Oradea(15)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io recunosc ca am pierdut-o pe Giulia in toboganele de la intrare, ma rog, prin "matzele" alea ... nu stiam pe unde e, noroc ca daca o strigam, in disperare, imi raspundea.

Siminel - am uitat: multumim pt pozeee, sa stii ca am furat linkul, sper ca nu te superi, si l-am pus si la noi la grupulk de scutece, asa, sa ma laud
Am vazut azi dimineata florile. Deci muscatele alea sunt o minune, am si eu 3 bucati

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ce calduraaa!!
da' bine ca e VARA!
si mie imi place tare mult parcul Petofi! Chiar simti ca esti intr-un parc, unde in afara de praful de la nisip, mai ai si umbra si verdeata!

Adineauri, s-a spart nu stiu ce rezervor la masina de la Urbana si si-a imprastiat tot uleiul pe masina noastra, de sus pana jos. Nimeni n-a zis nimic, ba oamenii s-au dus linistiti mai departe.
Cred ca sunt de prisos comentariile!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si nu poti face reclamatie la ei la sediu???
Deschid un capitol nou, ca sa avem loc sa scriem mult si bine:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Siminel - am uitat: multumim pt pozeee, sa stii ca am furat linkul, sper ca nu te superi, si l-am pus si la noi la grupulk de scutece, asa, sa ma laud
Am vazut azi dimineata florile. Deci muscatele alea sunt o minune, am si eu 3 bucati

Daria, bine ai facut - ca doar pozele nu le-am realizat numai pentru mine, ci sa le vada lumea!

P.S. Corecteaza mesajul de la 10.47, de azi, ca a iesit o prostioara - de am ras cu pofta. Noah - greseala de tastare. Sper sa nu te superi, ci dimpotriva, sa te amuzi putin.

Mergi la inceput