Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 27
Arthurana spune:
Fetelor,
AM venit de la doctor. Ma induce miercuri seara cu catheter foley la inceput apoi putin cate putin pitocin inspre dimineata.
M-au chemat la spital la 9.30, iar culmea culmilor, avionul alor mei soseste pe la 9.00...vroiam sa-i iau de la aeroport si sa ma vada si ei cu burtica. Am o stare psihica ciudata, imi vine sa alerg prin casa si mai sunt si singurica in casa toata ziua.
Va pup
corinadana spune:
CamiM nu am facut inca asigurare...![]()
Arthurana BAFTA!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Salutare
Fuga pe la voi.
Arthurana, wow, acusica nasti. lasa ca va fi bine. Sa fii fata curajoasa si sa ai dureri cat mai scurte. Traiasca epidurala. Aia face minuni (in cazul meu!!!).
Ai tai nu te pot vizita un minutel la spital sa te vada cu burtica? Eu le trimiteam poze la ai mei cu burtica in fiecare saptamana. Ma vedeam tare frumoasa.Ar fi fain sa te vada si pe tine.
Pe mine m-au indus numai cu Pitocin. La luca a durat 8 ore, la Eva trei ore jumate. Scurt, cu dureri nasoale de tot.
De-abia astept sa vii cu poze cu bb. Nastere cat mai usoara!
Muneca Eva a implinit sambata un anisor. Asa ca i-am facut un filmulet aniversar cu ocazia implinirii primului anisor de viata.
Va invit, daca va face placere, sa il vizionati aici: http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Numai bine la toata lumea.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
CamiM spune:
Arthurana iti tinem galerie sa ai nastere usoara si bebe si tu sa fiti sanatosi!!

Asteptam vesti!!

Ciuf superb [

montajul!! Ai o familie splendida! Sa va traiasca puisorii si la multi ani printesei micute.. ce scumpa e 
!!
Fetelor cine se ocupa de listuta? Vrem si noi sa fim trecute: CamiM din Philadelphia cu
Sofia Alexandra ( 08/05/2006)
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
madalina78 spune:
nu m-au indus azi..... si asa aveam un chef!
oricum sunt dilatata 3 cm si sunt sperante ca se va declansa nasterea natural, fara inductie!
daca nu se intampla pana miercuri seara nimic, inductie, odata cu arthurana 
m-am plictisit de atata vine-nu vine!
pupici
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
ciuf spune:
Madalina, pai inseamna ca miercuri isi fac aparitia doi bebelusi frumosi. Asteptam, tinem pumnii si facem galerie.
Cami, ma voi ocupa eu de lista, numai ca acum ma duc la masa ca urla copiii astia fiecare pe limba lui.
Noapte buna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Mindy
Mamicilor, am o intrebare:
Ati calatorit cu bebicii pe avion US-Ro? Intentionam sa mergem in Ro in aug-sept, bebelina ar avea 8-9 luni pe atunci.
As vrea sa stiu cum e pe avion cu bb mic asa timp lung, ce sfaturi mi-ati da sa ne fie calatoria mai usoara.
Mindy, noi tocmai ne-am luat bilete Detroit-Sibiu, plecam pe 3 mai cu fetita de ... 9 saptamani, asa ca bebe tau e chiar mare comparat cu al meu. O sa iti impartasesc din experienta dupa, speram sa fie bine. Pediatra a zis ca e OK, ca sfat doar sa o alaptez in timpul decolarii si aterizarii ca sa suporte mai usor schimbarea de presiune.
Arthurana si Madalina, deci va tinem pumnii pentru miercuri! Multa bafta si nastere usoara!
Pupice,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
Mindy spune:
quote:
Originally posted by Krissy
Mindy, noi tocmai ne-am luat bilete Detroit-Sibiu, plecam pe 3 mai cu fetita de ... 9 saptamani, asa ca bebe tau e chiar mare comparat cu al meu. O sa iti impartasesc din experienta dupa, speram sa fie bine. Pediatra a zis ca e OK, ca sfat doar sa o alaptez in timpul decolarii si aterizarii ca sa suporte mai usor schimbarea de presiune.
Merci mult Krissy
- calatorie usoara si vacanta placuta! Madalina, Arthurana.. mai aveti un pic si o sa va vedeti cu puisorii in brate.

madalina78 spune:
Reportez in direct din sala de nastere. sa rupt apa si este legata de toate aparatele. Unele contractii sunt mai rele. acum vorbeste la telefon cu surioara.
PS. Din direct se va reporta atit timp cit nu exista ace pe linga mine
Reporter de teren!
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
Arthurana spune:
Madalina multa bafta!!! Te asteptam cu poze cu puiul scump!
Fetele scumpe, va multumesc pentru incurajari. Probabil ca eu voi naste joi(joi dimineata se va face inductia cu pitocin). Miercuri seara imi vor pune un cateter foley cu un balonas cica sa moaie cervixul. Nu am prea gasit multe info pe tema asta.
Sotul meu nu stie romaneste ca sotul lui Mada care e un dulce ca ne tine la curent. Deci daca nu aveti vesti nu va panicati. Voi intra eu cat pot de repede.
Mai scriu mai tarziu si maine...mai e timp doar...