LIFTITS (Noutate minune)
Raspunsuri - Pagina 2
NEM75 spune:
Danat, nu cred ca e un sutien comod care sa-l porti in fiecare zi, e ceva mai special, pt o rochie de seara, sau o bluza mai desebita, de ocazie. faza cu dezlipitul asta e, nimic nu e perfect, as incerca oricum, eu am patit de multe ori sa-mi zboare plasticurile care tin bretelele, cand mi lumea mai draga. mai ales la cele transparente, chiar daca au fost facute de triumf.. si suferim noi si altele mai rele pt frumusete, un plasture pe piele nu o fi asa rau..

kjmami spune:
chiar nu stie nimeni de unde putem cumpara asa ceva ..sau comanda...as fi tare interesata...:(((
NEM75 spune:
joi am drum la szeged si intreb si pe acolo daca au, dar mai degraba ar fi in bucuresti, e un oras mult mai mare, cu mai multe Mall-uri, nu? le-as comanda si de pe site-ul unde le-am gasit, dar mi frica ca o sa fie taxele cat pt masina, habar nu am...
.daca nu gasesc eu imi lipesc titile cu leucoplast sa vad cum e !!
kjmami spune:
vreau si eu.ia-mi si mie dak nu-s taxele mari...PLATESCCC:)))
VREAU SA IMI LIPESC SI EU TZTILI
Lu_mi spune:
Sutiene de silicon sunt la Quelle.
Intrati pe www.quelle.com.ro la "Sport & timp Liber", "Beauty and Wellness". Sunt mai multe tipuri, dar din cate stiu eu siliconul e greu, si cred ca apasa pe sani, in loc sa-i ridice. Ati incercat asa ceva?
NEM75 spune:
Lu mi,modelul ala il am, pe negru, satin, am dat 400 mi pe el, din timis, magazin Real. dar cum zici tu, le trage un pic in jos, ca e cam greu. dar daca le ai mici, cred ca e ok, pt cupa mea D, e mult, si asa is grele. ce vreau eu e altceva..
NEM75 spune:
Kjmami,
daca gasesc iti iau, fratele meu sta in bucuresti, le vei putea ridica de la el. daca gasesc...![]()
NEM75 spune:

am gasit chestia care ridica sanii, de la victoria secret, la subiectul PANTOFII,CE SE POARTA?? , pe langa supersutienele si pantofii de acolo...disperare. EXISTA VICTORIA SECRET IN ROMANIA ???? Multumesc pt. link, desi era la pantofi, bine ca eeeeee!!!!