Oradea(15)
Raspunsuri - Pagina 24

szivarvany spune:
Uau, felicitari Marius Ioanei !!!
Si cum adik en-gros, nu doar fetele au bolit ?!
Restu` de oradeni, unde chiuliti ???
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

adi2003 spune:
Felicitari Ioanei Pernes!
Asta da...succes. Mi-au placut mult pozele. Marius - trebuie sa fi fost tare mandru cu asa fata talentata! Sa aibe multe reusite si de acum incolo, iar Dariuca sa-i calce pe urme!
_
Eu am fost la tara doua zile si m-am intors cu muuuuuulte fotografii. Am pozat tot ce-am prins: randunici, gaini, pui, porci, catei, vaci si bineinteles - flori.
Am sa fac un album spre seara si vi-l arat.

marius spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Uau, felicitari Marius Ioanei !!!
Si cum adik en-gros, nu doar fetele au bolit ?!
Restu` de oradeni, unde chiuliti ???
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Neeee... Daria a facut dar cat pentru toti.... am sa pun poze.... eu am facut cand am fost miiicc.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

cristina22 spune:
Felicitari IOANA!
CE GRATIOASA E!!!
Simina-reusite poze, mi-a placut ca ai pozat si papa buuuun!!
Daria-noi am vazut Alba ca Zapada, bineinteles tot de doua ori, ca musai sa si aprofundam. Eu zic ca piesa e reusita, cosmetizata, intr-adevar, aducand inspre comic, dar se mentine esenta povestii, spre deosebire de Scufita Rosie.
In rest in parc, adica Magnoliei si cel de pe Flamarion, iar duminica am iesit in natura.
O SAPTAMANA BUUUUNA-BUUUUNA!
ps: ce faceti in concediu??
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

adi2003 spune:
A fost frumos in weekend, dar la un moment dat asa dor m-a apucat de "pitireii" care i-am lasat acasa...(adica de perusi). Si numai o zi jumatate am lipsit.
Pe de alta parte m-am "indragostit" de macii portocalii, (Californian Poppy) vazandu-i pentru prima data. Culoarea lor emana atata "caldura" incat nu ma mai dezlipeam de langa ei. Am luat si acasa cateva fire.
Azi trebuia sa gradinaresc, dar e sarbatoare si fac pauza. Mai am cate ceva de aranjat pe balcon.

szivarvany spune:
Da, am inscris-o. De ce Mercedes ??? Ai descoperit ceva mijto ?
Acolo langa Tineretului cu programul scurt. Tu, voi, ce faceti, cum sunteti ???
Siminel - pt pozici !
tuturor !

Mercedes spune:
daria- n am gasit nimic numa ma uitam ca in sept giulia va avea 3 ani impliniti deci va fi apta pt. gradi. Noi mai stam acasa un an ca la cresa nu o dau.

szivarvany spune:
Da, Mercedes, asa e, am fetita mare Saptamana viitoare facem Havrixul si tre` sa duc hartia cu vaccinurile, ca sa nu uit ca am inceput acum dezpampersitul ca pe Giulik nu o deranjeaza sa fie toata un pipi
. Deja mi-e groaza de raceli si viroze si alte kestii de genul ...