Bebelusi "made in USA" (2)
Raspunsuri - Pagina 25
madalina78 spune:
Merdenele= pateuri cu branza , facute in locuri dubioase, patiserii de colt de strada, gara, unele sunt mai inecate in ulei, altele cu coca mai cruda, da dupa care eu mor de pofta !!!
bianca fara sa ma uit la profil, parca tu esti din Brasov daca nu ma insel? nici sotul meu ( tot din Brasov) nu a auzit de merdenele...
asa, sa va povestesc de aseara: am avut contractii la 5 minute, dureroase, dar suportabile, timp de vro 3 ore, am si vomitat putin, m-am sideranjat la stomac- m-am relaxat, am respirat, m-am dusat, mi-am taiat pana si unghiutele , dupa care am stat intinsa in pat. contractiile au incetat
, dar la fix o ora mai venea cate una, rea de tot care ma trezea...
acuma chiar ca m-a confuzat rau, mi-e si rusine sa va mai povestesc, sa fiu io defecta? nu ma panichez,sunt chiar relaxata...sau poate nu stiu la ce sa ma astept?
voi ce parere aveti de indusul nasteri luni, la 39 de S? imi si schimba spitalul daca e pe luni...Bianca tu mai stiai de spitale, asta ar fi nord shore hosp. din long island, fata de moimonedies brooklyn ( nu stiu daca am scris chiar corect)
stiu ca v-am stresat rau, imi cer scuze
da ma simt tare apropiata de voi si nu am cu cine altcineva sa vorbesc!
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
madalina78 spune:
arthurana bebe nu mai misca asa cu putere ca nu prea mai are loc!
in schimb impinge rau pe la coaste cu piciorele/ genunchi!
la tine cand tre sa vina barza? sapt viitoare?
bafta multa
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
ocebine spune:
Madalina uite adresa:
Krystal European Bakery
6672 Fresh Pond Rd
Ridgewood, NY 11385
(718) 418-9493
Cu privire la spitale, eu as alege North Shore, am auzit lucruri bune despre el si am 2 cunostinte care acolo au nascut. Asta nu inseamna ca celalalt spital nu e bun, doar ca nu am auzit de el.
Eu am nascut amindoi baietii la Beth Israel Medical Center in Manhattan. Acolo am vrut sa nasc si cind mi-am ales doctorul m-am orientat catre un doctor care sa aiba privilegii acolo. Am avut un doctor absolut extraordinar...am o prietena buna care si ea tot cu el a nascut (de 2 ori) si am ramas la el in continuare pentru gineco.
Nastere usoara...
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Mindy spune:
Buna din nou fetelor!
am scris mesajul aseara si a aparut abia acuma dar pe pagina 16, sper sa ma citeasca cineva
Madalina -
am scris in mesajul anterior ceva din exp mea de nastere indusa, daca mai ai intrebari nu ezita sa mi le pui.
cred ca am o problema in editarea de mesaj aici, daca vreau sa schimb caracterul sau sa scriu cu bold nu pot, imi apare ceva de genul [b]. Ce ar trebui sa fac
Nu ca as fi tabla rasa in word sau ceva dar aici pur si simplu nu merge. pina ma mai obisnuiesc. plus ca vad ca nu am o gramada de smilies pe care altii ii folosesc. :((
MSL - sper totusi ca nu te-ai suparat si ca vei mai posta pe aici.
cred ca toate avem momente cind ne iritam mai usor.
daca ti-s super necesare ceva ceaiuri din Ro pt bebelina ta poti sa ma contactezi si facem cumva, eu planuiesc sa merg la sf verii in Ro si te-as putea ajuta in sensu asta. Mi-a trimis mama prin cineva baby calm si ceva de stimularea lactatiei. mi s-au parut mana cereasca, si miros asa de frumos, plus ca imi aduc aminte de acasa, eu venind dintr-o fam mare bautoare de ceaiuri.
Numai bine si o zi frumoasa tuturor !!
Mamica de Emma (18 Ian '07)
CamiM spune:
quote:
Originally posted by irinuca_usa
cami acuma am vazut ce fetita frumoasa ai tu. sa-ti traiasca! si mi se pare mie sau e bucata rupta din taica-su? ma tot gandeam ca pe cata lume cunosc eu si au avut primul copil fata, cam seamana cu tata. deci si erika mea va semana cu zoli mai mult decat cu mine. sunt asa de curioasa cum o sa arate.
da, in jur de 10 mai nasc. a venit aseara mama la mine si ei i se pare ca burta e lasata si ca nu ar mai fi mult pana nasc. eu una nu-mi dau seama. oricum sa fie bebitza sanatoasa, cand o veni pe lume conteaza prea putin. merg azi la medic si o sa vad. acu 2 saptamani nu eram dilatata deloc si cica aia era bine pe vremea aia.
Irina36+ cu
Erika
Multumesc frumos pentru aprecierile la adresa gogoshicii noastre.. e leita taticul ai dreptate, ca sa o citez pe soacra-mea: "daca vrei copil sa-ti faci"
E tare bine ca o ai pe mama ta sa te ajute, noi am fost singurei si n-a fost usor cu toate ca Soficu a fost cuminte fara colici sau alte probleme.
Tinem pumnii sa ai nastere usoara si sa fiti sanatoase si tu si

