FIV 109
Raspunsuri - Pagina 29
Kariris spune:
Moni draga, tare rau imi pare ca ai patit asa ceva! Cred ca e cel mai dureros lucru care ni se poate intampla! Mai bine un test clar negativ decat o sarcina pierduta.... multa putere iti doresc sa poti trece peste asta...si, nu-ti pierde credinta ca vei reusi pana la urma!
lachi 17+ Karina Iris
Aldolina spune:
Of Moni ce rau imi pare! Nu mai e nimic de spus.....O sa vina si printesa ta cu ochishori albastri. Of Doamne....
madalina28 spune:
MONI nu iti pot spune cat imi pare de rau,m-ai emotionat pana la lacrimi sigur Dumnezeu are ceva pregatit si pus deoparte pt tine, nu-ti pierde speranta
Madalina
si maine e o zi...
Dariela spune:
Moni - Am incremenit cand am vazut mesajul tau . DD sa-ti dea putere sa poti trece peste aceasta incercare!
dariela
marrina spune:
Moniland Nu pot sa cred. Dar doctorul ce a vazut azi la eco? Ai repetat betaHCG-ul?
Suntem alaturi de tine. Trebuie sa cauti putere si sa o iei de la capat. Sunt sigura ca durerea ta nici nu se compara cu a mea care acum pare fara nici o importanta. M-am bucurat tare mult de reusita ta cat am stat acasa dupa ET. M-am bucurat alaturi de tine si acum alaturi de tine.
anyko iti doresc sa reusesti din prima incercare!
lilianaFi Am inteles de ce-ti faci griji dar cred ca venirea CM nu e influentata de Suprefact ci de CM al tau natural. De obicei intarzie?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
Dariela spune:
Cenusareasa - Nu mai am dubii legate de rana pe col. Problema a fost rezolvata bine si rapid de catre dr. Dracea (persoana mult mai tanara dar si mai bine documentata decat dr. Vladareanu, pe atunci sef-sectie la Elias - banuiasc ca are tot aceiasi functie). Modul in care acest "dr. " a tratat problema mea ma determina sa nu-l recomand nimanui. Bineinteles insa ca fiecare isi alege medicul in functie de cum crede de cuviinta.
In plus orice sfat este binevenit.
dariela
aurel_cris spune:
Moniland nu am cuvinte,sper sa treci cu bine peste perioada asta grea din viata ta
pussi spune:
Moni nu am cuvinte!!
fetelor..outele sunt bine: 3 de 14, 1 de 13 si 2 de 10..endometru 10..totul dupa 7 zile de stimulare!! Dar durerile de burtica sunt groaznice si Chivu a decretat azi Penicilina si pat pana la Ovitrell(nu stiu detaliii... ii e frica de vreo infectie..nu am idee, si nu l-am intrebat , eram super nervoasa si derutata ca am stat 7 ore sa intru la el..am fost la 8 acolo si am intrat la 15 la eco)!!Marti am punctia..daca ma simt mai bine o sa mai intru!! Sa-mi tineti pumnii!!
Va pup pe toate si va multumesc
gabitu, Zouzou, darielava rog sa ma scuzati...stie fiecare prentru ce...sper sa va raspund in timp util!!
PUSSI
dana p. spune:
Moni, Doamne ce rau imi pare, nici nu mai am cuvinte.
Pe mine azi m-a durut foarte tare burta, am avut crampe si sanii care pana ieri erau umflati si durerosi, azi s-au cam dezumflat si parca nu ma mai dor, asa ca ieri. Nu cred ca sunt niste semne prea bune, dar incerc sa ma tin tare pana joi la testul de sange.