Oradea(15)
Raspunsuri - Pagina 3

adi2003 spune:
Sunt unele zile care merita notate in calendar.
Azi mi s-a implinit un vis.
De 8 ani, de cand m-am despartit cu durere de locul in care mi-am petrecut majoritatea vacantelor de vara, am sperat ca voi regasii intr-o buna zi cel mai drag pomisor decorativ care mi-a alintat zilele insorite de vara. Era totodata amintirea bunicii mele care l-a plantat in locul acela.
Ani de zile am fost in cautarea denumirii acestuia, in speranta ca intr-o buna zi il voi avea. Cautarile s-au incheiat in toamna trecuta cand am aflat denumirea: "weigela".
Era un pas inainte.
Dar azi, mi-a sosit in posta un aviz. Surpriza - pomisorul mult dorit!
Se intampla si minuni.

sileriki spune:
Simina vezi ca mai si rasare soarele , ce mai fac parintii tai cum se mai simt?
Fetelor aveti ceva remediu contra durerii sufletului , tocmai l-am dus pe Robert la gara a plecat ....................in USA , foarte departe de noi si nu a fost bine despartirea , oare cand il voi mai revedea ?????Sufar ingrozit
va pup eva
evi , Eric 14.06.2000

Gabi_K spune:
ciocolata...
Am vorbit noi odata ca ne vedem la Conti la piscina... nu vreti sa veniti cu noi?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

adi2003 spune:
Eva, parintii sunt mai bine. Au trecut deja 2 saptamani de la operatia lui tata si cazatura mamei. Rana ei s-a redus si nu mai e atat de dureroasa ca la inceput. Asta ma bucura.
Partea proasta e jobul meu. De o luna de zile merg in fiecare zi cu ideea ca "azi imi dau demisia". E de lucru enorm (cel putin pt 3 persoane) si nu ma lasa constiinta sa plec cu atata lucru nefacut. In plus n-am alta varianta de job deocamdata, asa ca banuiesc ca pana in 25/30 aprilie cand sunt termenele de finalizare nu scap de-acolo. Asta e lucru care ma framanta cel mai mult. Nici noptile nu le mai pot dormii. Daca atipesc ma trezesc cu gandul la problemele de la servici.

Gabi_K spune:
Simina, daca imi amintesc eu bine, problema ta cu demisia nu dureaza doar de o luna

adi2003 spune:
Bine retii Gabi. Dureaza de 9 luni. Atunci a fost nimic fata de ce-i acum.
Sper ca maine sa pot inmana demisia. Azi n-am avut la cine.
_
Sa trec la lucruri mai placute.
In vizita pe balcon:primul ghiocel, primule, panselute si muscate.

szivarvany spune:
Siminel - sa fie decizia corecta !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

sileriki spune:
OF Simina imi pare rau , si eu stiam cam demultisor ca ai probleme la servici , intradevar serviciul conteaza foarte mult si daca nu ai satisfactie atunci totul e de prisos
fetelor venim si noi la intalnire , varsta de 6 ani si 9 luni se poate ?spuneti cand si cum si ce si venim
Sa fiti iubite pa
evi , Eric 14.06.2000

Gabi_K spune:
Simina, sa fie intr-un ceas bun, sa nu regreti nici o clipa decizia!!!
Evi cum sa nu fie o.k.? Se poate cu copii de orice varsta! Euziceam doar daca ai chef de piscina, ne putem intalni sambata daca vrei:) E aproape de tine, nu?

cristina22 spune:
salutare !!
Simina- tin pumnii stransi-stransi pentru tine! SA AUZIM DE BIIINEEEE!
Evi-mult noroc"americanului"!
Daria-sanatate!(ma gandesc ca plantele medicinale le vei folosi ca remediu)Incearca la Plafarul de langa Florelia, doamna de acolo mi se pare amabila si chiar priceputa.
Gabi-ce as vrea si io la piscina! Dar Andrei are probleme de sanatate. Am fost la orl-ist si-mi spunea ca ar avea polipi, da' nu sunt nici de operat(nici nu vreau), dar nici OK, mi-a dat un spray si claritin si gata, dar copilul nu e bine de loc. NU stiu unde sa mai merg, sunt disperata!
TUTUROR ORADENILOR- SANATATE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)