Cami &
Sofia poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
irinuca_usa spune:
mindy ceea ce iti apare tie atunci cand vrei sa scrii bold sunt functii din html. deci tre sa le lasi acolo, si intre ele sa scrii ce vrei, si iti va aparea bold. deci tu apesi pe butonul de sus si automat iti va aparea (b)(/b) dar cu paranteze patrate. muti cursorul intre ele si scrii ce vrei sa fie bolduit. la fel si cu culorile. parantezele patrate cu o comanda intre ele inseamna inceputul comenzii, cele cu slash si comanda inseamna terminarea comenzii. daca dai "vizualizeaza" inainte de "trimite" vezi exact cum iti va aparea.
despre smilies nu stiu ce sa zic, pentru ca ar trebui sa-i vezi pe toti in stanga casutei de editare.
anamaria si madalina va rog eu mult nu mai vorbiti de lucruri sfinte ca in atlanta nu se gasesc
. asa de tare imi lipsesc si mie chestiile de patiserie...
madalina m-ai dezamagit
. glumesc desigur. dar eu te asteptam deja cu o poveste despre nastere si poze cu bebe mic.
nu am mai apucat sa schimb semnatura dar azi am implinit 37 de saptamani. cica de-acuma e oficial, pot sa nasc oricand. as vrea eu. sigur sta erika acolo ca-i e bine pana pe la 40 si de saptamani.
Irina
36+ cu
Erika
CamiM spune:
Madalina pai atunci spor la plimbari.. sa ajute!!![]()
Mindy bine ai venit!! Noi am mers cu bebe cu avionul cand Sofia avea 4 luni si pe la 7 luni e drept nu pe distante asa mari ce-i drept dar am avut si zbor de 5 ore. Ce pot sa zic e ca atunci cand era mai mititica a fost mai bine ca a dormit majoritatea timpului. sa ai mancarica cu tine( un bibe cu lapte sau suzeta daca folositi pentru aterizat si decolat sa ii dai sa suga ca sa nu o deranjeze schimbarea de presiune), schimburi pt ea si pt tine un top de schimb.. eu am patit figura sa imi
in brate..o placere..

, jucarii ( eventual unele noi) si carticele.la noi pe drum cheile erau la mare pret ca obiect de amuzament.![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
i_dica20 spune:
Ma mir fetelor cand vad ca va e pofta de mancarea romaneasca, probabil nu in toate zonele sunt magazine rusesti dar aici unde stau eu la tot pasul este cate unul si gasesc aproape tot ce vreau incepand de la placinte, pateuri cu branza la cabanos si sarmale gata facute asa ca nu ami lipseste nimic. Probabil aici sunt foarte multi rusi de aceea gasesc de toate.
i_dica20 spune:
Si eu Madalina tb sa nasc normal doar cu 2 zile mai tarziu decat tine dar nu stiu ce se intampla ca nu simt nimic si nici dilatata nu sunt deloc, nu stiu ce sa zic cred ca o sa ma chinui mult pana ma dilat, normal pana acum trebuia sa fiu dilatata macar 2 cm dar de unde nu stiu ce sa mai zic.

.