Medroxyprogesterone---a-ti luat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

fetelor inca o intrebare
astazi sant la ultima pastila si nici vorba de ciclu, voi ce zici?voua vi sa intamplat sa nu va vina de la medroxyprogesteron?sau imi vine dupa ce le termin?
burtica ma doare si ma lasa de vreo saptamana
dar ma-m saturat ca sa astept in fiecare zi
si deasupra ma mai simnt si rau
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La mine dureaza minim o saptamana dupa terminarea pastilelor pana sa-mi vina ciclul. Asa ca rabdare ...

Mergi la inceput

da,asa este
mi-a venit dupa ce le-am termminat,dar nu a fost asa de mult ca si luna trecuta ,(adica acum doua luni),avand in vedere ca au trecut 2 luni
acum pe 10 Aprilie ma duc la analize,va scriu atunci rezultatul
multumesc mult
pupic

Mergi la inceput

fetelor ,am revenit
am o veste buna si una proasta
dupa cum va-m scris mai sus ,pe 10 aprilie am fost la analize si mi-a iesit insulina normala(ma bucur foarte mult,imi place sa mananc dulce si mai ales ciocolata)si mi-a spus ca nu ovulez
acum ma duc luni din nou la doctor sa discutam
intre timp am inceput sa iau vitex si fish oil,dar de multe ori ma gandesc daca am procedat bine
poate ma mai incurajati si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

fetelor ,am revenit
am o veste buna si una proasta
dupa cum va-m scris mai sus ,pe 10 aprilie am fost la analize si mi-a iesit insulina normala(ma bucur foarte mult,imi place sa mananc dulce si mai ales ciocolata)si mi-a spus ca nu ovulez
acum ma duc luni din nou la doctor sa discutam
intre timp am inceput sa iau vitex si fish oil,dar de multe ori ma gandesc daca am procedat bine
poate ma mai incurajati si voi

rodicaosoian

Rodica,

Faptul ca insulina a iesit normala asta nu inseamna ca nu poti avea PCOS. PCOS-ul este o boala fff parsiva si care are si multe variatiuni/tipuri si de asemenea multe stadii.
Exista un stadiu in care PCOS-ul este greu de determinat pt ca insulina este inca la un nivel normal. La persoanele tinere in special organismul lupta si mentine insulina la nivel normal.
Dar daca exista suspiciune de PCOS se investigeaza mai in amanunt. Adica cat de normala este insulina? Este cumva spre limita superioara? Cum reactioneaza pancreasul la glicemia provovata? Care este in cadrul acestei analize curba glicemica si cea a insulinei?

Mergi la inceput