Bebelusi "made in USA" (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bianca, felicitari pt fetita, sa-ti traiasca mititica! Imi pare rau ca ai putin dificultati cu alaptatul, dar iti sugerez si eu, ca si fetele, sa insisti pt ca asa iti formezi necesarul de lapte. Si eu am avut dificultati la inceput, pt ca laptele mi-a venit f greu, dar am pus-o pe Sophia la piept "la cerere" si nu mai este nevoie de suplimentare, am lapte gramada. Bafta!
Madalina, felicitari surorii tale si imi pare rau ca s-a chinuit atata, pacat ca nu a facut epidurala. Sa ceri si tu epidurala, realitatea e ca nu iti ridica nimeni statuie ca ai nascut super-natural... Si eu am fost dilatata 2 cm 3 saptamani inainte de nastere, si dupa ce mi s-a rupt apa nu ma dilatam deloc, m-au pus pe oxitocina si tot fara prea mare progres - contractii groaznice, dar neproductive. Ei ma rugau sa-mi faca epidurala, asa ca dupa 11 ore de travaliu si dilatatie doar 4, am cerut-o eu. Nu numai ca mi-a luat durerile cu mana, dar din cauza relaxarii am ajuns intr-o ora de la dilatatie 4 la 10, asa ca beneficiul a fost dublu. Am mai impins o jumatate de ora si gata! Deci sunt total pro-epidurala.
Corina, shield sunt niste "scoici" de plastic sau silicon necesare celor care nu au mamelonul format sau pt protejarea sfarcurilor cu rani. Nu stiu daca ai inteles si sper sa nu gresesc.
Biberoane de sticla nu cred ca o sa gasiti pe undeva pt ca sunt considerate "glass breakage hazard", cel putin in US. Desi si mie mi-ar fi placut mai mult, pt ca ma feresc de containere de plastic in general. Supuse tratamentului termic (sterilizare prin fierbere, incalzire microunde, congelare), elibereaza dioxina, care este o otrava cancerigena. Dar din pacate nu avem alta optiune, asa ca sa sterilizez biberoanele cu abur si nu le incalzesc la microunde.
Biribu, te inteleg perfect cu intorsul la serviciu, si eu mai am doar 6 saptamani. Si tu inca o ai pe mami sa iti aibe grija de Ana, eu o sa ma ajut doar cu soacra deocamdata. Dar asta e, n-avem incotro.

Hai ca trebuie sa ma intorc la pui, uite ce de m-am intins. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

madalina uite ce scrie aici pe site:
"Multe femei elimina dopul de mucus cu o saptamana sau doua inaintea nasterii (altele il elimina chiar in momentul expulzarii fatului). Daca mucusul are culoarea roz sau contine sange, asteptati-va sa nasteti in zilele urmatoare."
Deci ai grija zilele urmatoare si nu uita sa ne tii la curent cu orice mica schimbare. Pe mine ma intereseaza cel mai tare.

Irina 36+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Madalina, felicitari pentru nepotel!!
Si tie multa sanatate si putere!

Corinadana, shield-ul este un fel de 'armura' de silicon, care are forma unui sfarc mai mare. Se foloseste daca mama nu are sfarcul format. E subtire, si are gaurele in varf, ca sa curga laptele cand suge bebe.

Ieri am pus-o la fiecare masa la san. Si se vedea ca trage si ca inghite. Dupa ce terminam de hranit mai pompam 10 minute, si mai scoteam foarte putin, deci semn ca fetita chiar trage si mananca. Ne-am mai linistit si cu kk. A inceput sa faca deja de culoarea mustarului si cu granule. E asa o figura cand se inroseste toata si se ,si dupa ce face, are o fatisoara de om multumit.

Maine o sa vina preotul sa ne citeasca si sa stabilim data botezului. Cred ca o sa fie 20 mai, ca tot e Constantin Si Elena pe 21.

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Corina shield-ul este cam cum zic fetele, uite www.medela.com/newfiles/nipshield.html" target="_blank">aici mai multe info. pentru mine a fost extraordinar de bun.

Madalina sa-ti traisca nepotelul!! Si sorei tale multa sanatate si laptic muult mult.Imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin asa chestii neplacute.
Tie continuam sa iti facem galerie!!

Bianca m-ai dat pe spate cu povestile despre Amalia si kk..
Imi aduc aminte cum urmaream si noi culoarea, consistenta ... etc. Cine isi inchipuie inainte de a avea copii ca este un lucru de care poti fi asa de multumit si interesat.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

va multumesc mult de tot pentru incurajari, sunteti niste scumpe toate!
acuma ma stresez pt ca in afara de niste contractii nedureroase eu nu ma nimic! si am o energie de mama -mama, imi vine sa mut mobila din casa!
ieri dupa amiaza am mai eliminat o parte din dop ( irina - e asemanator cu albusul de ou, ceva mai murdar) cu sange maro, plus pete maro pe tampon...
aseara am fost si la cursurile de parinti , clasa de lactatie si video cu nasteri... interesant ( mai ales pt sot- care tot facea misto de doapele mele)
va pupic si o zi buna!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Stiu ca s-a discutat de colici, dar va rog sa ma iertati ca nu stau sa caut acum unde s-a scris. spuneti-mi si mie voi ce ati dat copiilor pt colici?
Amalia a inceput sa aiba, si are zile cand plange, si zile cand doar se chirceste.
Va pup

Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Pt. colici i-am dat micutei ceai babycalm ( chiar daca in america pediatrii nu recomanda, am facut cum mi-au spus cei din ro) si picaturi sab simplex care tot din Ro l-am primit; cred ca in sua se gaseste sub forma de "gas drops" si are simeticona in compozitie se gaseste pe la standul cu produse pt copii am vazut eu; noi am avut f. putin colici nu stiu daca din cauza ca beam eu ceai digestiv la greu si trecea in lapte probabil?sau asa a fost ea mai fara colici...

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

tot nimic..............
m-am plictisit de drumurile la baie, mai elimin niste gelatina, niste pete maronii, o contractie din an in paste si cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Madalina, dar lichidul amniotic l-ai pierdut? Si daca da, mult? Ca bebe nu poate trai fara lichid acolo, in burtica. Mai bine mergi la ginecolog.

Legat de colici: acum 6 ani lui Deiu i-am dat ceai Babycalm si Calmonustiucum. Si nu a avut nici macar 5 minutele de colicute. Acum un an si ceva, i-am dat si Ralucai Babycalm (adus special din Ro) si degeaba. Dupa ce l-am gustat si eu mi-am dat seama de ce: era apa goala aproape. Cu gust de pipi de soarece (nu ca as sti care-i gustul, dar zau ca numai gust de plantele alea nu avea). Si i-am luat de aici picaturele de colicute, similare Sab-Simplex-ului din Ro si a fost foarte bine. Ma rog, a avut totusi ceva nopti mai grele, dar cind ii dadeam picaturele chiar se linistea.

Mergi la inceput

siminafnu am pierdut lichid ( sper ca nu am fost nesimtita si nu mi-am dat seama!!!!) in schimb dopul ala de mucus a curs cam in 2-3 reprize!
burtica mi s-a lasat in jos ( pun lejer toata palma sub sani pana ajung la ea) ieri m-a plinmbat vro 3 ore prin magazine, fara sa am nimic. azi parca ma doare burta si spatele ca la ciclu...

cum a fost la voi cand s-a rupt apa?

Mergi la inceput