FIV 109

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

MONILAND - scuza-ma dar nu pot sa nu iti spun si parerea mea....m-am tot gindit daca sa iti spun sau nu sa nu te descurajez si totusi ...parerea mea e sa te duci cit mai repede la un alt dr.,doua pareri nu strica niciodata....poate nu e nimic grav cu petele maronii dar nici chiar fiziologic nu e.....si apoi poti face pregnil care e beta hCG care oricum e prezent in org.in sarcina.....asa am avut si eu incredere in medicul meu si anul trecut am pierdut o sarcina pt care nu am avut trat.de sustinere corect....aveam aceste pete maronii pt care mi-au zis doar sa stau la pat ca sint fiziologice.....si nu au fost....si acum ma intreb daca as fii schimbat dr la timp cum ar fii stat lucrurile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Moniland, si eu am citit la unele sit-uri ale policlinicilor FIV de afara care recomandau tratament sustinere pregnyl la trei zile.
Multa bafta to everybody!

Shery 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

GALUSCUTA - si eu sint cu CM intirziat dat.trat.de repaus ovarian.....azi am fost la dr.mea la care sint in protocol:prima mi-a facut o eco.-transvaginala sa elimine posibilitatea unui chist folicular ramas de la perioadaa anterioara(nu am avut acest ghinion)),m-au pus sa fac un test de sarcina si bineinteles nu sint gravida....intr-un final concluzia a fost ca organismul in speta ovarele nu s-au odihnit suficient.....ma mai duc luni daca nu imi vine CM intre timp si incep stimularea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

liliana, multumesc.
La noi la subiectul de mamici suntem vreo 4 cu scurgeri maronii. Dr. era chiar calm, aproape ca nu ma baga in seama cand i-am zis. El de felul lui pune raul in fata. Daca avea cea mai mica suspiciune probabil m-ar fi trimis urgent la un eco. A zis ca in perioada aceasta de inceput de sarcina se mai intampla. Sper sa fie totul ok. Voi vedea sambata cand imi vad puiutul si sper sa-i vad si inimioara.
Pussi, pana sambata cand fac eco, te astept pe tine vineri cu vesti la fel de bune. Asa bine ai reactionat la tratament si data trecuta?

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

monida, o sa merg vineri..dar sa sti ca sambata te astept cu poza Samburelului de la eco. Randul trecut am facut acelasi tratament dar doje mai mici...in Z5 dupa 4 zile de stimulare aveam 4 foliculi de 7mm.
lilianaam urmarit cu mare interes toate explicatiile pe care le-ai dat M_oanei
madalina28daca mai ti minte tu ce cantitate de Gonal ai avut in stimulare?? cate zile? ce productie?
Aldolina si pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi eu am avut 3GonalF / zi,12 zile in total 36de fiole.Productia a fost buuuna 16 ovocite din care 14bune si 2 mititele.Cand incepi stimularea?Sa fie cu ochisori

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

madalina28mersi! Eu fac 150 Ui Gonal/zi(2fiole)+ suprefact..care inhiba hopofiza sa nu ovulez..0,3 ml/zi. ..si cred ca o sa fac 10 zile!!Am inceput ..sunt Z6 azi

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor.Va rog sa-mi spuneti si mie mai multe despre GIFT. Este altceva decat FIV? Costa decat 1000 E?. IN ce sit se poate face?. La mine sotul are probleme cu spermograma. Pot sa fac acest GIFT? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele, am facut astazi testul si mi-a iesit 186.7 ceea ce corespunde unei sarcini in saptamanile 4-5. Teoretic azi am intrat in saptamana 5.

Voi repeta testul vineri sa vad cum evolueaza nivelul si sa ne convingem, ca inca nu ne vine sa credem ca e adevarat.

Sper ca valoarea asta e suficient de mare ca sa nu poata sa reprezite un rest de la pregnylul de acum 15 zile.

Multumesc tuturor de sustinere.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

mihuta!!FELICITARI!!SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!!

PUSSI

Mergi la inceput