vopsea prelucrata pe calculator

vopsea prelucrata pe calculator | Autor: miraelena

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte, stiti in afara de Bricostore de unde se mai poate cumpara vopsea prelucrata pe calculator? Nu stiu detalii, stiu doar ca vreau sa-mi zugravesc baia albastru marin si as vrea sa+mi si iasa asa. Stiu ca e mai scumpa asa, dar nu ma risc sa-mi apara mov in loc de albastru sau eu stiu ce combinatii as face eu. Ati zugravit cu genu asta de vopsea? Stiti cat costa?
Eu am fost azi la Bricostrore si au calculatoru defect, in zapaceala mea am uitat s aintreb cat ar costa, am fost f dezamagita, am nevoie urgent de ea, deci m-ati putea ajuta cu un alt magazin?

Mercic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Se ce nu te duci tu la Caparol de exemplu (pe Titulescu) sau la IR Colors pe DN1 cam prin Otopeni, pe partea stg. cum vii dinspre Bucuresti. Acolo gasesti o varietate larga de culori in ce nuante si intensitati vrei tu. Iti arata paletarul - iti alegi culoarea si-ti vine cutie cu nuanta aleasa. Si da sunt mai scumpi dar si vopseaua e mai de calitate, exista unele super lavabile si super rezistente de exemplu. La Caparol se numec latex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraelena spune:

Poti te rog sa+mi explici mai exact unde e Caparol? am intrat pe site-ul lor, am vazut ca au locatia pe Titulescu nr. 201, dar nefiind de prea mult timp in bucuresti nu ma prea descurc.
Stii orientativ cat ar costa? sa vad daca-mi permit, totusi.

Merci mult, mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

In Brico nu au tot vopsele Caparol???
Eu asa am vazut acu cateve luni....

Eu am folosit caparol pt o nuanta visinie... dar nu am prea nimerit-o. Suprafata colorata din paletar era mult prea mica sa-mi fac o idee... iar in culoarea luata de la ei am bagat inca MULTE tuburi de colorant (negru , maro, rosu...). Dintr-o culoare asemanatoare cu a hartiei igienice vechi (roz murdar)am obtinut culoarea visata intr-un sfarsit.
O alternativa pt Caparol este Sto. Au paletar f variat.

pozici

Mergi la inceput

Eu am facut toata casa pe dinauntru de la Caparol (250 mp utili) si pe dinafara zugraveala decorativa de la IR Colors.

Din pacate chiar nu imi amintesc preturile dar stiu ca sunt mai scumpi un pic.

Cum vii dinspre pta. Victoriei pe Titulescu mergi drept, treci de prima intersectie semaforizata si la a doua intersectie cu semafor pe partea stg. cam pe colt este Caparol. Iti apare mai intai un magazinas mai mic si apoi e showroom-ul. Succes!

Mergi la inceput

Multumesc mult,sunt f incantata de vopsea. Am gasit relativ usor magazinul Caparol, e vis a vis de primaria sect 1. E mult mai bine la ei decat la Bricostore, cel putin mie asa mi s-a parut.

Multumesc inca o data mult de informatie, f folositoare

Mergi la inceput

Cu placere. Am uitat sa-ti spun ca paletarul fiind intr-adevar mic nu realizezi exact exact cum va veni nuanta pe perete. Ea iti apare in realitate o idee mai tare (intensa) decat pe paletar. Mie mi-a explicat treaba asta agentul de vanzari de la Caparol si desi refractara la inceput, l-am ascultat pana la urma si bine am facut. Si ce mi-a mai spus el a fost ca daca cumva vrei sa combini 2 nuante de intensitati diferite ale aceleiasi culori intr-o camera - trebuie sa alegi nuanta mai inchisa la diferenta de cel putin 2 tonuri fata de cea deschisa, altfel nu se va vedea diferenta intre ele.

Mergi la inceput

ai dreptate, si eu vroiam sa aleg niste culori tari, dar mi-a explicat consultantul de la Caparol ca ptr interior luminozitatea culorii treb sa fie peste 64. pe paletar par mai deschise insa si de aici tentatia sa alegi ceva mai intens.

Mergi la inceput