FIV 109

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cris - Nu se deschide pagina. Mai cunosti alta?
Anyko - Stai linistita ca precis mai sunt si alte paciente iar ea este oricum mai mereu nervoasa pe paciente care stau pe celalalt coridor, pe sotii pacientelor ca stau pe acolo, pe asistentele de la FIV,etc.

Si ca sa nu uit iarasi, va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine. Si chiar daca durerea este vie si va avea nevoie de ceva timp sa se atenueze, alaturi de voi totul pare realizabil.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dariela, maca de la inovatics ziceau fetele ca ar fi cea mai buna. Si sa o comanzi pe net de pe site-ul lor ca si ivrarea e rapida.
Am deja emotii pe sambata. Sper sa fie acolo si sa-i bata inimioara. Cu sangerarile m-am obisnuit si au aceeasi culoare. Au inceput sa ma intepe din nou burtica ceea ce ar fi semn bun ca se mareste uterul Cica acum e mai mare decat o mandarina . Lasa ca o sa vedeti si voi.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Dariela incearca acum http://www.innovatics.ro/ro/index.php

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Bravooo, mihuta!!!!!!!Felicitari!!!!!!! Dar de ce se considera saptamana 5 daca ai doar 2 sapt de la transfer?? Ca doar se stie sigur, nu ca la o sarcina naturala??

anyko, nu cred ca e nicio problema, oricum vei avea mult de asteptat. Dar e posibil sa se crizeze Fraila putin daca striga si nu esti, desi asteptatul e iminent...

Tineti-mi maine pumnii, fetelor, ca eu deja ma preling de emotie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,sigur o sa fie acolo!!!, si ca sa te linistesc sa sti ca la o sarcina Extrauterina ai dureri mari de burta eu am avut doua, asa ca stai linistita ca nu poate fi de cat in uter

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, asa ma gandesc si eu si sper la asta. Burtica nu ma doare decat usor si cu intepaturi.
Venera, se calculeaza ziua punctiei-14 zile= UM. De la UM incepe varsta sarcinii.
Iti tin pumnii pe maine sa intri in gasca noastra de reusite. Ai facut vreun test din urina. Tu maine in ce zi esti de la ET?

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Venera, multa bafta maine !!!! De fapt cred ca am 4 saptamani si 1 zi. Azi a fost ziua 12 de la transfer si a 15 de la punctie.

Moniland, cand se poate auzi inimioara ? Eu am sa merg saptamana viitoare la o eco pentru confirmarea sarcinii (sa vaz eu cu ochii mei ) in cavitatea uterina si o sa facem urmatoarea pentru ascultat bataile inimii. Nu mai stiu daca in saptamana 6 sau 8.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mihuta felicitari si bb sanatos.
Moana sa fie intr-un ceas bun, te steptam peste 2 sapt cu vesti bune.
Pusii tin pumnii sa fie bine .
Fetelor va tin pumnii sa veniti num ai cu vesti bune.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Eheeeeee.... nu degeaba am batut eu toba de dimineata!
MIHUTA FELICITARIIIIIII, SARCINA LA TERMEN SI BB SANATOS!
VENERA tu urmezi!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mihuta felicitari din tot sufletul si DOAMNE AJUTA in continuare......
Am gasit povestea ta in paginile anterioare: "Situatia la mine e in felul urmator : s-au recoltat 12 ovocite dintre care 9 au fost mature si s-au fertilizat toate (cu ICSI). In ziua 1 aveam 5 embrioni cu 4 celule si 4 cu 2. In zi#305;ua 2 aveam 6 embrioni, 1 cu 8 celule, 1 cu 7, unul cu 6 care inca se dividea, si 3 mai mici de 6,5,4 celule. Vineri mi-au fost transferati cei trei mai dezvoltati iar pe restul i-am congelat (desi doctorul ne-a zis ca nu prea au sanse - dar am hotarat sa le acordam si lor sansa cuvenita).

Asa ca am acum 3 embrioni in uter, si sper sa se prinda macar unul "

La noi, in Romanica, iti spune de embrioni de 4 celule in ziua 2 si de 8 celule in ziua transferului, respectiv in ziua 3. La tine in ziua transferului, cei 3 transferati cat aveau?

Eu am fost cam bosumflici azi deoarece, ca de obicei, la final, m-am impiedicat si mi-am julit sperantele cam rau. Cam asta e soarta mea, toate merg perfect, pana cand primesc un sut care ma duce intr-o secunda cu multi ani lumina in urma.
Daca analizele hormonale sunt perfecte, daca trompele, uterul si ovarele sunt de pus in carti, daca spermograma e perfecta, foliculi au fost (12, 6 pe un ovar, 6 pe celalalt), ovocite au fost 8, iar in ziua 2 de la punctie aveau 4 cate 4 celule, 2 aveau 3 celule si unul 2 celule, azi m-am trezit ca 2 din cele cu 4 celule s-au oprit din evolutie.
Am pus 2 cu 8 celule si unul cu 5 celule, iar restul de 4 si 5 celule, care continuau sa se dezvolte, le-am curmat chinul, ca n-avea sens sa-i bag la criogenare, ca oricum nu cred in sansele unui ET (maxim 6% procenrt de reusita, asta daca rezista la decongelare).
Asa ca dilema mea cu 2 sau 3 de pus s-a rezolvat..............
Partea proasta e ca eu, cu firea mea iscoditoare am inceput sa intreb in tot spitalul daca asta e semn de probleme genetice, iar tot Giulestiul a raspuns unanim DAAAAAAAAAA.
Macar infertilitatea mea inexplicabila se explica prin faptul ca embrionii mei frumosi dupa 2 zile n-au trecut si de a treia noapte.
Iar in privinta testelor genetice am primit niste raspunsuri care mi-au cam taiat elanul: cele mai evoluate se fac in Marea Britanie si costa 10 000 lire sterline, restul sunt apa de ploaie........
Ma intorc cu alte amanunte, ca am mai cules tot felul de informatii......
Poate imi mai spuneti si voi, burticoasele, ce valori ati avut la punctie si la trasfer, macar sa vad ca se poate.........

Mergi la inceput