul e facut pt. 34 ani [ca vroiai in august sa-l pui pe bebe ( deci ai avea inca 34 ani !)].Numai ca in august nu iese decat fetita ( anu' asta ) .La anu' , insa , la 35 ani implniti ai perioada pentru baietel 28.08-25.09 , deci prinzi si din aug. o bucatica. Mai devreme ai baietel in perioada de conceptie 24.11-21.01.2004 , la 35 ani implniti ( ca-i trecut de 1.10). Asa ca o bucatica de dreptate am avut eu , o bucatica tu ! Hai ca te-am zapacit de tot. Astept intrebari !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kokolina

vreau si eu...PLEASE..
data nasterii mele: 14.07.1975
data conceperii bb: 26.02.2003
mercic

Kokolina

Na , ca era sa uit de tine , Kokolino ! Pai , la 27 ani implniti , cu conceptia in ianuarie ( dupa calendaru' lor ) iese fetita !

Mergi la inceput

scuze,scuze,scuze nu intelesei eu bine cu e treaba .
Da ce fac cu baiatu ?
In 2003 nu e nici o luna buna de facut baieti pentru mine, ca daca o mai aman mult ajung la menopauza.
mai incerci te rog, 01.10.1968.
multumesc pentru rabdare !

Mergi la inceput