Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela.f spune:
Buna seara la cirese!
Ne-am intors si noi acasa in Brasov si incepem recuperarea. Dar de cum ne-am intors, am captat din aer o raceala, dar ne trece repede. Pe cuvant de mami si de pui mic:-)
Noutatile noastre(si pentru listuta):
- la 10 luni avem 10.500 kg
- avem 5 dinti(toti iesiti intr-o luna); primul dinte la 8 luni jumatate. A fost bine ca nu a suferit Rado decat noaptea cand se trezea din ora in ora. Si de cand i-am dat nurofen seara, dormea mai linistit. Calgel-ul nu a avut nici un efect la noi. Poate doar gustativ:-)
- mergem tinut de manute si daca il lasam singurel, mai mult de 3 secunde nu sta singurel.
- cadem in fundulet si stranutam cu cea mai mare placere(adica radem in hohote dupa asta).
- dormim pe zi cam 3 ore si mai mult in casa(Carmina stie :-) )
In rest, cred ca avem peste 80 de cm. Mi-e tare greu sa il mai masor, ca nu stam locului deloc. am descoperit ca ne place muzica din Lord of the Dance si tzopaim cu placere in tarc. Am gasit si bona si in curand vom incepe colaboraerea. Probabil ca in aprilie ma intorc la job. Cred ca 2-3 sapt sunt suficiente pentru adaptare. Voi ce spuneti?
In rest, va pupam dulce..si..ne apucam de recuperat la citit.
cocutica spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
cocutica cum arata exact ciuperca? Si Petra e cam rosie pe obrajori si ii are mereu uscati si piele parca se exfoliaza.www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Pielea de pe obrajorii Elenei era foarte scortoasa si, privita de aproape, se vedeau niste bubulene mici ca nisipul si albicioase, iar pe zona respectiva pielea era mai pigmantata. A si la noi a aparut intai pe un obraz, apoi pe amandoi, apoi pe urechi si apoi pe umeri.
Am tot sperat ca trece cu Atoderm (indicat de pediatru) dar n-am mai rezistat( au trecut 3 luni deja) si am mers la dermatolog la Bioderm si bine am facut. Am fost incantata ca i-au fost luate probe si nu i s-a dat tratament dupa ochiul liber. Acum eu sper ca Petra sa nu aiba ciupercuta, ci doar sa fie rosie in obrajori de bucurie

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
ralucis spune:
Hai ca vin si eu cu o problema: vreau sa ii iau Ilincai un carucior sport, tip umbrela, si pt perioada asta si pt concediu, ca daca plecam sa fie mai uosr de transportat. Am gasit pe net trei modele, intre 220-300 de lei, firmele babideal, chicco si neonato. Au cam aceleasi chestii, husa ploaie, cos de bagaje, ce difera e nr de kg, unul are 4, unul 6 si unul 7, sper ca am retinut coresct. Voi ce ziceti? Sau sa astept targul, care e sapt viitoare? Or fi ceva oferte? Ca n-am fost niciodata, recunosc.
OanaRusu spune:
Ralucis, eu am chicco CT0.5 - 6 kg. Imi place mult, da' eu nu stiu cum sunt celelalte![]()
Noi tb sa luam scaunel de masina - eu o sa-l duc cu noi si-l pun in fiecare, care imi pare comod pt el ala il iau ![]()
Multam de raspunsuri mamici - vas' ca numai eu is asa stresata de subiect
(decalotarea)
Ma agit pt ca mi s-a spus ca o sa-l opereze ca ar fi fimozat tare
Da' el face pishulica f bine - a tzintit tare precis si puternic cand a avut ocazia
inclusiv pe langa marginea pampersului... direct in pijama...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Amonar spune:
OANA
Vezi-ti de treaba si lasa~putulica lui fii-tu in pace. Povesti din astea cu fimoza am mai fumat noi. Nu zic ca nu se poate intampla dar eu una nu cunosc nici un caz. Aici in Olanda nici nu se discuta acest subiect. Fii linistita
Anileda spune:
Buna seara livada frumoasa!
Multa sanatate cireselelor bolnavioare.
Cami, Doroti, super ideea cu montajele! Cami, cum sa nu avem incredere?!
