Oradea(15)
Raspunsuri - Pagina 6

adi2003 spune:
Zarurile au fost aruncate. Mai am o luna de munca, ce-o fi apoi numai Dumnezeu stie.
E decizia finala.
Mi-am luat un pietroi de pe suflet si am adaugat o "pietricica". Sunt ingandurata - reactie fireasca.

marius spune:
Daca te intereseaza acel job de care spuneam ... candva, sa-mi spui.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

adi2003 spune:
O decizie referitoare la noul job o voi lua dupa 1 mai cand scap definitiv de situatiile de la actualul job.
Pana atunci nici nu pot "respira". Dar asta nu inseamna ca nu analizez orice oferta.
Marius, te-as ruga pe PM/email sa-mi trimiti cateva detalii referitor la ce ai zis. Macar ca idee. Merci mult.
Gloxinia arata asa azi.
Cea de-a sasea floare n-am putut-o cuprinde in imagine.

cristina22 spune:
CINE ARE NUME DE FLOARE???E SARBATOAREA FLORILOR!!
LA MULTI ANI SI SANATATE!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

szivarvany spune:
tuturor ce si serbeaza azi onomastica
Simina - tare faina floarea. Si am o veste buna: in sfarsit imi infloreste si mie floricica primita de la tine, cea cu flori portocalii (nu ma intreba de nume ca habar n am) si am sa pun poze peste cateva zile
Pana la urma am fost ieri la Arcadia. Spectacolul a fost ... bunicel ... dar Giulia a stat neclintita in bratele mele o ora, ca pe scaunul rabatabil aluneca. Ei i a placut tare mult ! Asteapta sa mai mergem !
O duminica frumoasa tuturor !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

adi2003 spune:
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei!
Daria, floricica portocalie de care zici e "kalanchoe". Si la mine infloreste tot acum.
Ai uitat sa-mi trimiti o poza cu muscata ce ti-ai luat-o de curand.
Ati mai fost careva la magnoliile de la Muzeu? Azi trebuie sa-mi fac vreme sa merg. Sper sa nu ploua...

marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
O decizie referitoare la noul job o voi lua dupa 1 mai cand scap definitiv de situatiile de la actualul job.
Pana atunci nici nu pot "respira". Dar asta nu inseamna ca nu analizez orice oferta.
Marius, te-as ruga pe PM/email sa-mi trimiti cateva detalii referitor la ce ai zis. Macar ca idee. Merci mult.
Gloxinia arata asa azi.
Cea de-a sasea floare n-am putut-o cuprinde in imagine.
Adu-mi te rog aminte la momentul potrivit.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006

adi2003 spune:
Merci Marius.
_
Asa cum am zis, azi am vizitat magnoliile din parcul muzeului. O splendoare. Si cum nu va puteam lasa fara poze, iata o parte din cele 200 de fotografii facute in aceasta dupa-amiaza. (in album de la poza cu avionul incolo)
Sper sa va placa.
Dar inainte de a merge la culcare, sa va arat ce frumos dorm pufalosii.
O saptamana usoara sa aveti!

szivarvany spune:
Simina - faine poze
Uite floricika mea noua: floricik
O saptamana frumoasa tuturor !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Gabi_K spune:
Simina tin pumnii sa iasa bine plecarea de la vechiul job, si sa-ti gasesti un job intr-adevar bun care sa-ti dea satisfactii si sa-ti mai si iasa ceva banuti frumosi!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)