Oradea(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gabi, multumesc. Vreau sa ma bronzez un pic, caci daca ma gandesc bine numai un pic si stau.
Mamagiuliei, acum imi pica fisa ca voi cele din Oradea nu prea va cazati in Felix. Faceti doar naveta la plaja si baie. Deci vremea e buna. Ok. Voi fi acolo de vineri . De abia astept sa ma relaxez. Multumesc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

De o saptamana am atasat coliviei cuibul. Se pare ca perusii mei s-au acomodat cu noul "obiect" asa ca il viziteaza rand pe rand.

Legat de cazare in Felix, niste cunostinte au incercat pensiunea Diana.(am vazut si eu spatiul de cazare si e OK) Si ei fost multumiti.
Nu-ti pot spune de preturi - ca asta s-a intamplat anul trecut.
Dar nu intotdeauna sunt camere libere acolo.
Oricum distractie maxima prin zona noastra.

A fost suficienta pauza de fotografiat. Nu m-am putut abtine. 19 aprilie 2007
E clar...sunt dependenta 100% de flori si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

simina-m-ai binedispus... de fapt, ca intodeauna...

cea albastra, ce floare e?

SANATATE ORADENI!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina22

simina-m-ai binedispus... de fapt, ca intodeauna...
cea albastra, ce floare e?

Ma bucur.
E tot panseluta. Am pozat mijlocul florii, dar aparatul foto a modificat putin culoarea reala (adica mov) a panselutei, transformand-o in albastru. N-am mai umblat la setari, ca de-abia tin aparatul in mana.
Va spuneam eu ca in urma cu o luna am primit un pomisor. L-am pus intr-o galeata de 10l, a dat frunze noi si acum face bobocei. Imi vine sa-l "mananc" din priviri. N-are mai mult de 30-40cm inaltime deocamdata, dar el vrea sa infloreasca. Va venii si ziua mult asteptata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare tuturor !
Siminel - sanatate multa in continuare !

Mey, ati fost careva in Cordau la crescatoria de cai ? Ca eu merg maine in recunoastere, mai ales sa vada fi-mea un cal-cal
Duminica mergem la tatru de papusi. Piesa are o denumire ciudata si io tre` sa recunosc nu mi-am dat seama daca va fi in lb.romana sau maghiara

Voi pe unde mai mergeti ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria, daca titlul e ceva cu "sampucli" atunci e in limba maghiara:))) Parca asta am vazut duminica de la 11.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

DARIAAA-intrebi unde mergem????????

Adevarul e ca la cate alternative avem in our town, io, una, nu ma POT decide!!!
Sa vina caldura si atunci 'om sta mai mult in natura! Pana atunci, clasica plimbare in Felix cu bici sau trotineta!

SANATATE !!!

Mergi la inceput

Eu am fost la servici azi, iar la intoarcere m-am oprit sa fotografiez "wisteria", planta agatatoare ce o puteti admira vis-a-vis de Parcul Olosig.
Pozele sunt aici:
1
2
3
4
5
_
22.04.2007

Am zarit pe balcon o noua lalea in formare.

Mergi la inceput

salut!
am fost si noi la caluti (doar ca nu sunt in Cordau), dar i-am gasit intr-un final! Mi s-a parut frumos! Cu siguranta vom mai merge!
Revin cu poze !
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

M-am intors ieri de la Felix. Ne-am cazat la pensiunea Veronica ~ vis-a-vis de Strand. Camera pe noapte a fost 80 ron. Am facut plaja si un pic m-am ars . Ne-am simtit bine.
Va pup,

Monica

Mergi la inceput