Oana, spune-i sa nu se atinga de putzulica lui Paul! Eu nu i-am spus la un control si nici ea n-a zis de are de gand sa faca si a tras un pic, Cri nu a zis absolut nimic, nu l-a durut, dar acasa cand l-am schimbat am vazut un firicel de sange uscat la varf
! El n-a plans deloc, dar eu m-am suparat rau pe mine ca nu i-am spus sa-si tina mainile acasa.
Eu am inceput serviciul de luni. Andreea, tu intrebai cum e sa lasi copilul 10 ore pe zi cu altcineva. Eu sunt in aceasta situatie. Nu e usor, insa bona e ok, a fost asistenta la pediatrie, e pensionara, si se poarta foarte frumos cu Cri. Am si noroc ca el a acceptat-o din prima zi; se bucura cand o vede si nu plange cand plec dimineata, deci din punctul asta de vedere sunt linistita. Mihaela, eu am avut perioada de adaptare 7 zile lucratoare, dar a fost dragoste la prima vedere, ca sa zic asa.
Altfel asteptam dintisorii de sus, gingia e foarte inflamata, adora sa se ridice in picioare agatandu-se de ceva, paseste repede repede sustinut de ambele maini, nu merge taras nici de-a busilea, doar se rostogoleste sa ajunga unde vrea, musca tot ce prinde cu cei doi dinti de jos, dondane toata ziua...
Si pentru ca am avut azi un pic de timp la serviciu, am facut si eu un montaj, ca de-acasa nu reuseam deloc (nu din lipssa de timp, pur si simplu nu incarca pozele, nu stiu de ce) http://www.youtube.com/watch?v=7RzWYGaf9H4
Pupam livada si ii uram week-end placut!
ralucis spune:
oana, multumesc! Ai dreptate
, am uitat sa precizez ce modele de la firmele respective. Chicco Ct 05, ceci cum ai tu, Babideal Canne Multiposition sport si Neonato Matteo. Btw, tu ce culoare ai caruciorul chicco, ca am vazut unul dragut cu rosu, hawaii parca ii zice.
DianaR spune:
Oana, nici Vladut nu se decaloteaza complet nici acum la aproape 3 ani. Dar progresul e vizibil fata de cum era cand era bebe. Probabil inca un an si se decaloteaza complet. De putza lui nu s-a atins nimeni ptr ca nici n-ar indrazni, medicul de familie ne e prieten, iar pediatra nu se baga fara sa intrebe pe mine sau pe sot (care e tot medic).
Cami, sigur ca avem incredere in calitatile tale artistice deci ai tot sprijinul meu!![]()
Ade, f frumos montajul! Si parca pe youtube se vede mai bine decat pe one, sau mi se pare mie?
Andreea, mama de Andreiut, spune datele voastre ca se fiti trecuti pe listuta de fetele care se ocupa de ea. Vad ca nici voi nu sunteti la categoria grea, dar poate si sunteti mai micuti ca varsta.
Arleena, super bancul!
Ieri in parc am pus-o si eu pe Timi in nisp, am crezut ca va manca cu pumnul nisip, dar a fost mai pasionata de pietre.
Ceea ce mi-a dat curajul sa mai incerc si alta data. Azi nu s-a putut ca am fost sa ducem bietul nostru catel la tuns, trebuia...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by ralucis
oana, multumesc! Ai dreptate, am uitat sa precizez ce modele de la firmele respective. Chicco Ct 05, ceci cum ai tu, Babideal Canne Multiposition sport si Neonato Matteo. Btw, tu ce culoare ai caruciorul chicco, ca am vazut unul dragut cu rosu, hawaii parca ii zice.
Ia uite carutzul cu tot cu propitar
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Amonar
OANA
Vezi-ti de treaba si lasa~putulica lui fii-tu in pace. Povesti din astea cu fimoza am mai fumat noi. Nu zic ca nu se poate intampla dar eu una nu cunosc nici un caz. Aici in Olanda nici nu se discuta acest subiect. Fii linistita
eu din start nu mi-am dorit sa ma leg de putzulica - am citit in sarcina si cum ziceam am destule cunostinte cu conceptii normale, insa faza e ca nu stiu cum sa abordez cu medicul DianaR,
Fetelor, precis o sa fiu barbata
!!E putzulica lui fiu-meu... precis ca o sa comentez peste 20 de ani cu cine si-o foloseste... asa ca de ce n-as exersa de acuma

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006