Am si eu o dambla: cumpar reviste ( d'astea lifesyle, moda, femei, sanatate) cam 10-12 lunar.
Normal ca n-am timp sa le citesc suta la suta dar oricum ele se string si dupa un timp vine vremea sa le arunc. Dar parca nu as face-o. In primul rind mi se pare o risipa de hirtie enorma ( aporpo, ce parere aveti de reciclare -sau mai bieen zis de lipsa ei, ca eu innebunesc vazind cite peturi si ambalaje aruncam), si in al doilea rind, ma gindesc ca s-ar bucura si altcineva de ele.
Ce ma sfatuiti?
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
Ia legatura cu o biblioteca, a unei scoli de ex, poate din mediul rural. Nu stiu, zic si eu...
Succes!
Ce ar fii sa le faci cadou la un camin de batrini? Nu cred ca multi isi permit sa cumpere asa ceva, dar cred ca s-ar bucura sa mai citeasca una-alta. Daca nu au nevoie caminele atunci la un spital.
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ma indoiesc ca batrinilor le arde sa citeasca despre vedete , fitze si tzoale, decoratoiuni interoare si excursii ...
Deocamdata le duc la coaforul din colt, sa nu se plictiseasca clientela...![]()
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
Ruxamax, bunica mea exact de astea citea, ca nu mai putea sa citeasca o carte mai groasa, o dureau ochii, obosea. In rest facea rebus si se uita la TV.
Iarasi intr-un spital se citesc mai mult reviste decit carti, un bolnav nu poate sa se concentreze prea tare la o carte.
Daca te intereseaza poti sa intrebi atit la un azil sau la un spital.
--------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Poti sa le duci intr-un cabinet particular(daca tu cunosti persoane care au asa ceva), sau intr-un spital, pentru salile de asteptare. Mai trece timpul cand rasfoiesti niste pagini
.
Mi le dai mie . Nu am mai cumparat o revista pt. mine de......vreo 10 ani. Dar pt. copil trebuie sa cumpar.
Sper ca nu te superi
, poti sa le duci la un spital, la o policlinica.
Acum la modul serios: eu chiar am nevoie de carti pentru copil, care are 9 ani si a descoperit cititul. L-am inscris la biblioteca. Daca a-ti avea carti care nu va trebuiesc, si v-ar face placere sa le oferiti unui copil, ar fi recunoscatoare.