In Terra , in partea veche , nu aceea dinspre euro este un magazin doar cu lenjerie intima si costume de baie. Nu mai stiu exact cum se numeste , dar din cate imi amintesc e pe al 2 sau al 3-lea rand din stanga. Au acolo sau cel putin aveau expu si sutienul asta de nu stiu cand.![]()
Xio,

. multumesc mult. in Szeged am nimerit de sarbatoare nationala si TOT era inchis...Cand ma duc in Terra, te anunt, kjmamai.
ok NEM mersi mult. dar totusi ce e terra si unde e ca nu am inteles. acolo se gasesc...plasturii?
Terra e un centru comercial din timisoara,
cam o ora departare de unde locuiesc eu. kjmami, ai vazut ca exista pe site-ul Victoria secret, la bras, adhesive, vreo 3 feluri de plasturi, exista un link la subiectul PANTOFII CE SE POARTA?, pt VICTORIA SECRET.
Fetelor, eu am vazut la teleshopping cupele astea minune (nu canalul Teleshopping, ci emisiunea, da' nu mai stiu pe ce post). Ceva asemanator am mai vazut si in paginile de teleshopping in revista TVMania, acu' cateva luni, da' nu mi-au inspirat incredere. Mai ales ca eu am patit-o cu celebrii ciorapi cu banda de silicon, pe care-i adunam de pe jos!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.