FIV 109

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Mirela, multa bafta azi si se da concediu medical daca insisti, altfel iti da o adeverinta sa te duci la medicul de familie sa-ti dea. Vor sa scape de treaba, dar trebuie sa insisti si chiar sa bagi in buzunar. In principiu, se ocupa de asta dna Geta dar daca ET pica in weekend (depinde daca ti-l va face la 48 sau 72 h) madam nu e si te sfatuiesc sa o convingi pe una din asistente. Mie prima data mi-a dat Fraila, dar a doua oara am aranjat cu ea si a zis ca imi lasa la asistente ca pica ET duminica dar a uitat de mine si a ramas cu banii si a trebuit sa mi-l faca o asistenta.

Multumesc, Aldolina, si pt schema si pt promptitudine. Supozitoarele carpicon sunt pt calmarea durerilor, intreba cineva, pot fi inlocuite cu Uscosin sau Scopantil, dar asta nu se prea mai gaseste. In privinta acidului folic eu am hotarat sa iau incontinuu, nu are ce sa strice, e intodeauna recomandat femeilor care vor sa ramana gravide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mirelus, sunt cu gandul la tine azi, sa dea DD sa ai 3 ovocite super frumoase ! Si tie iti tin pumnii, MadalinaM sa ai un ET care sa se finalizeze cu

Moniland, abia astept sa intri sa ne spui ca totul e in regula si ti-ai vazut la eco !!! Hai cu vestile bune !

Pussi si pe tine te asteptam cu vesti bune despre productie.

Venera, ce sa spun, imi pare tare rau, dar va veni si vremea noastra, sunt convinsa. Ideea e sa nu ne lasam doborate, asta e prima conditie a reusitei !

Marrina, chiar ma gandeam la tine zilele astea si asa mult mi-as fi dorit sa reusesti, mai ales ca am citit la alt subiect ca ai trecut printr-o grea pierdere recent si astfel ti-ar fi fost poate suferinta mai usoara... Draga mea, de data asta asa a fost sa fie, dar vei vedea ca vor veni zile senine si pentru tine. Dar pana atunci trebuie sa te mobilizezi si sa te refaci fizic/psihic !

Zouzoule, stiu cum e cu fluturasii din stomac, si eu ii am la greu uneori... Sper si iti doresc ca urmatoarea ta incercare sa fie o reusita !

Onuta, ce carti ai mai citit, ce filme siropoase ai mai vazut ? Poezii, ceva ? Cum stai cu inspiratia ? Auzi, stai ca acu' mi-am amintit...cine ti-a zis tie ca e posibil sa ai probleme genetice ??!! Sper ca nu ai vorbit cu tipa care facea curat in salon... Este exclus, as zice eu, la rezultatele pe care le-ai obtinut, asta sa fie ultimul tau gand ! Te si incearca sa gandesti pozitiv, ai toate motivele sa o faci.

DanaP, eu as zice ca e de bine cu simptomele tale, cel putin din cate am tot citit in ultima vreme. Sfatul meu e sa "transformi" aceste simptome intr-o infuzie de optimism pentru psihic. Tare mult mi-as dori sa reusesti, mai ales ca stiu ca nu prea ti-ai permite un alt FIV prea curand... BAFTA MAXIMA !

Avalon, daca tot scrii cartea aia, mai bine fa-o ca pe un roman, cu personaje, intrigi si tot tacamul, ca de "documentare" suntem satule . Oricum, surse de inspiratie sunt destule, zic eu...sau sa fie o autobiografie ?... Daca ai nevoie de ajutor, suntem aici.

KITTA, deci te apuci de o noua runda FIV, da fie cu noroc atunci. Nu mi-ai zis daca ai primit PM-ul meu.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor, am primit multe PM-uri si solicitari de a trimite tabelul.
Il voi trimite in continuare cu multa placere celor interesate, insa ma simt datoare sa fac din nou cateva precizari:
1. este o schema (nefinalizata) pe care am pus-o cap la cap dupa ce am luat notite de la toate fetele de pe forum (90% sau mai mult contine tratamentul urmat de Sheritra, cu succes dupa cum stiti) si dupa ce am mai adunat informatii de pe net.
2. nu este recomandata sau vazuta de vreun medic
3. cine hotaraste sa o aplice (total sau partial) o face pe proprie raspundere. Eu am schitat-o pentru mine si nimeni nu poate garanta ca este formula ideala. Dealtfel nici nu cred ca exista asa ceva.

