Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaStroescu spune:
Refacere greseala: am scris undeva sus nesolitare - tb nesolidare![]()
Graba de a scrie cat mai mult si nervii inca nealungati!
7+
mihaStroescu spune:
Mi-am dat seama ca ce e mai imp nu am scris:
Au incetat starile alea de rau fara leac interminabile, fara pofta de mancare si starile de oboseala de ma culcam de la 21.00.
Asta inseamna ca e bine?
Daca se opreste copilul din evolutie mai sunt simptome de gravida sau trec?
Am o mare temere pana peste 2 sapt cand ma duc la echo
Toate gandurile astea negre sigur nu-mi fac bine
7+
darleena spune:
Miha nu cred ca e motiv de ingrijorare faptul ca nu mai ai greturi. Deja cred ca ai trecut de perioada aia si o sa-ti fie bine acum.
Eu vorbeam, care imi fac griji din orice ![]()
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814
tusferi spune:
crissintibun, felicitari! bine ai venit printre noi! listuta noastra creste vazand cu ochii. suntem o mare gasca
Nu stiu sa iti zic de administrarea orala, mie mi-a zis de intravaginal, dar utrogestanul scrie si in prospect ca se poate lua oral sau intravaginal, deci nu vad care ar fi problema.
mihaStroescu, rusine sa ii fie sefei tale! in primul rand a fost o rautate mare si gratuita din partea ei sa te intrebe daca vrei sa il pastrezi. evident ca daca nu intentionai sa il pastrezi nu anuntai toata firma ca esti insarcinata! 
Of, cum sunt si femeile astea de cariera. Nu toate, dar multe dintre ele, sunt invidioase ca ele nu au timp pentru familie, copilasi si asta le inraieste...
Ma duc si eu sa fac nani 
pup fetele 
Tooth fairy
6+
annitha_cl spune:
Fetelor, noaptea am fost la doc, dupa ce v-am scris voua am plecat la spital si ca sa va fac sa radeti putin cand i-am spus sotului ca-mi este rau acesta s-a ingalbenit instantaneu si directia baie... am stat vre-o 10 min dupa el dupa care vine si ma intreaba te deranjeaza daca conduci tu ca mie mi-e rau si am contractii la burta... Cu toata supararea am inceput sa rad si el si-a mai revenit... I-am explicat ca nu ma doare nimic si doar ca am sangerat putin, sangerare care s-a oprit.
In fine am ajuns si la spital, o doctorita ma pune sa ma sui pe masa, ma consulta si imi spune ca ea nu simte nimic si ca nu sunt gravida...eu ii spun ca am doua teste perfect pozitive si i le intind... se uita la ele , le studiaza vre-o doua secunde si imi spune... sigur sunt testele dumneavoastra? Am inceput sa plang instantaneu ... atunci cred ca si-a dat seama ca e naspa cu mine si imi da reteta cu utrogestan si gravibinon si imi spune ca sa ma duc sa fac o eco transvaginala sa ma asigur ca mai sunt gravida ca ea nu simte nimic si ca nu crede ca as mai fi insarcinata...
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
annitha_cl spune:
Ieri de dim, am sunat o prietena si acesta m-a trimis la dl. doc. Iliescu. L-am sunat i-am spus ce s-a intamplat in cateva cuvinte si m-a chemat urgent la spital...cand am ajuns acolo l-am sunat si in doua min a venit. I-am povestit, mi-a facut eco si l-am vazut pe bebe care statea ascuns pe partea stanga( de aceea nu mai pot eu dormi pe burta pe partea stanga). I-am povestit de doctorita aceea si mi-a spus ca in primul rand la o sarcina asa mica ca a mea cu iminenta de avort gravida nu se suie pe masa si se controleaza.. A spus ca dotorita aceea putea sa-mi desprinda chiar ea sarcina...
M-a intrebat daca am avut dureri, contractii si dupa ce i-am spus ca nu mi-a spus ca nu trebuie sa fac gravibinonul ci doar sa iau utrogestanul si atat. Cnad mi-a spus ca l-a gasit pe bebe am inceput sa plang si el saracul a inceput sa glumeasca cu mine pana m-a facut sa rad. Si il tot analiza pe bebe la eco si il certa... ca sta ascuns , ca ma sperie si ca atunci cand se va naste ii va da bataiata ca ma supara... In concluzie, sunt bine, sangerarea a fost de la nidarea mai profunda a lui bebe si ca bebe are 4 saptamani si doua zile (deci sarcina de 6 saptamani) si ma vad cu dl doc. peste o luna.
Omul acesta a reusit sa ma calmeze si m-a determinat sa am incredere in el. Mi-a spus ca pot sa-l sun daca apar probleme...
Asa ca sunt bine deocamdata si sper sa fiu asa bine si in continuare.
Va pup dulce pe toate.
+6
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!
Bun veni noilor gravidute!
Sper ca sunteti bine.
Va pupacesc pe toate!
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
6+
darleena spune:
Neatza va zic si eu!
Ce zi frumoasa este azi. Nu mai am nimic, scurgerea s-a oprit de tot si cred ca s-a intamplat ce zicea annitha, bb s-a afundat mai bine pe acolo si acum se tine cu dintii 
Monila tine cum e? Mai curge? Sau esti bine?
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814
danotino spune:
anitha, ma bucur ca te-ai linistit si ca l-ai vazut pe bebe. e f importanta atitudinea dr-ului, sa stii. eu la prima eco, am patit la fel. a vazut ceva dr-ul dar a fost f rezervat, mi-a dat tratament si a zis sa nu ma bucur prea tare. sper sa nu fi avut dreptate. maine ma duc la dr-ul meu la eco , deja cred ca intru in 6 sapt si o sa se vada bine daca e acolo. 
moniland, cum te simti? esti bine? scrie-ne!

darleena, ma bucur ca ai inceput asa de bine ziua.
eu m-am trezit cu multe pioneze in burta si sunt cam trista. n-am mai avut dureri de vreo saptamana. voi cum dormiti noaptea cu sanii? eu nu mai pot sa ma odihnesc din cauza sanilor, ma dor asa de tareeee.
danotino
5+
ancadragoman spune:
Neata burtici.
Ca tot vb voi de pete maro,na ca aseara m-am trezit si eu cu una ,adevarul este ca ieri am umblat ca nebuna si am ajuns franta.
Cand am vazut ce se intampla,mi-am pus doua utrogestan si am stat cumintica in pat , peste noapte nu a mai curs nimic si sper ca s-a oprit.
Si mai am o problema,ma doare gatul si inafara de lamaie cu zahar nu stiu ce sa iau.Aveti idee?
Danotino nici eu nu mai pot sa dorm pe burta ca ma dor sanii.
Moni ce ai mai facut?
anca
5+
vine bebe....
poze