cum depozitati oalele si capacele?
Raspunsuri - Pagina 2
LiliaToma spune:
Unde e asa ceva"fer-metale" ?
merci
P.S Ca sa raspund la intrebare, si eu la inceput le pun pe marimi, dar pe urma trag una, bag alta si mai stau si alandala, pana iar le pun pe marimi..
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
miria_cristina spune:
Eu am vazut in piata Rahova si piata Buzesti si parca la piata Sudului.
Magazinele sunt cele in care gasesti toate prostioarele, de la baterii si aprinzatoare de aragaz pana la boilare.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Eu am vazut in piata Rahova si piata Buzesti si parca la piata Sudului.
Magazinele sunt cele in care gasesti toate prostioarele, de la baterii si aprinzatoare de aragaz pana la boilare.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
A, da? Nu stiam ca la alea le zice asa. Am intrebat si pentru ca eu caut de muulta vreme o tava de aragaz( din aia mare) si mi s-a parut ca denumirea"fero-metale" e exact locul unde as gasi. Merci mult de tot ca m-ai luminat.
Scuzati de off-topic.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
tumpi spune:
eu tin fiecare capac pe oala lui si peste o ala mai mica cu capacul ei si tot asa,intotdeauna le-am tinut asa.E adevarat ca acum nu am decat 3 oale cu capac si una fara.
Ce ma incomodeaza e un capac mai mare de la o tigaie,e din sticla si destul de greoi.La un moment dat il tineam peste tigaia lui,dar cum ma incomoda la celelealte tigai, am hotarat si l-am pus peste oala fara capac
Adevarul e ca am ajuns la concluzia ca nu am nevoie de prea multe oale.La mine cea mai mare e de 2l, excluzand-o pe cea fara capac care are vreo 5l,dar am folosit-o doar odata.
In sertarul cu ustensile,am si eu o problema
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
grodear spune:
oalele stau una intr- alta iar pentru capace am facut un corp de mobila de buc. care are un sertar mai adanc, conceput special pentru asta. Nu le suport pe afara sau atarnate pe undeva.
for2nity spune:
eu mi-am facut in dulapul pentru oale mai multe rafturi la inaltimi diferite, exact cat sa-mi incapa o oala cu capacul pe ea, in functie de inaltimea oalelor. Asa ca le tin bine mersi una langa alta cu capacul aferent pe ele.Aveam oroare de scos 3 oale sa ajng la cea care imi trebuie, asa ca mi-am adaptat mobilierul dupa nevoi si e taaare bine asa. Fiecare lucrusor are locul lui pe care nu-l imparte cu nimeni.
claudia_a spune:
Eu am gasit la Metro un cosulet de plastic cam 30/40 cm, l-am pus in debara si capacele unul dupa altul; este foarte util si foarte ieftin (vreo 30.000 lei) si l-am luat si in nuanta de galben cum este debaraua (sunt si in ton )....
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Roxana Claudia spune:
Am vazut in catalogul IKEA un suport de capace din inox matuit, care costa vreo 250 mii; se poate agata pe perete sau se poate pune la orizontala in dulap. Cred ca ma tenteaza si pe mine ca ale mele stau toate rastignite in dulapuri, care-incotro.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Am gasit suportul mult dorit in Auchan la pretul de 150 mii si se poate agata pe interiorul unei usi de la mobila din bucatarie. Este pentru 5 capace si-s tare multumita ca l-am achizitionat...
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)