Eu vreau sa ajut si mi-ar parea tare rau ca toata povestea asta sa fie altfel inteleasa sau sa se intoarca importiva mea candva (in cazul unei nereusite dupa ce s-a urmat aceasta schema).

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cris eu luni sau marti fac analiza, deocamdata sunt cu uratii pe cap si cum au fugit ma prezint la laborator!In alta ordine de idei; nu te mai amara atat cu CM-ul si eu am fost cam 2 luni dereglata dupa fiv insa am luat maca si acum este bine!Probabil ca organismul tau are nevoie de un pic de timp sa se regleze.Eu iti intind o manuta sa fim colege de ...bucurie in aprilie si sa primim cadouri frumoase de la iepuras!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Anto,pai atunci tin pumnii sa iasa bine analiza
Sigur o sa reusim de data asta.

Kitta,tin pumnii sa primesti unda verde.O sa ai acelasi tratament?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu ma simt ca un copac in floare, dupa o iarna luuuuuungaaaa.......
Desi in ultimele 2 luni am dormit ca pe ghimpi, de cand am venit de la ET am dormit intr-una si asta ma face sa ma simt si sa gandesc mult mai limpede.
Cand am vazut ca 2 embrioni superbi de 4 celule se opresc din evolutie la 72 de ore, cei pe care contam poate cel mai mult, am inteles cat de firav este tot acest proces.
Sincer, din tot FIV-ul pentru mine momentul aflarii embrionilor care vor fi transferati a fost cel mai cumplit, asta si pentru ca acela a fost momentul in care mi s-a luat coronita si m-am trezit fara premiu.
Dar sa fiu eu corigenta la acest capitol si sa primesc premiul cel mare si zau daca va mai conta acel moment nefast cand a trebuit sa-mi vad progeniturile de 4 celule decedate fara nicio explicatie, poate doar cea genetica.
In acel moment am crezut ca numai la mine mor, deci cauzele inexplicabile din cei 14 ani de casnicie incep sa se explice, insa am constatat ca nu sunt singurul astfel de caz.
Iar daca ar fi mers suuuuuuper bine pana la 72 de ore si mureau dupa aceea, tot nu ma ajuta cu nimic si tot nu gaseam leacul infertilitatii, asa ca merg inainte dupa cum o decide soarta.
Sunt pregatita si de reusita si de esec, acum doar ma bucur de primavara si de ziua de azi.
Maine zbor la Valcea, iar de luni am sa incep sa conduc, sa ma bucur de primavara si de viata.
Citesc, vad filme, sunt hranita, ingrijita si pupata cu tot fastul de rigoare, asa ca perioada asta pot spune ca nu-mi displace deloc..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Bravo Oana hai ca ai invatat lectia de la fete!Weekend placut si relaxant, foarte bine faci ca fugi din Buc.Profita de vremea frumoasa de afara si inarca-ti bateriile din natura pt. ca mai ai un pic si sigur nu o sa mai ai timp de rasfat pt. ca o sa ai alt fel de griji si responsabilitati,,...!
Cris !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Mi-au trimis si mie prin fax rezultatul spermoculturii: totul este ok in afara de un stafiloc cuagulazo - pozitiv pt care sotul meu va lua augumentin cate 1 pastila la 12 ore timp de o saptamana.Ii dau la sfatul lui Antosit si biotics.D-na Matei a zis ca nu e mare scofala si e f. posibil sa fie din piele acest stafilococ si nu din sperma,dar tratamentul il va lua oricum.Bine ca in rest nu are nimic.

O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, azi fetita mea cu ochi albastri ar fi avut o luna. Am facut punctia pe 16.02 si am eliminat copilasul pe 16.03. Era o "chestie" cat o nuca pe care am gasit-o pe tampon dupa ce am venit de la dr. Am aruncat tamponul. Mi-am aruncat copilul la gunoi.
Nu am putut sa ma bucur prea mult de sarcina mea care din pacate s-a oprit in evolutie. Va doresc la toate teste pozitive doar daca veti si naste copii sanatosi. Altfel cu toata durerea din suflet va spun ca mai bine un test negativ.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

monilanad - imi pare f.rau...inteleg perfect ce simti
galuscuta- esti o draguta

Mergi la inceput